eveliina matilda - Banneri

 Sain crocsilta nämä jalassani olevat Really Sexi Sandals -kengät. En oikein koskaan ole välittänyt kyseisen merkin kengistä joita todella monella tuntuu olevan jalassa. Olen oikeastaan aina luullut että crocsien tuotanto koostuu ainoastaan siitä klassikko mallista, mutta kun näin nämä läpyskät ensimmäistä kertaa, olin ällikällä lyöty. Eiväthän nämä olekkaan sellaiset kömpelön oloiset mökkikengät, vaan tyylikkäät ja sirot sandaalit! Käytön myötä kengistä on karttunut vain lisää positiivista sanottavaa. Sandaalit muotoutuvat hyvin jalkaan ja niillä on todella miellyttävä astella pidempiäkin matkoja. Tulette varmasti kesän aikana näkemään nämä kengät useasti jalassani.

Mun oli pakko käydä kurkkimassa crocsin liikkeessä että mitäs kaikkea sieltä oikein löytyy, kun niin rakastuin näihin sandaaleihin. Liikkeeseen astuttuani edessä avautuva näky oli mahtava. Mielettömästi erilaisia kenkämalleja, kaikki iloisissa ja kesäisissä väreissä. Myös korkokenkiä! Käsitykseni crocseista muuttui kertaheitolla. Nyt mun on saatava kesäksi vielä ainakin Huarache Sandal Wedget sekä Really Sexi Flipit.

Mitä te tykkäätte crocseista?  Ovatko ne vieneet sydämmenne mukavuudellaan vai ovatko ihan nou nou? 

Kommentit (9)

Ihan söpöt :)mulla on vaan periaate ,että ei crocseille.kun niin moni suomalainen käyttää niitä perusmalleja niin tökerösti,että en saa sitä näkyä mielestäni.ehkä tilanne tulee vielä muuttumaan

Siis nuo huarache sandal wedget – täydelliset ja aivan ihana väri valikoima! Pakko saada kesäksi 🙂

Tykkään crokseista tosi paljon ja joka kesä olenkin ostanut ko.merkin tennarit itselle ja nyt pojalle tuli myös ostettua tosi kevyet täysin mustat tennarit ja itselle retromallistosta harmaanpinkit tennarit. Aivan loistavat ollut molemmilla ja poikakin tepastelee tosi vikkelästi tennareilla. Lapsen kanssa paljon liikkuessa kenkien merkitys on vielä entisestään kasvanut. Ne vain pitää olla hyvät jalassa 🙂

Noi on ihanat! Pitää varmaan tilata itsellekin……:D minkä kokoinen jalka sulla normaalisti on ja minkä kokoiset nuo sandaalit on? Vastaako kokomerkintä hyvin todellista kokoa?

Mun jalka on 37/38 ja nämä ovat kokoa 38. Hyvin vastaa kokoaan mun mielestä! 🙂

Miulla on vaan ne klassikot (jopa useammat..) pitäisi ostaa ne ballerinat niistä.

-T

Todella kauniit ja silti ihanan simppelit kengät. Miulla on croksilta sellaset ballerina-kengät, ja ne on ihan huiput. Olis aika kiva kuulla et millain piha teilöä on, ja minkälaisia suunnitelmia teillä pihaa varten.

Vau, ompa kivat! Haluan tommoset!!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X