eveliina matilda - Banneri

Meillä oli tällä kertaa hieman erilainen viikonloppu. Adeliina ja hänen karvainen pikkuveljensä (Fido) viettivät viikonlopun sukulaisten luona hoidossa kun minä ja Tony kiersimme festareita.

Saimme ilmaiset liput, joten olimme perjantaina Ruisrockissa. Seuranamme olivat mun siskot Sohvi ja Emppu sekä heidän miehet. Turussa oli ihana sää ja Ruissi sujui muutenkin tosi mukavasti. Illalla pyöräiltiin Ruissalosta Sohvin luokse nukkumaan ja aamulla minä otin Empun kanssa suunnan kohti Helsinkiä. Mentiin bussilla Helsinkiin josta meillä oli VIP-kuljetus Lahteen Summer Uppiin.

Emppu oli siis saanut kaksi Costume VIP-lippua ja hän pyysi mua kaverikseen reissulle. Summer Upissa oli hauskaa ja myös ihan mahtava sää. Vielä paremman päivästä teki ne VIP-lipukkeet kaulassa. 😀 Perjantain Ruisrokki oli elämäni ensimmäinen festari ja nautin tilaisuudesta muuten, mutta ne pikät jonot vessaan, baaritiskille ja ruokapaikoille latistivat tunnelmaa aika paljon. Summer Upissa ei tarvinnut pitää huolta jonottamisesta, koska me saimme hengailla erillisessä teltassa josta näki päälavalle ja siellä sai olla varjossa auringolta ja syödä hyvää ruokaa. Vessoihin tai tiskille ei myöskään ollut tunkua. Kuitenkin edellispäivän bailaaminen vaati veronsa eikä Empun kanssa jaksettu noudattaa alkuperäistä suunnitelmaa, eli siirtyä Summer Upista VIP-jatkoille ja sieltä aamubussilla kotiin, vaan väsymys ja ikävä lapsia ajoi meidät kympin maissa junalla kotiin. 

Tämä hieman erilainen viikonloppu antoi aivan ihanaa pientä luksusta tällaisen kotiäidin elämään! Nyt kun olen saanut hieman irroitella ja tuulettaa päätäni, jaksan taas nauttia entistä enemmän perhe-elämästä. <3 Adeliinaa tuli aivan mieletön ikävä ja ehdottomasti viikon kohokohta oli se kun Tonyn kanssa sunnuntaina haimme rakkaat Aden ja Fidon kotiin.

Adeliina ei kuulemma ollut vierastanut tai muuten juurikaan reagoinut ympäristön vaihdokseen, paitsi että päiväunille häntä oli vaikea saada nukkumaan. Uskon katkonaisten päiväunien kuitenkin johtuvan tuntuvasta lämpötilan noususta sillä viimeksi helteen iskiessä Ade nukkui ja söi kiinteitä ruokia selkeästi huonommin kuin normaalisti. Fido taas oli ollut kylässä kuin kotonaan eikä ollut näyttänyt minkäänlaisia koti-ikävän merkkejä. Ruoka oli maistunut hyvin ja hän oli ollut touhukas oma itsensä, eli syönyt aivan kaiken ja pissinyt ympäri kämppää. Mun täti ei kysyessäni oikein osanut sanoa kumpaa oli raskaampaa hoitaa; vauvaa vai koiranpentua.

Tätini luota lähdimme kotiin jossa pestiin vähän pyykkiä, siivottiin ja laitettiin ruokaa. Perus kotihommien ja päiväunien jälkeen lähdimme käymään vanhempieni luona mukkilassa (mummila+ukkila). Iloksemme myös Emppu perheineen oli siellä viettämässä hellepäivää. Me uitiin ja nautittiin auringosta. Adeliina makoili varjossa ja uiskenteli lasten kylpyammeessa biksut päällä. Ihanaa että ensiviikolle on myös luvattu lämmintä ilmaa. Toisaalta se on lapsen kanssa mukavaa kun tulee herkemmin lähdettyä kotoa ulos, mutta toisaalta vauvan ihon ja silmien suojaaminen auringolta sekä lapsen suojaaminen liialta kuumuudelta tuovat omat haasteensa.

Huomenna Tony aloitttaa taas pitkästä aikaa työviikon ja arki alkaa taas pyörimään ainakin perjantaihin asti, sillä perjantaina meidän perhe matkustaa Sotkamoon 700km päähän! Siitä vielä myöhemmin lisää!

Kommentit (21)

Voi luoja noita sun hiuksia, varsinkin ylä kuvissa ihan mielettömän upeilta ja terveiltä näyttävät kun ovat auki ja vähän laitettu! 🙂 Ja Adeliinakin se taas niin hymyilevänä, oikea prinsessa! 🙂 – Henni

Okei. Meille sanottiin neuvolassa että ei pidä käyttää pieniä tutteja hampaiden takia. Ja ihan vaan hyvää tarkoitan 🙂 Kukin tyylillään 🙂

Meille sanottiin hammaslääkärissä että nämä ovat juuri sopivan kokoisia tuttuja Adeliinan suuhun.
Joo kukin tyylillään. 😉

Miksi vauvanne käyttää noita pikkuvauvojen tutteja?

Meillä on käytössä MAM:in 0-6kk tutit koska Adelle ei kelpaa isommat vaan hän alkaa yökkiä

Aivan mielettömän kauniit silmät tytölläsi!

Tervetuloa Sotkamoon! Oon kotoisin täältä ja nyt kesäsotkamolaisena töissä täällä, kun talvet menee muualla opiskellessa. 🙂 Täällä on kesäisin niin kaunista. 🙂

Tänne on luvattu hyvää ja kaunista ilmaa viikonlopulle! Toivottavasti törmätään sattumalta 🙂 Täällä on kylällä Hiukan uimaranta, jossa kannattaa vierailla, ja myös Vuokatista löytyy paikka uida. Toivotaan, että viihdytte täällä! 🙂 T. Sama ano

Kiitos! 🙂 Ehkä törmätään!!
Viimevuonna siellä oli todella kaunista ja ihanat ilmat. Ainakin sille hiekkarannalle haluan mikä oli jossain vuokatin (?) lähellä. Se oli ihana.

Kiva blogi sinulla:) onko Emilian mies Topias ja Tony hyviä kavereita? 🙂

Kiitos. 🙂 Ovat he. He ovat tunteneet toisensa jo enne kun me Empun kanssa alettiin seurustella heidän kanssa.

Ohho tervetuloo tänne Kainuuseen 😉 mitäs Sotkamoon? T: lukijasi Kajaanista 🙂

Todella nättejä kuvia ja kuvista huokuu lämmin kesäpäivä. 🙂

Aiotteko Ilosaarirockiin tulla? Tänne päin on kyllä matkaa sieltä Turusta! 🙂

-T

luulen että meidän festarit on tältä kesältä tässä. 😀

Ihania kuvia teidän perheestä.Mutta ihmettelen edellee,että kuka on se kuutti koira mistä olet välillä jutellut?

Kuutti on siis mun koirani, mutta hän on aina asunut lapsuudenkodissani (vanhemmillani) ja sillä hän asuu edelleen. Kuutti kylläkin vierailee meillä useasti ja on tällä aina silloin tällöin. 🙂

Vitsi miten kaunis lapsi sulla on! Tuli mieleen tuosta pyykin pesusta, että vähä aikaa sitten blogeissa kiersi pyykkihaaste ja ois kiva jos sääki vähän kertosit teidän pyykkishowsta. Kertoisit omista fiiliksistä pyykkauksen suhteen ja miten jaottelet pyykit koneeseen, mitä pesuainetta käytät, käytitkö esim hajusteetonta kun vauva oli ihan pieni yms. Ois kiva kuulla yleisestikin miten teidän kotityöt jakautuu.

Ihanaa kesää! 🙂

Kiitos ideasta. 🙂 Katsotaan saanko jotain kehiteltyä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X