eveliina matilda - Banneri

Olen muutaman kerran aikaisemmin lukenut Nabby itkuhälyttimestä, mutta en ole pitänyt sitä mitenkään erikoisena asiana joka minun olisi pakko saada, sillä oletin sen olevan vain jokin uusi malli sellaisesta perinteistä itkuhälyttimestä mitä jopa oma äitini on minun vauva-aikoinani käyttänyt.
Muutama viikkoa sitten saimme Nabby hälyttimen ja yllätyin sen suhteen monessakin asiassa. Nabby on kooltaan ihan pikkuriikkinen, eikä se ole perinteikäs kaksiosainen itkuhälytin, vaan Nabby toimii yhdessä älypuhelimen kanssa. 
Puhelimeen ladataan ensin Nabby -sovellus, minkä jälkeen Nabby laitetaan nukkuvan lapsen läheisyyteen ja yhdistetään bluetoothin avulla puhelimeen. Kun vauva ääntelehtii puhelin hälyttää ja luo kuunteluyhteyden lapseen. Ääniherkkyyttä pystyy säätelemään ja Nabbyyn voi lisäksi hankkia erilaisia lisäsovelluksia, kuten lämpötilamittarin, unilaskurin sekä jatkuvan kuunteluyhteyden. Näiden lisäksi Nabbyn pystyy yksilöimään nimeämällä sen vauvan mukaan. meidän Nabby on nimeltään Adeliina’s Nabby. 🙂

Meidän tulee käytettyä itkuhälytintä jatkuvasti. Adeliina nukkuu joka päivä vähintään yhdet päiväunet ulkona raittiissa ilmassa ja minulla harvemmin on aikaa kuulostella ikkunan äärellä että koska vaunuissa mahdetaan herätä. Varsinkin nyt kun adeliina on jo isompi haluan olla paikalla heti kun neiti herää hääräämään, ettei hän vain pääse kipeeämään ja tippumaan vaunuista. Koska Nabbyn kantavuus on 340 metriä, voin rauhassa puuhastella päiväuniaikana.
Mökillä ollessamme Adeliina menee illalla Nabbyn kanssa mökin perälle nukkumaan, niin me aikuiset pystymme vielä jatkamaan illanviettoa etuterassilla ilman että tarvitsee koko ajan huolehtia nukkuuko neiti vai ei. 
Meille tämä hälytin on siis ollut todella kätevä ja suosittelen tätä kaikille. 
Tässä vielä havainnollistava kuva siitä miten näppärän kokoinen Nabby on. Kyljessä siis normaalikokoinen sytkäri.

Kommentit (8)

poltatko muuten tupakkaa tai sun mies?

Poltatko tupakkaa?

Ai se on noinkin pieni? :O Oon jo muutamasta blogista lukenu tästä laitteesta mutta nyt vasta toi sytkärikuva havainnollisti sen todellisen koon. Ois kyllä niin kiva, mutta viel taitaa olla aika kallis. Ja eiks toi käy sit mihin vaan puhelimeen? (luulin eka et pelkästään Iphonen kanssa :D)
-AK

Jep. 😀
Terveisin kynttiläfriikki XD

Ei voi kun ihmetellä miten tyhmiä jotkut anonyymit on 😀 sytkäriähän ei voi tarvita ilman että polttaa tupakkaa 😀

Oon miettiny tätä, mutta jättäny sen miettimiseen. Enää ei ehkä olisi oikein käyttöä, kun tyttö nukkuu sisällä, mutta on kyllä näppärä vehje!!

Ylempänä sitä kysyttiinkin. 😉
Ei polteta. Tony polttaa silloin kun on viihteellä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X