eveliina matilda - Banneri

Me ollaan nautittu tästä lämmöstä ja otettu super lämpimistä luonnonvesistä kaikki irti! Vauvan kanssa touhutessa olisi kuitenkin ihan kiva että lämpötila pysyisi siellä alle 25. Nää yli 30 asteen helteet on ollut pikkusen liikaa meille, kun Adeliina on koko ajan hikinen ja kiukkuinen.

Tony on nyt siis taas arkisin töissä ja koska meidän toinen auto on rikki mulla on aika harvoin päivisin auto. Päivisin me ollaan siis aika hyvin napotettu kotona koska meiltä on jonkin verran matkaa lähimmille kaupoille ja keskustaan, enkä mä näillä helteillä ole jaksanut kävellä postilaatikkoa kauemmas.
Viikonloppuina ollaan sitten mökkeilty ja veneilty. Arkipäivien iltoina ollaan lähes poikkeuksetta oltu mun porukoiden luona uimassa. Siellä on kiva uida koska vesi on puhdasta ja melkein kolmekymmentä astetta lämmintä. Lisäksi meidän pyykkikone temppuilee ja olen pessyt pyykkiä mun vanhempieni luona. Helppo laittaa pyykkikone uinnin ajaksi pyörimään.

Adeliina on oikea vesipeto. Hän on aian tykännyt käsien ja naaman pesusta sekä kylpemisestä ja suihkussa olemisesta, joten luonnollisesti neiti rakastaa myös uimista! Ade on uinut meressä, järvessä, uima-altaassa sekä pesuvadissa. Nyt parin viikon aikana neiti on uiskennellut joka päivä, eikä ainakaan vielä iho ole reagoinut vedessä lillumiseen mitenkään. Adeliinan uiminen ei kestä leensä kovin kauaa, kunhan neiti pääsee hieman veteen vilvoittelemaan. Kun Ade ui, hän nauraa, potkii, sätkii ja taputtaa vettä. Joskus tulee itku kun vedestä on noustava pois.

Esittelen teille nyt sekalaisen kuvasarjan mitä tässä kelien helliessä on tullut puuhattua… 🙂

 Tony, Adeliina, Aden kummisetä samppa, Fido sekä minä vietettiin ilta lammella grillaten ja uiden. Fido tykkää uimisesta myös. Välillä häntä (kyllä luitte oikein) pitää vähän houkutella veteen.

 Adeliina pelaa ukin ja mummin kanssa biljardia.
Adeliina kävi uimassa uima-altaassa ja lämmittelee mummin sylissä.
Topias toi serkut Avan ja Nompun myös mukkilaan uimaan. Ade ja Nomppu viihtyi yhdessä hyvin, kunnes Nomppu löysi lapion ja huitoi Adea päähän sillä. 
Venematkalla mökille.
Mökillä maisemat on aina huikeat. 
Pinkki virveli takaa kalasaaliin. 
 Adeliina viihtyy mökillä, mutta niin kuin näkyy, äidillä isillä on välillä vähän tekemisen puutetta.
Mun serkkupoika Väinö täytti 18 ja hänen syntymäpäiviään vietettiin rapujuhlien merkeissä.

Tehtiin viikonloppuna pieni venereissu Paraisille. Meidän perheen lisäksi mukana oli Aden kummisetä Samppa, mun pikkusisko Allu ja hänen poikaystävä Teemu sekä Väinö. 
Leiriydyttiin pienelle saarelle jonka rannalla uitiin ja grillattiin.
Mansikat ja oikeastaan kaikki muutkin marjat ovat mun lemppari herkkua.
Vedettiin veneen perässä rengasta. Tony ja Väinö yritte mennä kahdestaan, mutta painoraja taisi vähän ylittyä koska rengas uppoi…
Vesihiihdettiin myös. Olin ihan varma että raskaus on pilannut mun vatsalihakset ihan täysin, mutta yllättäen pääsinkin ekalla yrityksellä ylös!
Mennään huomenna vesihiihtämään vähän isommalla porukalla mun vanhempien kanssa, koska Sampan 40 heppanen paatti ei jaksanut nostaa Tonyä suksilla. 

Sellasta ollaan touhuttu. 🙂  Minä menen tästä pakkaamaan uimakassia valmiiksi, meinaan kun Tony tulee töistä lähdetään taas johonkin pulikoimaan!

Kommentit (6)

Ihana blogi! Ihanan onnellisilta vaikutatte, teillä on ihana tyttö:) Lueskelin blogiasi taaksepäin, teillä on hieno koti, asutteko omakotitalossa? Wautsi! Jään varmasti seuraamaan:)

Onkos tossa alimmassa kuvassa tolla jäbällä nuuskaa? 😀

Häntä 😉 hyvä tyttö!:D

Sinikka kyselee:
Minkä rotuinen tämä teidän lemmikkinne on??? Joissakin kuvissa näytti aivan Mäyräkoiralta, mutta ei kuitenkaan ole "mäyrinkäinen" . Hän on todella symppiksen näköinen, ja koska kuuluu perheeseen, hän on HÄN silloin, kun ei mainita nimellään.

Ihanan kesäisiä kuvia! Varsinkin tuo missä pussaatte, aden ajatukset voi melkein lukea: mitä te luulette tekevänne!? :DD

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X