eveliina matilda - Banneri

1. Osaan seistä päälläni ja käsilläni.
Pystyn seisomaan päälläni ja käsilläni oikeastaan niin kauan kuin vain haluan. En tiedä miksi moisen taidon osaan, mutta pienenä tein tätä usein ja äsken kun oli pakko pitkästä aikaan kokeilla niin vieläkin taito on yhtä hyvin tallessa.


2. Olen erittäin tarkka mitä juon.
Minulle tekee suuria vaikeuksia juoda maitopurkista jonka joku muu on avannut. Rakastan maitoa ja juon sitä aina kotona, mutta julkisilla paikoilla (kuten ravintolassa, koulun ruokalassa) en pysty juomaan sitä. En myöskään ikinä juo mistään pohjia, koska jotenkin ajattelen että lasin/pullon/tölkin pohjalla on vain limaiset krämmäleet.
Vihaan veden makua, enkä ennen koskaan juonut pelkkää vettä vaan laitoin siihen aina esim. mehutiivistettä. Nykyään olen rakastunut kivennäisveteen ja sittemmin olen silloin tällöin juonut myös normaalia vettä.


3. En osaa kertotauluja.
Paitsi kakkosen ja viitosen kertotaulut (Ne osaan laskea silleen nopesti, mutta niitäkään en muista ulkoa). Kun ala-asteella opeteltiin kertotauluja en vaan ikinä oppinut niitä. Silloinen opettajani sanoi minulle että ilman tätä taitoa en tule koskaan pääsemään edes ylä-asteelle. Nyt olen käynyt jo amiksen, enkä ole juurikaan tarvinnut kertotauluja.
Olen muutekin matemaattisesti erittäin lahjaton.

4. Suussani on kaksi tekohammasta.
Minulta puuttuu ylhäältä kaksi hammasta ja siksi mulla on siinä tilalla kaksi feikkihammasta. hampaat on kiinni viereisissä hampaissa, mutta nyt mun pitäisi mennä hammaslääkäriin ja ne pitää porata kiinni leukaluuhun. 🙁 aijaiij

Osaatko sanoa kuka on aito ja kuka ei? 😉

5. Osaan ”viittomankieltä”
Mulla ja mun kaverilla Empulla on yhteinen itse keksitty viittomankieli. Pystytään juttelemaan ilman ääntä melko vaivattomasti. Ylä-asteella tästä taidosta oli paljon apua, varsinkin koetilanteissa.

Haastan kaikki bloggari-lukijani! 🙂

Kommentit (6)

Haha kiitti vastauksesta, ei kyllä huomaa feikeiks 🙂

Oi, en oo huomannut! 😀
Tosiaan multa vaan puuttuu noitten keskimmäisten ja kulmahampaiden välistä hampaat. Noi on vaan jollain langalla ja liimalla kiinnitetty viereisiin hampaisiin, eikä se sattunut yhtään eikä sitä tunne. Eikä tarvitse mitenkään huoltaa. Paitsi hammaslangalla voi tietty yrittää putsata jos tykkää. 🙂

En kestä ku et vastaa hammaskysymykseen! 😀 oon joka päivä selannu tänne saakka että ootko vastannu murr! 😀

Mua pisti silmään "viittomaNkieli".. Se on on viittomakieli ilman ännää. 🙂

Mua jäi kiinnostaa nuo hampaat,mitkä on feikit ja miksi??? 🙂

Hei minkä takia sulta puuttuu ne kaks hammasta, ja miten noi "tekohampaat" sit tarkalleen laitettiin? Sattuks se? Kuinka kauan ne on ollu ja pitääks niitä jotenkin "huoltaa" joskus?

Mulla nimittäin yks rautahammas kasvo ikeniin niin et se piti leikata kokonaan pois, ja sen paikalla on nyt edelleen maitohammas, mut jos/kun se joskus tippuu niin mäki tarviin jonku tekarin :SSSS

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X