Eveliina Matilda - Hero Header

Adeliinan ensimmäinen vuosi

Pikku Adeliina täyttää huomenna 1-vuotta. Ensimmäinen vuosi neidin kanssa on mennyt tosi nopeasti. Lapsista sen huomaa kuinka nopeasti aika menee!
Vähän väliä muistelen niitä meidän ensimmäisiä yhteisiä hetkiä kun makoiltiin sairaalan sängyssä ja kolme päivää lähinnä tuijotin sitä pientä ihmettä. Kotiin päästyämme ensimmäiset viikot elimme vaaleanpunaisessa pumpulissa, vastasyntyneen tuoksun huumassa. Välillä toivon että Adeliina olisi edelleen sellainen alle kolmen kilon mini, joka nukkui sylissäni, mutta toisaalta taas on aivan ihanaa nähdä kuinka Adeliina kasvaa, kehittyy ja oppii uutta.
Rakastetaan ihan valtavasti meidän pientä yksivuotiasta. <3

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Onnea 1-vuotiaalle Adeliinalle! 🙂

Avatar

Ihania kuvia, onnea isolle tytölle <3

Avatar

Ihana tyttö! Onnea hänelle!

Avatar

Onnea 1-vuotiaalle.Ihania kuvia vuoden varrelta. 🙂

Avatar

Hyvää syntymäpäivää ihanalle Adeliinalle:)

Avatar

Kaunis pieni tyttö! 🙂 Onnea hänelle 🙂

Avatar

Jos vielä joskus saan vauvan, toivon, että voin nauttia ensimmäiset viikot enkä vain kitua tuskissani.. 😀 Minusta oli aika kamalaa olla niin kipeä ja opetella kaikkea uutta kirkuvan vauvan kanssa. Tämän ei ole tarkoitus olla mikään ilkeä kommentti sitten 🙂 Paljon onnea teidän "vauvalle" eli jo yksveelle 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä