eveliina matilda - Banneri

Kasvava maha tuo mukanaan monta ongelmaa, joista ehdottomati ärsyttävin on mielestäni pukeutuminen! Olisi ihanaa pukeutua raskaana muodikkaasti, vauvavatsaa korostaen, sen sijaan että kulkee aina löysissä verkkareissa, sekä miehen paidoissa ja takeissa. Aika monet normaalit vaatteeni mahtuivat viime raskaudessa ylleni vielä suurinpiirtein 30. raskausviikolle asti, mutta viimeisillä viikoilla kaikista paidoista alkoi loppua pituus kesken. Lisäksi venytin viimeksi harmittavan monta lempparitoppiani, kun väkisin tungin vatsani niihin.
Minä olen kuitenkin vaatteiden suhteen hieman pihi, enkä oikein tykkää ostaa vaatteita joilla on hyvin lyhyt käyttöikä. Sen takia ostan raskaana vaatteita jotka toimivat raskauden jälkeen imettäessä, sekä mahdollisesti myös ihan normaaleina vaatteina, kun vatsaa ei enää ole.

Sain hiljattain äitiys- ja imetysvaatteita myyvältä verkkokaupalta 9kk.fi:ltä ihanan äitiysmekon. Mekkoon rakastuttuani tutustuin verkkokaupan tarjontaan hieman paremmin ja totesin että haluan sieltä ainakin 90% myytävistä vaatteista. 😀 Vaatteet ovat tyyliltään juuri mun näköisiäni, eli hillityn tyylikkäitä, muodikkailla väreillä. Suurin osa vaatteista toimii myös raskauden jälkeen imettäessä.

kuva: Purpless

Tästä laivastonsinisestä äitiysmekosta tuli hetkessä vaatekaappini käytetyin vaatekappale. Äitiys-sukkisten kanssa tää on ihana joustava ja rento. Arkena tää toimii hyvin esim. huivilla ja neuleella asustettuna. Juhliin olen pukeutunut tähän myös, sillä korkokenkien ja näyttävän kaulakorun kanssa mekko on myös tosi juhlava. Aion käyttää tätä mekkoa myös raskauden jälkeen, sillä uskon että imetys on tuon kaula-aukon leikkauksen takia vaivatonta.
Tämä mekko tulee vilahtelemaan blogissa vielä monta kertaa. 🙂

kuvat: Purpless
Tässä vielä muutama muu suosikkini!
 Kuva: Purpless

9kk.fi tarjoaa jollekkin onnekkaalle lukijalleni tämän heidän verkkokaupasta löytyvän äitiysneuletakin. Neuletakin voit saada omaksesi osallistumalla arvontaan. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään oman sähköpostisi. Aikaa osallistua on 7.12.2014 asti. Sen jälkeen arvon voittajan ja olen häneen sähköpostitse yhteydessä. Muistakaa siis vilkuilla sähköpostejanne arvontapäivän jälkeen!

Kommentit (101)

si-nii(at)hotmail.com
Mukana!

Tulikohan äskeinen kommentti.. Varmuudeksi uudelleen, eli
jasuuna[ät]hotmail.com

Mukana arvonnassa 🙂
s.kansakoski(at)luukku.com

elina_jokitalo(at)luukku.com

mukana 🙂 mirasusanna (at) luukku.com

Mukana T:maiqqu
maiqquu (at) gmail.com

Mekkoa tarvittas joten arvontaan mukaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X