eveliina matilda - Banneri

Minusta tuntuu että jollain tavalla tullut käännekohtaan tämän blogin suhteen. Joko panostan tähän ja jatkan täysillä eteenpäin, tai sitten poistan koko paskan ja unohdan tämän koko loppuiäkseni.

Voi kuinka helppoa olisikin poistaa tämä, jos voisin samalla poistaa kaiken bloggaamiseen liittyvän myös mielestäni. Tiedän että mahdollisen lopetuspäätöksen tehtyäni menisi muutama päivä, kunnes taas kaipaisin tätä kaikkea. Olen aina tykännyt kirjoittaa ja on mahtavaa että voin blogin kautta kertoa ajatuksistani näinkin monelle ihmiselle! Blogin kautta pystyy vaikuttamaan asioihin, tutustumaan ihmisiin sekä purkamaan ajatuksiaan, mutta silti tässä duunissa on myös ne ikävät puolensa. 
Bloggaaja asettaa itsensä vapaan arvostelun alttarille. Netti on monille kuin villilänsi, vailla sääntöjä ja oikeassa elämässä vakiintuneita käyttäytymisohjeita. Kuka vaan voi tulla tänne lukemaan mitä minä puuhaan tai ajattelen ja sitten voikin vapaasti ryhtyä arvostelemaan, haukkumaan ja mustamaalaamaan. Toisinaan tuntuu siltä, että olisi paljon parempi jos kukaan, varsinkaan tuntemattomat, eivät tietäisi minusta ja elämästäni yhtään mitään. Silloin ei tarvitsi ottaa vastaan mitään kuraa. Tällä hetkellä tilanne on se että vapaaehtoisesti asetan itseni muiden arvostelun kohteeksi ja voin vain niellä sen kaiken paskan mitä porukka nyt milloinkin sattuu niskaani heittämään.
Blogillani on paljon ihania lukijoita, mutta tiedän että kirjoituksiani lukevat myös ne muutamat minulle oikeassa laiffissa tutut ihmiset, joille en todellakaan haluaisi kertoa elämästäni yhtään mitään. Näille ihmisille en ikimaailmassa haluaisi päivittää kuulumisiani tai esitellä lapseni kuvia, miksi siis teen näin heille blogini kautta? Mielestäni blogata ei voi vain ”puoliksi”. Tai toki voi, mutta se ei johda mihinkään ja vie ikään kuin koko pohjan bloggaamisen ajatuksesta. Puoliksi bloggaaminen tarkoittaisi omalla kohdallani sitä, että en julkaisisi blogissa lapseni kuvia, enkä mielelläni kuvia edes omasta naamastani, en kertoisi ikinä mitään henkilökohtaista, vaan kaikki olisi aina typerää ympäripyöreää sepustusta päivän säästä tai sitten tekisin blogin ainoastaan kutsutuille jäsenille. Siinä ei olisi mitään järkeä. Joten joko tässä ollaan täysillä mukana, tai sitten ei ollenkaan.

Minulle blogin lopettaminen ei liity siihen että kirjoittamismotivaationi olisi hukassa tai minulla ei olisi aikaa tälle. Päinvastoin, tuoreet talokaupat ja vatsassa kasvava pikkuloinen tuottavat jatkuvasti inspiraatiota kirjoittaa jotain. Aina ennen kun julkaisen tekstin, minä vain mietin että haluanko todella kertoa maailmalle nämä asiat? Haluanko todella että kuka vaan voi nähdä nämä kuvat ja päästä tällä tapaa pääni sisälle? Nykyään vastaukseni näihin kysymyksiin on yhä useammin ollut ei, en todellakaan halua antaa niille tietyille ihmisille tätä mahdollisuutta seurata elämääni.

En tällä kirjoituksellani kaipaa älä pliis lopeta!<3 -anelua, eikä tarkoitukseni ole pitää lukijoitani varpaisillaan. Tuntui vain reilulta kertoa ajatuksiani blogin tulevaisuudesta. Nyt minun on mietittävä bloggaamisen plussia sekä miinuksia ja suunniteltava alkaako täällä ihan uusi aikakausi vai mikä on meininki.

Kommentit (14)

Anonyymi 16:26: siitä sitten vain baareista kyselemään töitä juomalasienkerääjänä 😉

Minua on aina kiinnostanut aloittaa blokkaaminen, mutta olen aina miettinyt tätä kiusaamis juttua. Ymmärrän sinun tilanteen hyvin. Hyvää jatkoa ja terkut Adeliinalle. Ps: Odotan paljon sinun postauksia.

En yhtään ihmettele, että pohdit mitä haluat blogille tehtävän. Itsekkin blogin lopettaneena pohdintasi kuulostavat tutuilta. Mielelläni lukisin sinun kirjoituksiasi, ne ovat jotenkin erilaisia muihin blogeihin verrattuna, ehkä aidomman olosia, ja on mukavaa, että tämä blogi on säilynyt tämmöisenä "tavallisen ihmisen blogina" eli kirjoituksiisi on helppo samaistua! Jos kuitenkin päädyt lopettamaan, niin haluan toivottaa teidän perheelle ihanaa uuden pienoisen odotusta, sekä onnea uuteen kotiin! Ja jos salaiseksi laitat niin mielelläni tulisin lukemaan, vaikka emme kasvokkain tunnekkaan 🙂

Mietin itsekin bloggaajana näitä samoja asioita hetki sitten. Itseasiassa on tosi hyvä välillä pysähtyä miettimään haluaako enää jatkaa tai millä tavalla alkaisi kirjoittaa tulevaisuudessa. Kukaan muu ei varmasti voi vaikuttaa päätökseesi, eikä pidäkään. Lukijan on arvostettava myös sitä, jos bloggaaja kirjoittaa jossakin elämän tilanteessa harvemmin tai päättää lopettaa kokonaan.

Tsemppiä päätöksen tekoon ja ihanaa odotusaikaa mikäli nyt päätät lopettaa. 🙂

Ikävää, mutta ymmärrettävää. Minusta ei olisi blogin pitäjäksi. Suojelen yksityisyyttäni ehkä liikaakin. Toivoisin että voisit jatkaa, kun olen itse raskaana ensimmäistä kertaa. Nyt rv 13 ja olet vähän pidemmällä niin on ollut todella mielenkiintoista lukea postauksia raskaudestasi. Kuitenkin päätös on sinun, teet mikä parhaaksi tuntuu 🙂 Kiitos mielyttävästä blogistasi!

Ehkä kannattaa lopettaa jos blogi on "koko paska"

Kaikkihan kannattaa ottaa kirjaimellisesti, sherlock!

Toivottavasti saat tehtyä päätöksen johon olet itse tyytyväinen ja arvostan rohkeuttasi mahdollisesti lopettaa juttu jonka tekemisestä kuitenkin tykkäät. Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat tuolla, että annat ihmisille mahdollisuuden seurata elämääsi, joiden et sitä haluiaisi seuraavan.
Haluan kuitenkin sanoa, että olen samanikäinen kuin sinäkin, sulle täysin tuntematon tyttö. Elän tällähetkellä kuitenkin ihan erilaista elämää ja elämäntilannetta kuin sinä, joten siksi on aina todella kiinnostavaa seurailla sun blogia. Löysin tän vahingossa silloin kun perustit tämän ja siitä asti tää on ollut mun lemppari! Yleensä olen lukenut vaan muotiblogeja, mutta nykyään kun selailen bloggerissa uusia postauksia huomaan että yleensä klikkaan itseni lukemaan vaan sun postaukset. Sun tekstit on jotenkin niin aitoja verrattuna muihin.
Ihailen sun ja teidän perheen elämäntyyliä ja ratkaisuja. Tietyllä tavalla jopa unelmoin, että mäkin saisin elää tuollaista elämää jota sinä elät, sen sijaan että juoksen viikonloppuisin baareissa ja toivon joskus löytäväni kivan miehen 😀
Joka tapauksessa blogisi kohtalon päätös on sinun ja arvostan sitä.
Haluankin toivottavaa ainakin todella hyvää jatkoa ja kaikkea hyvää teidän perheelle, jos päädyt lopettamaan! 🙂

On ollut tosi mukavaa seurata blogiasi 🙂 ihanaa joulunodotusta teidän perheelle 🙂

On sekin vaihtoehto, että siirrät blogin yksityiseksi ja valitset itse lukijat.
Niin tai näin, minä olen lukenut mielelläni ja arvostan rohkeutta altistaa elämänsä kaikille.

Samaa ehdottaisin! Blogi yksityiseksi ja valitset itse kenet päästät kirjoituksiasi lukemaan.

Lopetat tai et, halusin tulla kertomaan teidän elämänne seuraamisen olleen sekä viihdyttävää että mielenkiintoista. Innolla odotan aina uusia postauksiasi ja mielelläni seuraisin miten teidän elämänne sujuu. Lopetatko vai et on sinun päätöksesi. Tällä puolella kuitenkin jäätäisiin kaipaamaan. Hyvää jatkoa teille, mikäli lopettaa päätät.

Hei! Haluan kertoa että blogiasi on ollut ihanaa seurata ja tyylisi kirjoittaa on todella miellyttävä. Toivoisin että nettikiusaamiseen puututtaisiin enemmän, sillä mikään ei oikeuta ihmisiä käyttäytymään esimerkiksi bloggaajia kohtaan. Vanha, mutta erittäin paikkansapitävä elämänviisaus pitää tässäkin tilanteessa kutinsa, kohtele muita ihmisiä, kuten haluat itseäsi kohdeltavan.
Rauhallista joulunodotusta Teidän perheelle 🙂

Tuntuu, että kaikki parhaat blogit lopettaa tai ainakin suunnittelee sitä. Ja ymmärrän täysin miksi. On jotenkin hirveän vaikea käsittää miten törkeitä ihmiset on toisilleen netissä, ja vieläpä äidit, joiden pitäisi näyttää omille lapsilleen hyvää esimerkkiä! Sulla on mahtava blogi ja jotenkin kun on seurannut alusta saakka ja on itse samassa elämäntilanteessa, tuntuu kuin tuntisi bloggaajan, koska on saanut vertaistukea blogista. Mutta siis päätit miten päätit, kaikkea hyvää teidän koko perheelle!! ♡

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X