Eveliina Matilda - Hero Header

Puhelimen kätköistä

En varmaan ole ainoa äiti joka napsii pitkin päivää lapsestaan kuvia puhelimella? 😀 Kuvat vaan tuppaavat jäädä sinne puhelimen albumien syövereihin ja sitten joku kaunis päivä kun luuri hajoaa, häviää sen mukana kaikki kuvatkin.
Vaikka mun kännykällä napatut mestariteokset ovat aikalailla suttuisia, niin tunnelmaa niistä kyllä löytyy. Kuvien avulla muistaa ihan eri tavalla niitä arkisia tapahtumia kun taapero nauroi, hassutteli, kiukutteli tai oli muuten vaan niin ihana että piti napata kuva. 🙂

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Sä olet kyllä niin luonnollinen ja kaunis! 🙂 Ihana tuo Aden kuva kun hän seisoo tuolla Brion kärryssä 😀

Avatar

Vietittekö adeliinan 1v synttäreitä? Olisi mukava kuulla niistä postauksen merkeissä! 🙂

Avatar

Adeliina on kyllä niin kaunis ja suloonen lapsi. Ja nuo silmät! 🙂 ♥

Avatar

Oot tosi kaunis! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä