Eveliina Matilda - Hero Header

22. raskausviikko ja rakenneultra

Tänään alkoi 22. raskausviikko ja sen kunniaksi käytiinkin rakenneultrassa! Ultra-aika oli jo kahdeksalta ja aamulla jouduinkin herättämään Adeliinan kesken unien että ehdittiin sairaalalle. Heitin Tonyn seiskaksi TYKS:iin töihin ja vein Adeliinan kummitäti Sohvin luokse aamupuurolle. Adeliina oli muutama viikkoa sitten mukana NT-ultrassa, mutta koska hän ei olisi millään malttanut olla paikoillaan, vein hänet tällä kertaa ihan suosiolla hoitoon.
Hyvä että tuleva isosisko ei ollut mukana, sillä ultraus kesti todella kauan. Tonynkin piti kesken kaiken lähteä takaisin viereiseen rakennukseen töihin. Vauva oli mittojen ottamisen kannalta huonossa asennossa ja mun piti olla kyljellään ja väännellä itseäni siinä penkissä että näkyvyys olisi ollut edes hitusen parempi. Pidettiin sitten taukoa ja meinattiin varailla jo uutta ultrausaikaa, mutta kun vielä kerran yritettiin kurkkia mahaan, ultraaja sai sen viimeisenkin mitan sydämmestä otettua.
Vauva oli oikein virkeällä päällä ja potkutteli paljon. Kaikki mitat vastasivat viikkoja ja hän vaikutti oikein hyvinvoivalta ja terveeltä vauvalta. Ollaan Tonyn kanssa tosi onnellisia, enkä mä millään saa pyyhittyä tätä typerää hymyä naamaltani. 😀

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

täälläkin poikalupaus ja la 20.5 😉 paljon poikia!!<3

Avatar

Voi että, paljon onnea koko perheelle! 🙂

Avatar

Arvasin!!! Paljon onnea pojasta ja voimia raskauteen! 🙂

Avatar

Ihanaa että kaikki oli hyvin ja onnea pojasta! 🙂

Avatar

Onnea! 🙂

Avatar

Paljon onnea pojasta <3

Avatar

Ihanaa että saatte pikkuveljen Adeliinalle <3 paljon onnea!!!

Avatar

Uh, tiesin! 😉 ONNEA!!!
-Gina

Avatar

Onnea pojasta! 🙂

Avatar

Onnea paljon! 🙂

Avatar

Onnea! Arvailin että olisi tyttö tulossa, väärässä Olin ??

Avatar

Onnea! Ja kivaa että olet (ainakin toistaiseksi) päättänyt jatkaa bloggailua! 🙂

Avatar

Onnea pojasta! Itsellä jo kaksi jo kolmas poika potkuttaa just mun kylkiluita 🙂

Avatar

Onnea! 🙂

Avatar

Paljon Onnea pojasta 🙂 Itsekin odotan lasta, tosin vasta ensimmäistä 🙂 Meillä vissiin aika lähekkäin lasketutajat, mulla laskettu aika 9.5 ja myös me saimme poikalupauksen 😀

Avatar

Ihanaa, onnea <3

Avatar

Onnea poikalupauksesta !:) itse odotan kanssa toista lasta ja innolla kumpi tulee 🙂 7.1 se jo selviää:) eka lapsi on tyttö 🙂 uskon että tämäkin on ,mut saa nähdä:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä