eveliina matilda - Banneri
Olen nyt taloprojektin myötä päässyt maistelemaan yksinuholtajien elämää, sillä remontti vie tosi paljon Tonyn aikaa ja me vietetään päivät ja illat lähes poikkeuksetta kahdestaan Adeliinan kanssa. Tony lähtee aamulla kuuden jälkeen töihin ja käy iltapäivällä kotona syömässä, kunnes taas lähtee illaksi talolle. Toisinaan Tonttu suuntaa pikku työmaallemme suoraa töistä ja me ehdimme nähdä toisiamme vain pari tuntia illalla, ennen nukkumaanmenoa. On aika kurjaa että etenkin Adeliinan ja Tonyn yhteinen aika on vähissä, mutta kyllä tämä remontti tuntuu myös mun arkipäivissäni. Sitä on tottunut että jos itseä väsyttää ja on juuri joku tekeminen kesken voi pyytää toista vaihtamaan sen kakkavaipan tai ottamaan kiukuttelevan lapsen syliinsä. Nyt kun apua ei ole, osaan paremmin arvostaa sitä. Onneksi tämä on vain väliaikaista ja meidän pitäisi päästä muuttamaan jo ennen pikkuveljen syntymää. Siksi onkin tärkeää että Tony jaksaa viettää pitkää päivää remontoimassa. En tiedä miten selviäisin arjen pyörittämisestä yksin vastasyntyneen ja taaperon kanssa. 
Vaikka olemmekin illat aika pitkälti Adeliina kanssa kahdestaan, ollaan me päivisin puuhailtu paljon kaiken näköistä kivaa. Mulla on nyt jo hetken ollut äitini auto lainassa, joten liikkuminen on ollut helppoa. Ollaan käyty vauvakahvilassa, puistoilemassa, kirpputoreilla sekä treffaamassa kavereita. Eilen ihana Mere pyysi meidät mukaan lasten Mehukattimaahan, joka on eräänlainen lasten sisäleikkipuisto. En ollut koskaan ennen käynyt Leaf-areenan Mehukattimaassa ja se osoittautuikin tosi kivaksi paikaksi johon lähdetään varmasti uudestaankin. 
Ihanaa kun Adeliina on jo sen iköinen että hän ymmärtää paljon ja nauttii kaikesta tekemisestä. Myös neidin kävelyn oppiminen laajensi paljon meidän ”tekemis reviiriämme”. Yhtenä uutena touhuna on tullut ulkoilu. Ennen Adeliina nökötti rattaissa sen koiralenkin ajan, mutta nykyisin tulee lähdettyä pihalle herkemmin. Puistoihin meiltä on matkaa, mutta hyvällä kelillä käydään taapertamassa ja pulkkailemassa meidän pihalla ja heitellään energiapakkaus Fidolle palloa. Ulkoilu rytmittää mukavasti päivää ja tuntuu että Adeliina nukkuu aina ulkoilun päätteeksi paremmat päiväunet. Uusi vauva tuleekin sitten otettua mukaan pihaleikkeihin jo nuorempana, kun on tämä esikoinen jonka pitää päästä tuulettumaan.

Vaikka arki tuntuu tällä hetkellä melko työläältä, olen silti lähes jatkuvasti tosi positiivisissa fiiliksissä. Jotenkin kaiken uuden ja ihanan odottaminen saa hyvällä mielelle. Muutaman kuukauden päästä pääsen sisustamaan meidän omaa uutta kotia ja tuoksuttelemaan pientä pikkuveljeä. 🙂 Sitten edessä onkin jo pitkä kuuma kesä! Päästään taas mökkeilemään ja Tony viettää parin viikon isyys/ kesäloman. Eiköhän me tämä lopputalvi jakseta rutistaa!

Inffoon teitä remontin kulusta heti kun saan muutaman kuvan työmaasta. Sähköjohtojen uusimisen takia talolla ei ole nyt paria työmaalamppua lukuunottamatta valoa, enkä päivänvalolla ole päässyt kuvaamaan, joten kunhan ehdin päiväsaikaan käymään talolla, tuun kertomaan mitä edistystä viimekertaiseen on saatu aikaan.

Kommentit (4)

Elämä on täynnä valintoja 🙂

Teetkö sä postausta adelinan yks vee neuvolasta?

Miten teillä on noin paljon lunta kun Turussa ei oo juur yhtään 😮

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X