eveliina matilda - Banneri

Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa! Ennen maanantait oli mulle se viikon inhottavin päivä, mutta nyt odotan jokaista maanantaita innolla, sillä uusi viikko tarkoittaa aina myös uuden raskausviikon alkamista! Nyt viikkoja on mittarissa jo niin mukavasti, että ennenaikaisesti syntyvällä vauvalla olisi jo hyvät mahdollisuudet selvitä hengissä. …Tehohoidon avulla tietysti, mutta toivotaan että pikkujätkä pysyisi vatsanahan toisella puolella vielä vähintään kymmenen viikkoa. Mieluusti sinne 11.5 asti, jotta ehditään saadaan sitä remonttia mahdollisimman pitkälle! Tony on tosi luottavaisin mielin siitä että päästään muuttamaan ennen toukokuuta, mutta mua vähän epäilyttää kun siellä talolla kaikki näyttää vielä niin keskeneräiseltä.
Onneksi mun ei ole tarvinnut ottaa stressiä remontin suhteen, vaan Tony apujoukkoineen on hoitanut remontoinnin ja kaiken muun siihen liittyvän. Minä olen lähinnä aina silloin tällöin saapastellut työmaalla ihastelemassa työn etenemistä ja pohtimassa tulevia pintoja sekä sisustusta. Muuttoavuksikaan musta tuskin on keväällä kun olen viimeisilläni raskaana.

Oma oloni on ollut melko hyvä. Verenpaineeni on kohonnut sieltä pohjalukemista, eikä mua enää juurikaan huimaa tai pyörrytä. Ainoat raskausoireet taitavat olla vatsan supistelu fyysisen rasituksen jälkeen, liitoskivut sekä väsymys. Väsymys pysyy hallinnassa kunhan nukun vähintään kymmenen tunnin yöunet sekä tunnin tai parin päiväunet. Adeliinalla oli taas korvatulehdus ja jo ensimmäisen heikosti nukutun yön jälkeen oloni oli koko päivän kuin sammumaisillaan olevalla humalaisella. Raskaana valvominen on kyllä ihan kamalaa!
Mutta eipä tähän mun raskauteeni juuri mitään uutta kuulu. Palailen taas masukuvilla kunhan viikot etenee ja masu suurenee. 🙂

P.S 
Kameran lisäksi mun puhelimenikin meni rikki ja nyt mulla on Adeliina kummisedän puhelin lainassa. Harmi vaan että tosta lainapuhelimesta on kamera rikki! :’D Jos siis haluan ottaa kuvia, mun pitää käyttää Tonyn puhelinta. Edessä taitaa olla uuden kameran osto tai vanhan korjaaminen. En vielä tiedä onnistuuko tai kannattaako tota mun vanhaa kameraa korjata, mutta jos jollain on vinkata jotain suhteellisen edullista kameraa, niin olis kiva kuulla! Ei tarvitse olla mikään superhieno uutuus kamera, oikeastaan mitä vähemmän siitä löytyy erilaisia asetuksia niin varmaan sitä parempi kun en noista mitään tiedä ja aina tulee automaatti asetuksia käytettyä.

Kommentit (8)

Pakko nyt jo kommentoida tänne! Oon tätä ihanaa blogia jo kauemmin kattellu 🙂 Jotenki ihana huomata että on tollasii kypsiä nuoria, ja et ei oo mitenkää väärin hankkii lapsia nuorena. Tuntuu et monella on sellanen käsitys..Oon ite 18 ja menin viime kesänä naimisiin, ja jotenki tuntuu et on kasvanu yli tälläsistä baari bile hypetyksistä. Jokanen vaan kasvaa omalla tavallaan erilaiseksi ja se on hyvä! Harvassa vaan nuoret ihmiset jotka jotenki ottais vastuuta elämästään. Tuli tosi rohkastunu olo kun oon lukenut sun tekstejä ja huomasin et aika paljon samanlaisia arvoja kun mullakin!! Melkeen niinku vertaistukee vaikkei mulla lapsia vielä olekkaan! Hyvä et joku puhuu nuorten vanhempien puolesta, koska se vauvakuume meinaa itelläkin iskeä 😉 Ikä on vain numero! KIITOS!

Onpa kiva kuulla että joku pitää mua kypsää. 😀 Kieltämättä elän melko erilaista elämää kuin valtaosa ikäisistäni, mutta tää on juurikin mun unelmaa, toisin kuin railakas sinkkuelämä. :))

Kannattaa katella käytettyjä järjestelmäkameroita, esimerkiksi. 🙂 Niitä löytyy aika edulliseen hintaan esim. Tori.fi:stä, digikamera.netin foorumilta, kameralaukku.comista ja facebookin "Valokuvaajan kirppis" -ryhmästä. Ite olen noiden kautta hankkinu ja myyny kameran ja objektiiveja. 🙂

milloin tulee taaa rempasta kuvia?:) olis kiva nähdä mitä ootte jo tehny 🙂 ihanaa alkanutta viikkoa teille <3

Heti kun saan kameran käyttööni!! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X