Eveliina Matilda - Hero Header

Kirpparikierrokselta tarttunutta

 Ekan kerran aikuisiällä kirpparilla kierrellessäni mulle tuli jotenkin likainen olo, eikä käytetyiden vaatteiden tai tavaroiden ostaminen tuntunut miellyttävältä ajatukselta. Adeliinan odotusaikana eksyin kuitenkin äitini kanssa kiertämään paikallista kirpputoria ja innostuin. Sama innostus on edelleenkin päällä! On vaan mahtava tunne kun löytää lähes uudenveroista tavaraa mikä maksaa vain murto-osan uuden hinnasta. Sekä mun mieltä lämmittää myös se että jätti ketjuliikkeiden sijaan rikastutan jonkun perheen kukkaroa.
Käyn kirpputoreilla melko usein. Joskus mukaan tarttuu paljon hyvää ja tarpeellista, mutta välillä on reissuja jolloin ei vaan löydä yhtään mitään. Ostan kirppareilta vaatteita itselleni ja jälkikasvulle, mutta kukapa tietää vaikka uuden talon myötä innostuisin katselemaan käytettynä myös sisustustavaraa. Ihan vaan siksi ettei olohuone muistuttaisi liikaa Ikean myymälää.

Tässä nyt pieni tsekkaus viime kirpparireissun saaliseen… 🙂

 Kohta on taas aika pukeutua välikausivaatteisiin. Adeliinan kevätlookkia miettiessäni haaveilin pirteän keltaisesta takista ja kuinka ollakkaan sellainen löytyi kirpputorilta kuudella eurolla! Vielä puuttuu kävelykengät, kumisaappaat sekä asusteet. Nää ajattelin ostaa uutena.
 kevättä ja syksyä varten löytyi myös Ticketin sadeasu. Noi on sellaista melko tuulipukumaista matskua ja mielestäni keltainen takki menee hyvin noiden housujen kaverina kun ei sada. Taidan kyllä kuitenkin pitää kirppareita silmällä jos vaikka sattuis löytymään mustat vk-housut.
Huomatkaa että nää vaatteet menee värityksensä puolesta aikanaan myös pikkuveljelle! Kivan värisillä asusteilla ruskeakaan ei ole mielestäni liian tylsä.

 Adeliinalle kauluspaita, collagepaita sekä legginsit. Kaikki euron kappale hintaan.

 Tää parin euron Adidaksen puku menee kivasti ensikesänä mökillä.

 Muutama juttu löytyi myös pikkuveljen vaatekaappiin. Tulokkaalle on jo reilusti vaatteita koossa 50-68cm, mutta olen antanut itseleni luvan ostaa kun löytyy edullisesti. 
Nää on silityksen jälkeen varmasti ihan kuin uusia.

 Rengasliina 10 eurolla. Tällä voi kantaa Adeliinaakin kivasti lonkalla, mutta ajattelin että tämä on kesäksi kivan ohut liina kantaa vastasyntynyttä. Mulla on ennestään siskolta saatu paksumpi rengasliina sekä tricoinen liina, mutta ne saattaa olla helteillä tukalempia.
Suunnitelmissa olisi ostaa vielä kudottu liina, mutta koska se on vähän tyyriimpi investointi niin ajattelin ensin katsoa että viihtyykö vauva liinassa ylipäätään.

 Tämä nyt ei ole kirpputorilta, mutta käytetty myöskin. Sain tädiltäni tämän Doomoon softy imetystyynyn lainaan. Täti taas oli ostanut tämän ystävältään. Tässäkin säästin pitkän pennin ja sain juuri sen mallin ja kuosin tyynyn minkä olin suunnitellut itse ostavani!

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Hei, en ole tehnyt niistä arvostelu postausta. Ehkäpä täytyy nyt jälkikäteen tehdä kun niistä on niin paljon kyselty!

Avatar

Mitä kirppiksiä Turun seudulta suosittelisit lastenvaatteita ajatellen? Onko jotain tiettyä lastentarvikekirppistä erikseen?:) Ja mitä mieltä olet muuten uudesta äitiyspakkauksesta joka tänään julkistettiin?:) Meille vähän turhan poikamaisia vaatteita kun tyttö tulossa elokuussa, mutta otetaan varmaan silti, myyn sitten ne vähemmän silmää miellyttävät siellä Facebookin äitiyspakkauskirppiksellä:)..

Avatar

Itse käyn lastenkirputori Pikkusiilissä sekä Kaarinassa lasten Seesam kirpputorilla. Suosittelen molempia! Pikkusiili on suurempi, mutta Seesamissa on aina ihanan siistiä ja ehkä useammin laadukkaampaa vaatetta.

Mielestäni äitiyspakkaus on tosi ihana! Joksikin ehkä poikamainen, mutta mä olen vähän alkanut itse karttaa tytöillä sellaista "äklö pinkkiä" pukeutumista ja hyvin voisin tytönkin pukea noihin sinisiin yms! Noista koko potkuhousuista en tykkää, enkä oikein ymmärrä miksi niitä on pakkauksessa niin monet, kun tuntuu että niitä ei enää nykyään kauheasti käytetä. Myöskään oranssit vaatteet ei ole mun suosikkejani. Ehdoton plussa toppapuvusta jonka saa pussiksi sekä makuupussin kivasta kuosista. 🙂

Avatar

Kiva postaus! Jostain syystä kirpparipostaukset on mun lemppareita. 😀 kivoja nuo Adeliinan ulkovaatteet!

Avatar

Mä tykkään myös nähdä mitä muut on löytäneet kirpputoreilta!
Ajattelin että tää on vähän tämmönen turha postaus, mutta kiva jos edes sä tykkäsit. 😀

Avatar

Hei! 🙂 Yritin etsiä postausta Adeliinan ensimmäisistä vaunuista, mutta en löytänyt. Oletko tehnyt sellaista? Olisin halunnut tietää niistä enemmän kun näyttivät upeilta, kuin myös nykyiset! 😉
– Niinel

Avatar

Paljonkos maksoi toi ticketin sade asu? Hyviä löytöjä 🙂

Avatar

Oho se näemmä tuolta puuttuu. Oiskohan ollut hintaa 20 tai 30e? Nyt en ihan varmaksi enää muista…
Mä olin myös tyytyväinen näihin ostoksiin. 🙂

Avatar

Keltaisia kumisaappaita löytyy nyt stadiumista. Sopisi hyvin tuohon takkiin…

Avatar

Hei kiitti vinkistä!!

Avatar

Mitäs tykkäät uudesta äitiyspakkauksesta? 🙂

Avatar

Vastasin samaan kysymykseen jo tuolla ylempänä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä