eveliina matilda - Banneri

Kuvia keskikerroksesta

Käytiin Adeliinan kanssa nappaamassa työmaalta muutama kuva!

Tässä tämä aiemminkin blogissa nähty pohjapiirrustus keskikerroksesta. Laitoin tämän nyt tähän niin ehkä kuvia on helpompi havainnollistaa. Tää pohjapiirrustus on suurinpiirtein mittakaavassa, paitsi taas kalusteet saattaa kooltansa elää vähän omaa elämämäänsä.. 🙂
Kuistista ei nyt ole kuvia, mutta siellä ei muistaakseni mitään ole vielä edes tehty.

Tony imuroi makuuhuonetta. Toivottavasti imuri pysyy yhtä hyvin kädessä vielä muuton jälkeenkin.

makkaria 
Ade seisoskelee makuuhuoneen vaatekaappien edessä.
Tämä kuva on keittiöstä. Keittiö oli aika täynnä roinaa, mutta seinien hionnan ja maalauksen jälkeen tänne aletaan asentamaan keittiökalusteita.
Tossa vasemmalla on hormi koteloituna. Hormin vieressä oikealla oli ennen se puuhella.
Puuhellan kodalta puuttui lattialauta. Nää uudet laudat jäävät kuitenkin keittiön kaappien alle piiloon.
 Keittiön katto
Kulku keittiöstä aulaan. Oviaukon oikelle puolelle tulee tiskiallas.
Aulaa ja portaikkoa.

Kuva otettu portailta olouoneeseen päin. Nyt tuo oviaukko on suurennettu niitä mun lasiruutuisia pariovia varten.

Olohuoneessa gyproc on saanut pohjamaalin ylleen. Täytyisi pikkuhiljaa alkaa päättämään lopullista seinien väriä.

Maisemat olohuoneesta

Olkkarin toinen seinusta. Vasemmalta kulku makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneen oviaukko
 Pikkuvessa ja pari hassua johtoa
Lattia valmistuu parhaillaan.
 Talosta löytyi lehtiä talon rakennusvuodelta.
Vähän on siis tilanne muuttunut viime kuvista. Kuulemma kuukauden päästä tämä keskikerros alkaisi olemaan muuttovalmis… Hurjaa! Jos alakerran kylpyhuone ehtii valmistua samassa aikataulussa niin me saatetaan ensikuussa olla Turkulaisia.

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Mun miehen sisko on asunut tossa talossa 😀 siinä on ainakin tosi ihana piha! Ja talosta tulee varmasti upee, kun saatte sen valmiiks! 🙂

Avatar

Onko näkyny hiiriä?

Avatar

Ei ole. 😀

Avatar

Kerrotko mihin päin Turkua muutatte?

Avatar

Hienosti edistyy!

Me olemme myös ostamassa vuoden sisällä vanhaa taloa, jonka kunnostamme. Pitäisi löytää vaan sopiva ensin!

Millä ohjelmalla muuten olet tehnyt nämä pohjapiirrokset?

Avatar

Näitä remppajutttuja on niin kiva lukea vaikka itellä on ihan toisenlainen elämäntilanne! 🙂

Avatar

Säästäkää nuo lehdet ja tehkää niistä joku muisto taloon. Jossain näin että oli muistaakseni keittiön oviaukosta osa päällystetty talon rakennusvuoden lehdillä ja Lakattu päälle, oli hieno. Joku muukin idea vois toimia. Esim taulu tai jonkun esim lipaston tms osan päällystys.

Avatar

On teillä iso remontti. Mutta täytyy sanoa että sun miehesi on ihan mahtava kun osaa ja jaksaa rempata talon teille valmiiksi työnsä ohella. Saat olla hänestä kyllä ylpeä 🙂 Tsemppiä loppuraskauteen!

Avatar

Kuitos tsempeistä.
Tony on tosi ahkera ja osaava kyllä!! 🙂

Avatar

Ei kai nuo vanhat patterit jää.. Lattialämmitys?

Avatar

Lähes joka paikkaan jää. Tää on hei vanha talo eikä mikään uudiskohde. Täällä saa (ja pitää!) näkyä myös se 50-luku. 🙂 Remontissa täytyy tehdä kompromisseja, tarkoitus ei ole että asunto näyttää ja täyttää kaikki nyky rakentamisen modernit standardit. Suureksi osaksi patterit jäävät kuitenkin huonekalujen taakse piiloon. Keittiössä etenkin.

Avatar

Itsekin mietin just noita pattereita… Meillä talo rempattiin 12 vuotta sitten ja patterit jätettiin, olivat 70-luvun lopulta ja nyt kyllä kaduttaa, kun toimivat niin onnettoman huonosti! Aina on joko liian kylmä tai kuuma! Eli miettisin noita pattereita lämmityksen enkä niinkään esteettisyyden kannalta…

Avatar

Meillä on pattereiden lisäksi ilmalämpöpumput, että eiköhän niillä lämpene. 🙂

Avatar

Näyttää hyvältä! 🙂 Varmasti tosi ihanaa sitten, kun kaikki on saatu maalattua vaaleaksi ja alkaa ne suunnitelmat konkreettisesti näkymään. Tulee kyllä elävästi mieleen omat remontoinnit viime kesänä, kun putkiremontin yhteydessä teimme miehen kanssa keittiöremontin ja vaihdoimme asunnon lattian ja koolasimme katon alaspäin. Myös yksi seinä kaadettiin. Samalla taloyhtiön puolesta tehtiin kylppäriremontti. En yhtään siis ihmettele kun Tony imuroi useammassakin kuvassa, se rakennuspölyn määrä on jotain ihan käsittämätöntä. Jatkuvasti sai imuroida ja kantaa puukalikoita ja kipsilevypaloja roskikseen 😀 Mutta onneksi loppuremppa menee aina yllättävän nopeasti. Kun on seinät saatu tasoitettua ja maalattua niin lattian asennus tapahtuu hujauksessa ja keittiökalusteiden asennuksen jälkeen näyttää jo todella valmiilta 🙂 Tsemppiä loppurutistukseen!

Avatar

Pitkän tauon jälkeen palailin lukemaan lempi blogejani ja ilokseni huomasin teilläkin olevan käynnissä samanlainen remontti projekti! Me ostimme Tamikuussa 30-luvun vanhan hirsirunkoisen omakotitalon Turusta jota juri remontoimme. Pohjamalli näyttää aikalailla samanlaiselta kuin teillä. 🙂 Nyt olemme jo voitonpuolella, sillä remontti tahti on ollut vauhdikas ja isäntä on paiskinut töitä omien töidensä ohella joka päivä, sillä pienen lapsen kanssa asuminen remontin keskellä on kaikkea muuta kuin mukavaa! 😀 Päivittele ihmeessä kuvia remontistanne, sillä mukava seurata kun muutkin samassa vaiheessa elämässä (remontti lapsi, raskaus, opintojen päättyminen jne.) 🙂 Tsemppiä viimeisiin viikkoihin!

Avatar

Ihankuin meillä! Tutun oloinen pohjapiirros. ainoastaan hella oli eri kohdassa-muuten sänky, ruokapöytä jne ihan samoin. Kolme vuotta asuttiin, sitten muutettiin kaupunkiin.. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä