Vauvan nimen arvuuttelua

Sain lukijalta ehdotuksen että järjestäisin jonkinlaisen arvonnan tulevan vauvan nimestä. Olen aikaisemminkin ajatellut että nimen arvuutteleminen blogissa olisi hauskaa, sillä minusta olisi mielenkiintoista kuulla minkälaisia nimiä te lukijat ennustelette meidän vauvalle tulevan. Jotta arvuutteleminen olisi hauskaa myös teille arvuuttelijoille, sovitaan että lähimmäs (tai oikein!) tulevan lapsen nimeä arvannut voittaa pienen ylläripalkinnon!
Laita siis arvauksesi vauvan nimestä kommenttikenttään. Hyväksyn ja julkaisen arvaukset sitä mukaa kun ehdin. Jos haluat samalla havitella palkintoa, kirjoitathan kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, että voin sitten mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä.
Vauvan ristiäiset pidetään todennäköisesti kesä-heinäkuussa, eli tässä on noin kolmisen kuukautta aikaa arvailla.

Jotta tehtävä ei olisi teille täysin mahdoton, ajattelin koota tähän muutaman vinkin:
Kuten moni varmasti muistaakin; meille on rakenneultran mukaan syntymässä poikavauva.
Poika tulee saamaan kolme nimeä, sekä Tonyn sukunimen. (sukunimeä ei tarvitse arvailla)
Minulle oli tärkeää että pikkuveljen nimi sopii tyyliltään Adeliinan nimen kanssa.
Adeliinan koko nimi on Adeliina Ellie Amanda.
Minun koko nimeni on Eveliina Sonja Matilda
Tonyn koko nimi on Tony Petteri
Nimi ei (ainakaan minun tietääkseni) ole meidän kummankaan vanhemman suvusta, mutta yksi pojan nimistä tulee huomattavasti muistuttamaan isänsä nimeä.
Heräsikö sisäinen salapoliisisi? Nyt arvaamaan! 🙂

Kommentit

35 kommenttia

Anton Peter Eeli

Artur Aale Eevert

Aatu Henry Romario

Anttoni Emil Alexander

Anton Joni Eelis

Oon tosi huono tälläsissä, mutta laitetaan nyt varuiks: peepaa95@hotmail.com

Tässäpä tulisi useampi arvaus, jos ei haittaa 🙂

Alexander Emil Antony
Benjamin Romy Eliel
Wiljam Tommy Amadeus
Antonius Henry Daniel
Aaron Nicky Oliver
Patrik Rony Jonathan

Anton Emil Oliver.

Alex Peter Benjamin

Mun arvaus on:
Anton Eeli Oliver
🙂
olgakoo@hotmail.com

Pakko vastata vielä Alexander/Aleksanteri, tuli niin vahva olo Alexanderista kun luin näitä kommentteja. 😀

Toinen arvaukseni on siis Alexander Eeli Antony.

Anton tai anthony/antony !

Anton Tommy Oliver

Joonatan Eliel Anttoni

Aate Peter Elmeri

Aiden Eemil Matias

Aati Arttur Aleksanteri

Terv: Sanna

Alexander Peter Benjamin

Arvaan: Anton Tino Matias

Itse en osaa mitään arvata, mutta täytyypä vain mainita, että ompas komeita nimiehdotuksia :O Laittavatko suomalaisiet vanhemmat tosiaan lapsilleen tällaisia nimiä?

Anton tuli minullekkin mieleen, kun sanoit yhden nimen muistuttavan tonya! 🙂 Itse odotan myös poikavauvaa 29. viikolla, eikä tulevasta nimestä ole mitään tietoa. Mielenkiinnolla avasin kommentit, josko olisi inspiraatiota löytynyt, mutta suurin osa näistä ehdotuksista on kyllä hiukan liian mahtipontisia omaan makuun ja suomalaiseen suuhun ja sukunimeen! Toki tämä vain minun henk. koht. mielipiteeni! 🙂

Pakko kommentoida tähän! Nämähän ei noin yleisesti ottaen ole edes kovin erikoisia nimiä, joita täällä on ehdoteltu 😉 Kannattaa katsoa tämä vastikään julkaistu Hesarin juttu: http://www.hs.fi/kuukausiliite/a1427950262816 Kuten tuosta jutusta näkyy, on joukossa tietysti myös paljon perinteisiä ja "tavallisia" nimiä, mutta kyllä tuohon listaan mahtuu aika iso liuta myös näitä vierasperäisempiä nimiä… Ja sen verran kattavasta katsauksesta on kyse, että suurin osa noiden nimien kantajista on ihan suomalaisten Mattien ja Maijojen lapsia 🙂

Anton Emil Aleksander

Daniel Eeli Anthony

Tuli mieleen, että miksiköhän täällä on ehdoteltu pääasiassa erikoisia ja moderneja nimiä. Voihan se olla perinteisempikin. 🙂

Voi toki olla perinteinenkin nimi! Mutta ehkäpä täällä nämä ehdotukset on tällaisia, koska Adeliinankin nimi lukeutuu enempi monernin ja hieman erikoisemman puolella kuin ihan perinteiseen, suomalaiseen "kastiin"… Ja tekstissähän mainittiin, että sisarusten nimien samantyylisyys ja yhteen sopivuus on tärkeää. Lisäksi muistelen, että Eveliina teki talvella myöskin nimipostauksen, jossa pohdiskeli tulevan pienokaisen nimeä ja pyysi lukijoilta vähän vinkkejä… Siihen ehdotellut nimet olivat pitkälti juuri samantyylisiä kuin nämäkin nimiehdotukset, ja Eveliina silloin kommentoi, että oli hyviä ja "oikeanlaisia" nimiä…

Antony Oliver Benjamin

Anttony Eemil Alexander

(emakela@live.fi)

Jonny Elias Petteri 🙂

Veikkaan että etunimi tulee olemaan Anton 🙂

Daniel Anton Aleksander

Daniel Antony Alexander

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä