eveliina matilda - Banneri
Suuri kiitos kaikille ihanista onnitteluista! <3 Niitä oli mukava lukea sairaalassa. 🙂

Kotiuduimme pikkumiehen kanssa perjantaina ja tähän asti kaikki on sujunut oikein hyvin. Adeliina kävi jo sairaalassa katsomassa vauvaa ja hän on ottanut pikkuveljen hyvin vastaan. Adeliina osoittaa vauvaa ja sanoo ”baaba”. Hän osaa näyttää missä vauvalla on jalka, käsi, pää, tukka, nenä, korvat ja silmät. Ade osaa silittää vauvaa hienosti, mutta yhtään tyttö ei kyllä vielä osaa varoa vauvaa, eli aina kun Adeliina ihastelee veljeään, on jonkun oltava vieressä blokkaamassa rajummat taputtelut.

Vauva on vielä toistaiseksi ollut todella rauhallinen. Hän oikeastaan vain nukkuu ja tuhisee, mieluiten tietysti sylissä. Aina välillä hän käy tissillä syömässä ja röyhtäisee ruokailun päälle. Öisin olen vaipanvaihdon avulla herätellyt vauvaa syömään.

Oma vointini on tosi hyvä. Tietysti olen vielä vähän väsynyt, mutta on aivan ihanaa että pystyn taas hengittämään, liikkumaan ja pukeutumaan suhteellisen normaalisti. Jälkisupistukset vaivaavat välillä imettäessä, mutta ne nyt eivät ole mitään verrattuna niihin muutamaan viimeiseen raskausviikkoon jolloin mua supisteli lähes koko ajan.

Täällä siis voidaan oikein hyvin. Ollaan ihan vauvapöhnässä, pikkumies on aivan valloittavan ihana ja suloinen. Kunpa voisin välittää tätä vastasyntyneen tuoksua blogin kautta! 🙂

Kommentit (22)

Voi että, mikä suloisuus! Ja paljon onnea vielä koko perheelle! Itselläkin vauvakuume nostaa päätään :p(esikoinen 1,4v)

Voi miten ihana pikkumies <3

Ihana pieni poika <3 paljon onnea pikkukakkosesta! 🙂

Oiiij, miten suloinen pikkumies! Paljon Onnea koko perheelle <3

voi että kun on suloinen! Täälläkin jo odotellaan synnytyskertomusta 🙂 mutta kotiutukaa ihan rauhassa ja nauttikaa pienokaisesta:) ihan itsellekkin tulee vauvakuume näitä lukiessa ;D

Aivan ihana pieni siellä! 🙂 paljon onnea! Toivon sinne ihania rauhallisia hetkiä lasten kanssa ja kaikkia hyvää! <3 Tsemppiä imetyksen kanssa <3 kaipaan hurjasti vastasyntyneen imetystä 😀

Oi , onpa suloinen pieni poikavauva! <3 Paljon onnea koko perheelle pikkuisesta! <3 Täällä jo ihan innoissaan odotellaan synnytyskertomusta ja tarinaa miten poika maailmaan päätti tullakaan. 🙂 Vauvakuume tulee tännekkin näitä kuvia katsellessa!

Voi herranjestas miten valloittava pikkumies teillä onkaan! <3 ihan vauvakuume tässä tulee 😉

Täydellinen lapsi <3 onnea vielä koko perheelle!

Voi että kuinka suloinen poika! Paljon onnea teille kaikille. 🙂

Jälkisupistukset tuli mulle kyllä yllätyksenä esikoisen jälkeen meiän 4kkn kuopuksesta!

Hän on kyllä todella suloinen! 🙂 <3 hieman oon täällä kade, kun itsellä odotus vielä jatkuu vaikka laskettuaika oli ja meni jo viikko sitten, eikä sattunu hyvää tuurii et oltais oltu taas samaan aikaan synnäril. 😀

Teinkö väärin kun en herättänyt vauvaa öisin syömään? 😀 Nyt siis jo n. Adeliinan ikäinen tyttö… Mutta että mieluummin annoin sen nukkua (ja nukuin itse) niin pitkään kuin mahdollista, eli joskus huimat 4 tuntia PUTKEEN! 😉 Ihana poika, paljon onnea!

Niinhän ne joo sanoo, mutta "onneksi" meidän vauva heräs viimeistään neljän tunnin päästä edellisestä heräämisestä. Oisin kyllä varmaan antanut sen nukkua vaan 😀 Jos ois siis ollut ihan hyvävointinen beibi 🙂

Ihan vastasyntyneen olisi hyvä syödä vähintään neljän tunnin välein, joten jos vauvasi heräili itseksiin syömään noin usein ja paino nousi normaalisti niin tuskinpa mitään väärin teit 🙂 Joskus vauvoja on pakko herätellä jos eivät itse heräile öisin tarpeeksi usein. Toki kaikki vauvat ovat yksilöitä ja syöttötiheydessä huomioidaan painonnousu ja vauvan yleisvointi.

Ihana 🙂 vauvat on niin suloisia!

Suloinen poika niinkuin Adeliinakin on 🙂 Kaikkea hyvää teille ja ihanaa kevättä! 🙂

Voi ei, mä en kestä kuinka ihana <3 <3 tässähän tulee ihan jo vauvakuume itelle kun toi meijän 1 vee ei oo enää vauva 😉 nauttikaa pikku tuhisijasta <3

Onnea paljon söpöstä pikkuisesta :3

Aivan ihanan hurmaava poika on kyllä teille kotiutunut 🙂 Minulla on ensimmäinen raskauteni menossa rv 38+5 ja voi kuinka kärsimättömänä täällä odotellaankin uutta tulokasta. Olisin erittäin kiinnostunut lukemaan synnytyskertomuksestasi, sillä tulen itsekkin synnyttämään Turussa.

Hän on kyllä niin suloinen tapaus! Paljon samoja piirteitä kuin Adeliinassa 🙂 olisi kiva kuulla ajatuksia synnytyksestä, mutta nauttikaa nyt pienokaisesta kaikin tavoin! Postauksia ehtii kirjoittaa sitten myöhemminkin 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X