eveliina matilda - Banneri

Arki kahden pienen lapsen kanssa on lähtenyt sujumaan kivasti. Kaikki on hyvin erilaista mitä Adeliinan vauva-aikana, mutta arjesta kahden kanssa löytyy myös hyviä puolia. Adeliinasta on seuraa kun vauva päivisin nukkuu. 1,5 vuotiaan kanssa pystyy jo juttelemaan, leikkimään, piirtämään ja lukemaan kirjaa. Nyt kun on myös vanhempi lapsi, ei päivisin tule jämähdettyä ihan täysin sohvalle tissit valmiustilassa vauvaa varten. Adeliinalla on tarkat rutiinit ja hän kaipaa päiviinsä rytmitystä mm. ulkoilun ja ruokailuiden merkeissä. Päivät kuluvat melko reippaasti Adeliinan kanssa touhutessa. Vauva on vielä niin pieni ja uninen, että hän vaan pötköttää menossa mukana. Välillä tietysti tissitellään ja vaihdetaan vaippaa. Vauvan kanssa seurustelu ja kylvetys ajoittuvat aikalailla iltaan, jolloin Adeliina on jo nukkumassa.
Ei vuorokaudessa kyllä juurikaan jää aikaa omille jutuille. Suihkussa ja vessassa käydessä on aina seuraa ja blogia kirjoitan yhdellä kädellä.
 En minä kuitenkaan tätä kahden lapsen kanssa eloa mitenkään kauhean raskaaksi koe, mutta kyllä sitä kaipaa että siinä vieressä on joku, jonka syliin voi antaa toisen lapsen silloin kun tuntuu että omat kädet ei riitä. Eniten kaipaan sitä että on joku aikuinen jonka kanssa jakaa päivän kivat jutut. Tällä hetkellä lähetän Tonylle whatsupissa vähän väliä kuvia lapsista, koska tuntuu että hän jää niin paljosta paitsi, kun ei ole näkemässä miten vauvalla on nukkuessa hassu ilme tai Adeliina tekee jotain uutta mitä ei ennen ole osannut. Tony on tehnyt ihan mielettömästi töitä talollamme ja olen todella onnekas että hän jaksaa tehdä sen kaiken meidän takiamme. Tony arvioi että pääsemme muuttamaan uuteen kotiin ennen juhannusta.
Sitten arki alkaa vähän helpottaa kun Tonyn ei tarvitse aina mennä työpäivän jälkeen toiselle työmaalle ja hänestä on kotona apua
iltapäivisin ja viikonloppuina.

Pikkumies on päiväpäivältä vaan ihanempi. Olemme ihan
rakastuneita häneen. Nyt tuntuu että meidän perhe on kokonainen. Kunhan
haemme vielä Fidon ”sijaisperheestään” takaisin kotiin, niin tässä on kaikki mitä saatan toivoa; ihanat lapset, mies ja uusi koti meidän pienelle perheelle.

Kommentit (16)

Musta tää postaus oli jotenkin tosi lohdullista luettavaa. Meille on lapsille tulossa ikäeroa maks 1v8kk ja laskettuun on enää vajaa 3kk. Jotenkin koko raskausaika on mennyt stressatessa, että millaista se arki sitten kahden pienen kanssa mahtaa olla.

Tää blogi on vaan niin upea! Uusi perheenjäsenkin on mitä suloisin!

aivan suloinen poika <3 hieno juttu että jaksat kirjoittaa samalla kun pyörität taloutta kahden pienen lapsen äitinä 🙂 blogisi on aivan ihana

Onnea koko perheelle ja tervetuloa maailmaan uusi tulokas! Niin söpönen 🙂

itse koin aikoinaan haastavimmaksi kahden pienen kanssa unille nukuttamiset. Yleensä Se meni niin että vauva heräsi kun isosiskoa nukutin päikyille ja illalla oli sama, Se oli turhauttavinta. Ja Se kun yöllä imetin monet kerrat ja päivällä ei pystynyt nukkumaan kun aina jompikumpi lapsista oli hereillä.
vinkkinä siis että muista pitää omasta nukkumisesta huolta ja toivotaan ettei pikkuiselle tule masuvaivoja 🙂 kaikkea hyvää teiden suloiselle perheelle!

Tää sun blogi on nykyään niin kivaa luettavaa! Oon siis se joka aiemmin kirjotteli että on samanikäiset lapset aikalailla kuin sulla 🙂 Mun lempiblogi!

Voi mikä onni sun sanoista huokuu :') Pienin perheenjäsen on syötävän suloinen ja mun silmään enemmän sun näkönen kuin Adeliina 🙂 Ihanaa että pääsette ennen juhannusta muuttamaan ja saatte vain nauttia perheestänne ja talostanne <3

Hei muakin kiinnostaa koirakuulumiset. Mulla on 2- ja 4-vuotiaat lapset ja koirakuume. Kovasti mietityttää, että onko koiranpentu ja pienet lapset liian raskas yhdistelmä… Vielä en ole töissä, mutta sekin päivä pian koittaa.

Meille tulossa lapsille 2v ikäeroa, ja kiinnostaisi kovasti, onko mustasukkaisuutta ollut, ja kuinka siitä on selvitty. Meidän poika kun tuntuu olevan tosi mustis, jos äiti ottaa jonkun vauvan syliinsä hetkeksikään… 🙂

Tämä on kyllä ylivoimaisesti paras blogi munkin mielestä. Jotenkin niin elämänmakuinen ja lämmin. Itellä samanikäinen tyttö ja toinen tulossa, joten ihanaa seurata teidän arkea. 🙂

Samaa mieltä! Para blogi mitä tiedän!

Komppaan!! 🙂 vaikutat Eveliina muutenkin hirmu mukavalta ihmiseltä.

Siis eikö Tony pitänyt ollenkaan isyyslomaa? Missä Fido on ja miksi? Miksette pääsekään tässä kuussa muuttamaan?

Kyllä minä ainakin veisin koiran hoitoon! Synnytys, uusi vauva, uusi tilanne arki ja kun Tony ahertaa uudella talolla. Koiralle ei alkuun riitä huomiota saati lenkittäjää, kun arki rullaa on koira helppoa ottaa takaisin mukaan touhuihin! En itseäni ainakaan näkisi 1-3pv synnytyksestä koiralenkillä. Toki moni pystyy tähänkin 🙂

Hyvä luoja miten kiinnostuneita ihmiset voikaan olla… Alkoi oikein ahdistamaan tää kysymystulva, vaikka ei kysymykset mulle ollukkaan 😀 Tsemppiä Eveliina, sun blogi on yksi parhaista perheblogeista, jatka samaan malliin 🙂

Ihana vauva! ja kivaa kuulla kokemuksia kahden lapsen äidiltä, itsellä toinen lapsi harkinnassa ja aina sitä jaksamista välillä pohtii 🙂 ja niin kuin moni muukin on sanonut niin tosi kiva tämä blogi! Aito ja "tavallinen", siis vain hyvällä tavalla, tavallista elämää 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X