Eveliina Matilda - Hero Header

Vuh vuh!

Kun minä muutama viikko sitten jouduin sinne sairaalan osastolle, Fido meni vanhempieni luokse hoitoon, koska Tonylla ei remontin takia ollut aikaa lenkittää koiraa tarpeeksi. Fidon jäi hoitoon vielä mun osastolta kotiutumisen jälkeen, koska en supistusten takia pystynyt enää ulkoilemaan tavalliseen tapaan.
Tällä viikolla meidän takkuturkki kuitenkin saapui takaisin kotiin.
Adeliina ei voisi olla iloisempi, enkä minä tyytyväisempi, kun nyt Ade
touhuaa Fidon kanssa sen sijaan että olisi jatkuvasti nypläämässä
pikkuveljeä.
Nyt kun ilmat päivä päivältä lämpenevät ja lasten pukeminen helpottuu, on ihana taas käydä koiran kanssa lenkillä. Myös raskaudesta ja synnytyksestä palautumisen kannalta on loistava juttu että taas täytyy lähteä kävelylle muutaman kerran päivässä. Lenkillä Adeliina istuu rattaissa ja vauva on kantoliinassa tai sitten työnnän vauvaa vaunuissa ja vedän kolmipyöräisen päällä istuvaa Adeliinaa. Tähän asti ollaan pärjätty hienosti ilman tuplarattaita!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Suloinen koira! Kiva oli kuulla fidon kuulumiset.

Avatar

On se Fido aika suloinen! Mitä rotuja siinä onkaan? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä