eveliina matilda - Banneri

Talomme keskikerroksen remontti on jo hetken aikaa ollut kutakuinkin valmis. Keskikerroksessa sijaitsevat siis aula, olohuone, keittiö, makuuhuone sekä pikkuvessa. Jotta pääsemme muutamaan taloon, tarvitsemme käyttöömme lisäksi kellarikerroksessa sijaitsevan kylpyhuoneen. Onhan meillä toki se pihasauna jossa voisi myös peseytyä, mutta koska kahden lapsen kanssa eläessä on paljon helmpompaa että myös sisältä löytyvät suihkutilat, emme ole pitäneet kiirettä muuton kanssa. Kellarin kylppäri olisi varmaan jo valmis, mutta projektia on hidastanut uusien salaojien tekeminen, sekä ojien tekoon tarvittavien lupien hakeminen. Kylppärin seinät ja lattia on valettu ja uudet putket on vedetty, mutta seiniä ei ole alettu laatoittamaan, koska tällä hetkellä kylpyhuoneen ulkoseinään pääsee kosteutta puuttellisten salaojien takia. Salaojia aletaan ensiviikon maanantaina kaivaa ja sitten muuttopäivä alkaa jo olla lähellä! Tony oli sitä mieltä että päästäisi juhnnuksena asettumaan uuteen kotiin.

Nyt kun kylppärin tekeminen on ollut katkolla, ollaan talossa alettu remppailemaan myös yläkertaa, jota oli alunperin tarkoitus tehdä pikkuhiljaa vasta sitten muuton jälkeen. Yläkerrassa piti tosiaan vain levyttää seinät sekä maalata ja laittaa lasten makuuhuoneen lattia uusiksi, mutta nyt remppa onkin levinnyt siellä vähän suuremmaksi kuin piti, nimittäin me päätettiin tehdä myös yläkertaan wc. Kun kämppä on valmis löytyy ylhäältä sekä keskikerroksesta pikkuvessat sekä kellarikerroksen kylpyhuoneen yhteydestä wc. Eikö kolme vessaa pitäisi olla nelihenkiselle perheelle tarpeeksi? 😀 Mun mielestä on ihan kiva että joka kerroksessa on vessa. Lasten ei tarvitse (sitten vanhempina) kipittää öisin portaita alas jos haluaa käydä vessassa tai hakea lasin vettä. On myös erittäin kiva että saan meikkeineni vallata yhden vessan kokonaan omaan käyttööni! Tulevaisuutta ajatellen wc myös yläkerrassa nostaa talon arvoa melko paljon. Joten miksipä jättää vessa tekemättä kun kerran ”turhaa” tilaakin oli.

Tässäpä vielä tämä yläkerran pohjapiirrustus. Pienempi makkari lasten nukkumahuone ja isompi lasten leikkihuone. Ympyröisin punaisella kohdan jossa uusi vessa sijaitsee. Aikaisemmin se on ollut vain tyhjää säilytystilaa.

 Ei tässä talossa ainakaan tekeminen pääse loppumaan. Tässä wc tällä hetkellä. Vasemmalla rappuset ja oikealta puolelta kulku varastotilaan.
 Tälle seinustalle tulee pönttö
 Ja tuohon putken paikalle tulee lavuaari, sekä yläpuolelle peilikaappi.
Yhdelle seinustalle tulee pari hyllyä, mutta paljon muuta tuonne ei sitten mahdukkaan.
Nyt sormet ja varpaat ristiin että salaojat ja kylppäri saadaan pian kuntoon ja me oltais juhannuksena uudessa kodissa! 
Vähän off topicina vielä mun juhlatyyli serkkupojan valmistujaisiin. Korut on Tonyn äidin tekemät. 🙂

Kommentit (26)

Jep! Jatka vaan juhla-asujenkin postailua. Mukavaa, kun on monipuolisia postauksia! Sinulle sopiva juhlatyyli mielestäni.

Hyvännäköinen juhla-asu! 🙂 Ne olkaimettomat minimekot ym. "teinivaatteet" näyttää usein niiiin mauttomilta. Olen 25-vuotias, aika samanlainen kropalta kuin sinäkin, ja voisin laittaa ihan saman asun päälle! Pidän myös klassisesta tyylistä, eikä se mielestäni tarkoita että on tantta 🙂 Nimenomaan kukaan tanttahan ei voisi pukeutua tuohon hameeseen sen näyttämättä makkarankuorelta 😀

Hyvältä näytät! Eikä oo liian tanttamainen. Voisin ite pukea just samanlaiset vaatteet juhliin jos vain kropaltani pystyisin 😀

sulla on kyllä ainakin näin blogin välityksellä niin ihailtava elämä että moni näistä ilkeys kommenteista varmaan sitä kadehtii 😀 mutta jatka vaan samaan malliin, mun suosikki blogeista :))

Minunkin mielestä toi sun juhla look on just kiva:) muutenkin kiva tyyli sulla, ihanan luonnollinen:) tätä teidän asunto projektia on kiva lukea ja saman ikäinen tyttökin melkein:)

Mielestäni kaunis ja aikuismainen juhlatyyli, eikä liian juhlava, kun vieraana vain oli 🙂 Vaikka nuori oletkin niin toi tyyli sopii just sulle, olet paljon aikuisempi kuin monet ikäisesi, ja joku vesirajamekko ja viimeisen päälle kiharretut pidennykset sun päällä ei jotenkin olis mun mielestä luontevaa 😀 Ja juhla-asun ja imetyksen yhdistäminen voi olla superhankalaa! Onko sulla tossa paidassa napit, vai suostuuko pikkuveli syömään myös pullosta? 🙂 itse olen sua vuotta nuorempi ja 5kk tyttö joka ei huoli kuin rintaa, mutta kunnialla selvittiin neljät valmistujaiset viikonloppuna, joskin ne ihanimmat mekot jäi itseltä käyttämättä. .

haha voi että naurahdin taas kun luin ton tanttatyyli kommentin 😀 mun mielestä ihan kiva asu ja jokainenhan pukeutuu miten itse haluaa..:)

Pakko kommentoida et mun mielestä on todella siisti asu. Tuntuu et suurimmalla osalla on (juhlissa) niin epäsiistejä ja mauttomia asuja! (Esim. Liian lyhyt hame/mekko, kilo meikkiä ja joku pikkutoppi) varsinkin näin äitinä arvostan että nuori äiti osaa pukeutua siististi, oon varmaan samanikäinen kun sä ja mullakin 2 pientä lasta.. kaunis olet! 🙂

Minusta taas kaunis ja klassinen asu. Makuja on monia! 😉

Teille tulee ihana koti! 🙂 Meillä on hieman samankaltainen talo, tosin remontti etenee sillä tahdilla (eli ei etene), että tuskin tulee valmiiksi meidän elinaikanamme… Meillä on ajatuksena tehdä keskikerroksen makuuhuoneesta leikkihuone, jotta leluilla on selkeä paikka siellä, missä muukin arki paljolti pyörii. Yläkerrassa sitten nukutaan kaikki. Lapsi on vielä niin pieni, ettei hän kuitenkaan leikkisi yksin yläkerrassa. Mutta enpä tiedä, miten tuo käytännössä sitten toimii, jos nyt edes saadaan yläkerta rempan alta käyttöön ennen kuin lapsi muuttaa pois kotoa. 😀

On ilo lukea sun blogia! <3

Voi sä olet ihan älyttömän kaunis!! Ja Adeliina on kyllä perinyt äidiltään saman:)

No eo tuota nyt tantaksi voi sanoa. Kengät nuorentaa lookin. Ehkä kampaus on turhan pliisu ja sliipattu, mutta ajattelit eve varmaan laittaa hillityn tukan, kun paidassa on röyhelöitä. Sinämäinen look! 🙂

Upea asu! Vähän kade iski kropallesi. Kahden lapsen synnyttänyt ei yleisemmin ole noin upea! Ja eihän noin voi sanoa ettet enää laita juhlatyylejä kun tämähän on sinun blogi ja voit vaikka pukeutua perunasäkkiin, muut eivät valitse asujasi 😉

No joo, joku säkkärä tukka ton paidan rinnalla ois tehnyt varmaan vähän liian räiskyvän lopputuloksen.

Mutta niin, minä en todellakaan ole mikään muodin edelläkävijä, enkä aio blogissa jakaa mitään pukeutumisvinkkejä tmv. oon vaan ihan tavallinen kotiäiti joka pukee sitä mitä tykkää, ei sitä mikä ois viimeistä huutoa ja in… Nihkeän vastaanoton vuoksi tämä jäänee viineiseksi "juhlatyyli" jutuksi. 😀

Aika tanttatyyli noin nuorella…

"Aika tanttatyyli noin nuorella"…..No makunsa kullakin, mutta miten tässäkin kommentissa paistaa läpi ennemminkin ilkeys kuin varsinainen mielipide. Hyvin sopii Eveliina nuo vaatteet sinulle !

Kynähame ja sifonkipaita on mun lempparit lähes juhlaan kuin juhlaan. 😀 varmaan monen ikäiseni mielestä liian pliisu juhla-asu, mutta mä itse tykkään. 🙂

Mistä nuo juhlatyylin ihanat kengät on ostettu? 🙂

H&m! Tosin siitä on jo aikaa…

Vitsit oon kateellinen, tosta yläkerran vessasta nimittäin! 😀 Ollaan kovasti pohdittu mihin meillä vessan saisi yläkerrassa laitettua, sille kun ei oo mitään selvää paikkaa.. :/

Olipa hauska kun löysin sun blogin ja rupesin selaileen ja sit aina kun tuli sun naamakuva niin mietin että mitä, onko Emilia vaihtanut blondiin 😀 Kunnes jossain tekstissä selvisi että ootte siskoksia 😉

Haha. 😀 meinaatko että meissä on niin paljon samaa näköä..? 😀

Juu ei kyllä tekeminen lopu kun rempan aloittaa omakotitalossa. Me aloitettiin remppa melkein kolme vuotta sitten, kun ostettiin omakotitalo ja hommaa riittää vieläkin. Mutta ei haittaa yhtään kun ei ole Mikään kiire ja meidän remppa on hyvin perusteellinen. Kiva kun pääsette kohta muuttamaan!

näytät palautuneen hyvin synnytyksestä kuvista päätellen 🙂

Tätä teidän projektia on hauska lukea, sillä me asutaan talossa, jossa on hyvin samanlainen pohja kuin teillä. Rintamamiestalo, kun on tämäkin. Me muutettiin tähän viime vuonna loppukesästä ja myyjä oli tehnyt tähän täydellisen pintaremontin. Myös tähän taloon oli remonttivaiheessa tehty kolmas vessa yläkertaan. Siitä on kuvia tässä http://kaem-life.blogspot.com/2014/08/esittelyssa.html blogitekstissä, jos haluat kurkata 🙂 Teidän kodista tulee varmasti aivan ihana 🙂

Hei kiitos paljon, käyn heti kurkkaamassa! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X