eveliina matilda - Banneri

Vietimme sunnuntain Siljalinen piknik ristelyllä. Olimme reissussa vain oman perheen kesken. Oli mukava viettää aikaa yhdessä, mutta illalla olimme Tonyn kanssa niin poikki, että päätimme seuraavalle kerralle pyytää mukaan sukulaisia, jotka voivat välillä auttaa lasten kanssa.

Söimme buffetissa aamiaisen sekä illallisen. Välipaloja ja lounaan söimme Cafeteriassa. Olimme oikein tyytyväisiä laivan ruokaan. Adeliina nautti kaiken eteensä tarjotun suurella ruokahalulla!

Siljalla oli kivasti ohjelmaa lapsille. Eniten Adeliina innostui muumien vetämästä tanssituokiosta, josta hän sai palkinnoksi muumitarrakirjan.

Leikkipaikat olivat kivat ja etenkin paluumatkan laivassa oli 5-kannella ihan huikea lasten leikkimaailma. Minä istuskelin Alexanderin kanssa sivummalla ja Tony leikki Adeliinan kanssa tunti toisensa perään. Leikkimaailmassa oli tosi paljon kivoja juttuja juuri Aden ikäisille lapsille.

Päikkäreille neiti nukahti helposti rattaisiin. Välillä meillä on ollut vaikeuksia nukuttaa Adea rattaiden kyytiin, mutta nyt aikainen herätys, sekä hyvin virikkeellinen ympäristö tekivät tehtävänsä.

Myös Alex jaksoi reissun tosi hienosti. Hälystä ja laivan tärinästä huolimatta hän nukkui, söi ja seurusteli normaalisti.

Vaikka reissu vedettiinkin täysin lasten ehdoilla ja olimme Tonyn kanssa illalla super väsyneitä, oli meilläkin hauskaa. Syötiin hyvää ruokaa, pelattiin pelikoneita, herkuteltiin ja nautittiin yhdessäolosta.

Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (7)

Hei, mua kans kiinnostaa miten alussa (ennen sisaristuinta ja uusia rattaita) teillä sujui liikkuminen yksillä rattailla ja kantaminen? (:

Moikka! Haluaisitko kertoa joskus tarkemmin miten kantaminen käytännössä onnistuu niin, että toinen on rattaissa ja toista kannetaan? Kannan satunnaisesti nyt 1,5 veetä ja meille on tulossa toinen lapsi loppuvuodesta ja minua ei kiehdo tippaakaan tuplat, mutta en tiedä miten sitten se onnistuisi että toista kantaisin joka päivä ja paljon eli onko raskasta vai tottumiskysymys jne. Anteeksi sekava selostus, vaikutat vaan justiinsa sopivalta auttamaan näissä pohdinnoissa. 🙂 Asun Helsingissä ja kuljen päivittäin julkisilla yleensä vähintään metrolla eikä autoa ole käytössä kun satunnaisesti.

Kuulosti tosi kivalta reissulta. Käykää ihmeessä joskus Viking Gracella, ihan mahtava laiva kyllä! 🙂

Oliko tuo laiva Baltic Princess? Me oltiin 11.päivä kyseisellä laivalla ja mekin kävästiin siellä leikkipaikassa ja se oli kyllä huikee! Ens vuonna lähdetään sitten Adan kanssa sinne kun neiti on isompi ja kävelee. Nyt oltiin parin kaverin kanssa pitämässä "vauvavapaata" siellä. 🙂

http://www.odotusaikaa.blogspot.com

Näyttää kivalta reissulta 🙂

Ois kiva nähä niitä ristiäisten tarjottavia 🙂

Mukavanoloinen reissu teillä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X