eveliina matilda - Banneri
… hiusväriin 
Oi että mä vihaan näitä itsestäni otettuja poseeraamattomia ja hymyilemättömiä kuvia. 😀 

 Minähän tein jonkin aikaa sitten päätöksen olla enää värjäämättä hiuksiani. Ihan vain siksi, että kauniin vaalean värin ylläpitäminen on työlästä, kallista ja tukkani tuntui kärsivän siitä. Viihdyin blondina noin viisi vuotta, mutta 95% tästä ajasta päässäni komeili harmaanruskea juurikasvu. Lopetin värjäämisen, mutta koska en vain enää kestänyt sitä hirveää juurikasvun kontrastia, päätin värjätä pääni vielä kerran; mahdollisimman lähelle omaa luonnollista hiusväriäni. Nyt tukkani on tälläinen aavistuksen harmahtava ja kulahtanut ruskea, enkä voisi olla tyytyväisempi! Kyllä se taitaa olla se oma väri mikä parhaiten kaikille sopii. 😉 Toki tämäkään väri ei vielä ole ihan täydellisesti samaa sävyä kuin luonnollinen värini, mutta enää juurikasvu tuskin on niin silmäänpistävä kuin vaaleissa hiuksissa. Kun aurinko ja pesu tästä vielä vähän haalistavat väriä ja uusi tukka alkaa kasvaa, olen varmasti tyytyväinen. Toivotaan että tämä on nyt vähään aikaan viimeinen tukkakriisi -juttuni täällä!

Onko täällä muita ketkä ovat värjänneet/kasvattaneet luonnollisen hiusvärinsä takaisin? Millainen projekti ja lopputulos on ollut? 🙂

p.s. Verratkaa yllä olevia kuvia bannerin kuvaan. Kumpi on mielestänne kivempi väri?

Kommentit (15)

Olet todella kaunis ja aivan ihana hiusvĂ€ri! 🙂 KyllĂ€ tuo ruskea sopii paremmin sinulle! 🙂

paljon parempi on tĂ€mĂ€ luonnollinen tumma tukka, vaalea bannerin tukka nĂ€yttÀÀ halvalta ja kotona vĂ€rjĂ€tyltĂ€. Tuo tumma tekee susta tosi fressin ja aikuisemman nĂ€köisen, pidĂ€ tÀÀ!! 🙂

TĂ€ytyy sanoa, ettĂ€ noi tummat hiukset tekee susta aikuismaisemman nĂ€kösen, hyvĂ€llĂ€ tavalla siis 🙂 Huomaa heti kun kattoo tota bannerin elovenatyttöÀ, ettĂ€ vaalee tukka tekee susta enemmĂ€n babyfacen nĂ€kösen.

tÀÀllĂ€ myös kasvatusprojekti menossa 😀 kĂ€vin laitattamassa hieman vaaleita raitoja jotta maantienharmaa ei puskisi niin nĂ€kyvĂ€sti mustaa vastaan :p ensiviikolla sama operaatio edessĂ€, vaikka mietin kyllĂ€ joskos vaan leikkauttais ja jĂ€ttĂ€is raidat pois. Niin hyvin haalistunut musta vĂ€ri ettei juurikasvu ole enÀÀ niin nĂ€kyvĂ€ :p

MĂ€ oon suunnitellut samaa juttua, eli omaan vĂ€riin palaamista, mutta en ole uskaltanut vielĂ€ toteuttaa 😀 Oon kyllĂ€stynyt siihen kun hiuksia pitÀÀ kokoajan vĂ€rjĂ€tĂ€ ja vĂ€ritkin on epĂ€terveellisiĂ€, mutta oma vĂ€ri on niin kamalan maantienvĂ€rinen harmahtavanruskea etten silti sitĂ€kÀÀn tahtoisi… 😀 Mutta ajattelin ettĂ€ voisin ottaa siihen ehkĂ€ jotain raitoja piristĂ€mÀÀn sitten kuitenkin!

Kuten moni kommentoi niin tummempi tukka tuo sun silmĂ€t paremmin esiin! HyvĂ€ sĂ€vy ja sopii sulle! 🙂

KyllĂ€ tuo ruskea sopii paremmin 🙂

VÀrjÀsin alkuun lÀhelle omaa vÀriÀ, tuli liian tumma. Otin oranssit raidat jotka lÀhti suht ÀkkiÀ pesussa pois ja lopputulos oli vaaleat raidat omalla vÀrillÀ. Nyt kÀvin leikkauttamassa lyhyeksi hiukset ja tÀysin oma vÀri pÀÀssÀ! Kauan vÀrjÀilin ja nyt pÀÀtin lopettaa. Ei mene rahaa eikÀ hermoja;D

Ehdottomasti ruskeat! 🙂

Luonnollinen on aina paljon kauniimpi! 🙂

Tosi ihana vĂ€ri. Sopii ehdottomasti paremmin sulle, silmĂ€t tulee paremmin esille ja ihokin nĂ€yttÀÀ jotenkin kirkkaammalta. 🙂 Vaaleat sopi kyllĂ€ myös, mutta ehkĂ€ tĂ€mĂ€ on kumminkin parempi. 🙂

Kaunis vĂ€ri, sopii sulle kyllĂ€ blondia paremmin. 🙂 MĂ€ tein pÀÀtöksen kasvattaa oma vĂ€ri takaisin, kun kerran olin kampaajalla ja se sanoi, ettĂ€ ompas osunut kohdilleen edellinen vĂ€ri kuin on vain sĂ€vyn verran oikeaa vĂ€riĂ€ni vaaleampi. Olen vĂ€rjĂ€nnyt tukkaa ala-asteelta ja siinĂ€ 21 paikkeilla lopetin. En muista kauanko kasvattamiseen meni, varmaan pari vuotta. Ainakin nĂ€in kolmen vuoden jĂ€lkeen tukka on kokonaan omaa vĂ€riĂ€ ja ylettyy yli olkapĂ€iden. Ihanaa, ettei tarvitse enÀÀ vĂ€rjĂ€illĂ€ ja maksaa siitĂ€. Omaan vĂ€riin ei myöskÀÀn helposti kyllĂ€sty, kun mullakin se on kauniin ruskea, joka auringossa saa kullan sĂ€vyjĂ€. Ei enÀÀ vĂ€riĂ€! 😀

Nyt on parempi. Blondi vĂ€ri nĂ€yttÀÀ usein keltaiselta… Ja itse juuri siitĂ€ syystĂ€ kasvatin oman vĂ€rin hiuksiin. TĂ€llĂ€inen harmaankuparinhiekan vĂ€rinen oma vĂ€ri on ollut jo monta vuotta mieleeni vaikka nuorempana ajattelin ettĂ€ oma vĂ€ri on ihan hiirenharmaa. Juurikasvukin nĂ€ytti siltĂ€, mut oikeesti oma vĂ€ri olikin ihan kiva! TÀÀ on hyvĂ€ trendi, tukka tykkÀÀ!

Ihana vÀri! Eloveenatkin sopii, mut kyllÀ sinun silmÀt pÀÀsee ihan eri tavalla esille tummien hiusten kanssa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan tÀÀllÀ Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elÀmÀÀn.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekÀ Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttÀ:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X