Eveliina Matilda - Hero Header

Takaisin alkuperäiseen

… hiusväriin 
Oi että mä vihaan näitä itsestäni otettuja poseeraamattomia ja hymyilemättömiä kuvia. 😀 

 Minähän tein jonkin aikaa sitten päätöksen olla enää värjäämättä hiuksiani. Ihan vain siksi, että kauniin vaalean värin ylläpitäminen on työlästä, kallista ja tukkani tuntui kärsivän siitä. Viihdyin blondina noin viisi vuotta, mutta 95% tästä ajasta päässäni komeili harmaanruskea juurikasvu. Lopetin värjäämisen, mutta koska en vain enää kestänyt sitä hirveää juurikasvun kontrastia, päätin värjätä pääni vielä kerran; mahdollisimman lähelle omaa luonnollista hiusväriäni. Nyt tukkani on tälläinen aavistuksen harmahtava ja kulahtanut ruskea, enkä voisi olla tyytyväisempi! Kyllä se taitaa olla se oma väri mikä parhaiten kaikille sopii. 😉 Toki tämäkään väri ei vielä ole ihan täydellisesti samaa sävyä kuin luonnollinen värini, mutta enää juurikasvu tuskin on niin silmäänpistävä kuin vaaleissa hiuksissa. Kun aurinko ja pesu tästä vielä vähän haalistavat väriä ja uusi tukka alkaa kasvaa, olen varmasti tyytyväinen. Toivotaan että tämä on nyt vähään aikaan viimeinen tukkakriisi -juttuni täällä!

Onko täällä muita ketkä ovat värjänneet/kasvattaneet luonnollisen hiusvärinsä takaisin? Millainen projekti ja lopputulos on ollut? 🙂

p.s. Verratkaa yllä olevia kuvia bannerin kuvaan. Kumpi on mielestänne kivempi väri?

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Olet todella kaunis ja aivan ihana hiusväri! 🙂 Kyllä tuo ruskea sopii paremmin sinulle! 🙂

Avatar

Ihana väri! Eloveenatkin sopii, mut kyllä sinun silmät pääsee ihan eri tavalla esille tummien hiusten kanssa

Avatar

Nyt on parempi. Blondi väri näyttää usein keltaiselta… Ja itse juuri siitä syystä kasvatin oman värin hiuksiin. Tälläinen harmaankuparinhiekan värinen oma väri on ollut jo monta vuotta mieleeni vaikka nuorempana ajattelin että oma väri on ihan hiirenharmaa. Juurikasvukin näytti siltä, mut oikeesti oma väri olikin ihan kiva! Tää on hyvä trendi, tukka tykkää!

Avatar

Kaunis väri, sopii sulle kyllä blondia paremmin. 🙂 Mä tein päätöksen kasvattaa oma väri takaisin, kun kerran olin kampaajalla ja se sanoi, että ompas osunut kohdilleen edellinen väri kuin on vain sävyn verran oikeaa väriäni vaaleampi. Olen värjännyt tukkaa ala-asteelta ja siinä 21 paikkeilla lopetin. En muista kauanko kasvattamiseen meni, varmaan pari vuotta. Ainakin näin kolmen vuoden jälkeen tukka on kokonaan omaa väriä ja ylettyy yli olkapäiden. Ihanaa, ettei tarvitse enää värjäillä ja maksaa siitä. Omaan väriin ei myöskään helposti kyllästy, kun mullakin se on kauniin ruskea, joka auringossa saa kullan sävyjä. Ei enää väriä! 😀

Avatar

Tosi ihana väri. Sopii ehdottomasti paremmin sulle, silmät tulee paremmin esille ja ihokin näyttää jotenkin kirkkaammalta. 🙂 Vaaleat sopi kyllä myös, mutta ehkä tämä on kumminkin parempi. 🙂

Avatar

Luonnollinen on aina paljon kauniimpi! 🙂

Avatar

Ehdottomasti ruskeat! 🙂

Avatar

Värjäsin alkuun lähelle omaa väriä, tuli liian tumma. Otin oranssit raidat jotka lähti suht äkkiä pesussa pois ja lopputulos oli vaaleat raidat omalla värillä. Nyt kävin leikkauttamassa lyhyeksi hiukset ja täysin oma väri päässä! Kauan värjäilin ja nyt päätin lopettaa. Ei mene rahaa eikä hermoja;D

Avatar

Kyllä tuo ruskea sopii paremmin 🙂

Avatar

Kuten moni kommentoi niin tummempi tukka tuo sun silmät paremmin esiin! Hyvä sävy ja sopii sulle! 🙂

Avatar

Mä oon suunnitellut samaa juttua, eli omaan väriin palaamista, mutta en ole uskaltanut vielä toteuttaa 😀 Oon kyllästynyt siihen kun hiuksia pitää kokoajan värjätä ja väritkin on epäterveellisiä, mutta oma väri on niin kamalan maantienvärinen harmahtavanruskea etten silti sitäkään tahtoisi… 😀 Mutta ajattelin että voisin ottaa siihen ehkä jotain raitoja piristämään sitten kuitenkin!

Avatar

täällä myös kasvatusprojekti menossa 😀 kävin laitattamassa hieman vaaleita raitoja jotta maantienharmaa ei puskisi niin näkyvästi mustaa vastaan :p ensiviikolla sama operaatio edessä, vaikka mietin kyllä joskos vaan leikkauttais ja jättäis raidat pois. Niin hyvin haalistunut musta väri ettei juurikasvu ole enää niin näkyvä :p

Avatar

Täytyy sanoa, että noi tummat hiukset tekee susta aikuismaisemman näkösen, hyvällä tavalla siis 🙂 Huomaa heti kun kattoo tota bannerin elovenatyttöä, että vaalee tukka tekee susta enemmän babyfacen näkösen.

Avatar

paljon parempi on tämä luonnollinen tumma tukka, vaalea bannerin tukka näyttää halvalta ja kotona värjätyltä. Tuo tumma tekee susta tosi fressin ja aikuisemman näköisen, pidä tää!! 🙂

Avatar

Luonnollisempi tuo tumma!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä