eveliina matilda - Banneri

Kuka tyhmä ihminen on keksinyt näin tyhmän sananlaskun? Ihan vain protestoidakseni tätä sanontaa vastaan, tulin tänne kertomaan kuinka onnellinen olen.

 

Olen todella kiitollinen siitä että vaikka välillä vingunkin täällä sitä kuinka elo on raskasta, niin meillä menee yleisesti ottaen paremmin kuin hyvin. Olen todella onnekas että mulla on näin ihana perhe. Kaksi täydellistä lasta, joita rakastan koko sydämestäni, ihana lemmikki sekä todella ahkera mies ketä rakensi perheellemme talon, josta minä tein meille kodin.

Olen kiitollinen siitä että lapseni ovat terveitä ja heillä on kaikki mahdollisuudet saavuttaa elämässään ihan mitä vain haluavat. Olen onnellinen että saan joka päivä viettää paljon aikaa lasteni kanssa, voin ulkoilla ja kulkea vapaasti tuolla Suomen kesässä, vailla ainuttakaan oikeasti suurta murhetta.

Kaikilla asiat eivät ole näin ja siksi yritänkin aina muistaa että nämä asiat eivät todellakaan ole itsestäänselvyyksiä. En tarkoita sitä että yhden ihmisen täytyisi kantaa kaikkia maailman murheita harteillaan ja kieltää itseltään etuoikeuksia, mutta aina on hyvä kuitenkin pitää jalat maassa ja ymmärtää kuinka hyvin omat asiat loppupeleissä on. Aina ei tarvitse tarttua siihen pienimpäänkin vastoinkäymiseen ja tehdä siitä maailmanloppua.

 

Tällaiset tiistain pohdintani nyt ylös kirjoitettuina. 🙂 Haastan kaikki lukijani listaamaan vähintään viisi asiaa joista olette kiitollisia. Luulen viiden kohdan täyttyvän helposti!

 

Kommentit (14)

Suomalaiset on ikävä kyllä niin kateellista porukkaa, että Suomessa tuo sanonta pätee kyllä. Ikävä kyllä. Muiden onni tuntuu olevan muilta pois, jos sitä uskaltaa hehkuttaa.

Perheeni, ystäväni, koirani, työpaikastani, ja musiikista

Lapset, mies, oma asunto, terveys ja mahdollisuus olla kotona lasten kanssa 🙂 -miljama

Sen on EINO LEINO sanonut, eikä ole tyhmästi sanottu! 😀

Samaa mieltä, yksi hienoimmista sanonnoista ikinä ja täysin totta. Kyllä sen sitten joskus tajuaa. 🙂

Olipa ihanan positiivinen postaus! Ja niin suloiset lapset, heistä todellakin saat olla onnellinen!

Itseni tällä hetkellä tekee erityisen onnelliseksi ihana mies ja hyvin rullaava parisuhde. Tämän murmelin kanssa lähdetään viikonloppuna reissun päälle, ja matkustelu myös kaikessa pinnallisuudessaan on yksi onnellisuuteni avaimista. Samoin ihana yhteinen koti. Olen myös kiitollinen siitä, että minä sekä läheiseni ovat saaneet olla terveitä, ja että ystävät, joilla välillä on ollut vaikeaa ovat päässeet takaisin jaloilleen. Muiden onnellisuus tekee myös itseni onnelliseksi!

Viisi riittää näin alkuun, mutta jos saisi loputtomiin jatkaa niin eihän lista loppuisi! Mä yritän kanssa elämässä aina muistaa sen hetkestä nauttimisen. Välillä tuppaa arjessa vastoin käymiset stressaamaan, kuten eilen, ihan jouduin stressisuklaan ostamaan 😀 mutta siis mun viiden lista on: tytär, vatsassa kasvava vauva, ihana huolehtiva avomies, läheiset perheen jäsenet molempien puolelta, kaikkien edellä mainittujen terveys. Ja lisätään nyt vielä kuudeskin, uusi koti johon muuttaminen tapahtuu viikonloppuna!

Mietin juuri hiljalleen tuota samaista sananlaskua ja minä taas päädyin siihen tulokseen, että onpa fiksusti sanottu! 😀 En sano, etteikö voisi ääneen sanoa olevansa onnellinen ja kertoa suurpiirteisesti, mistä asioista on onnellinen – aivan kuten sinä kirjoituksessasi teit. 🙂 Lähinnä itse koen, että kaikkia yksityiskohtia ei tarvitse jakaa muiden kanssa. Mietimme hiljattain mieheni kanssa, että varmasti yksi syy siihen, miksi suhteemme on äärimmäisen hyvä, on se et me emme puhu parisuhteestamme ollenkaan muiden kanssa. En koskaan juttele ystävieni kanssa siitä, mitä olemme mieheni kanssa puuhanneet tai ylipäätään puhu meidän suhteestamme ystävilleni. Se onni, mikä meillä täällä kotona on, tekee minut hyvin onnelliseksi ja aion sen pitää itselläni – en koe tarvetta jakaa sitä edes ystävieni kanssa. En täten myöskään esim. lisäile kuvia meistä facebookiin tai instagramiin, vaan meidän yhteiset kuvat päätyvät kotikansioihin tai teetettyinä makuuhuoneen kehyksiin.

Ehdottomasti voi siis kertoa olevansa onnellinen, mutta ehkä sillä onnen kätkemisellä tarkoitetaan sitä, että ne yksityiskohdat jätetään itselle. Noh, en tiedä, mutta näin minä sen tulkitsen! 😀

Kiitos sulle. 🙂 hyvin samankaltaiset onnellisuuden aiheet kuin minullakin. 🙂

KUKA!!! ei ketä!

Aijai. Väärä neuvo. Tuossa kohtaa ei myöskään kuka vaan JOKA… ?

Oletko koskaan kuullut murteista? 😉 ite ainaki käytän ketä koska kuulostaa mielestäni paljon paremmalta ja sopii mun suuhun 😀 haha oli pakko puuttua taas tämmöisten pilkun***** pätemiseen sori 😀

Apua 😀 koita kestää! Onhan tuolla ekassa lauseessa sitäpaitsi kuka. 😀

Aivan mahtava postaus!! ☺ kiitos!
Olen kiitollinen terveydestäni, rakkaasta ja hyvin läheisestä perheestäni, kodista joka on turvapaikka, mukavasta koulusta sekä niistä vähäisistäkin ystävistä joita minulla on!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X