eveliina matilda - Banneri

Kaksi viikkoa sitä suunniteltiin ja vihdoin edellisenä lauantaina toteutettiin. …meinaan pieni baarikierros kavereiden kesken! Käytiin Adeliinan kummitädin Emilian kanssa päivällä kaupassa ja läväytettin kassahihnalle salaattiainekset sekä siiderit. Illalla syötiin hyvää ruokaa ja laitettiin lapset nukkumaan. Kun pikkuväki oli untenmailla, korkkasimme sidukat ja suuntasimme Empun kanssa Turun yöelämään. Tony jäi kotiin valvomaan lasten unta.
Alex syö tosiaan pelkkää tissiä, mutta jos hän öisin herää, hänet saa rauhoiteltua uneen myös tutin voimalla. Minä olin toki kokoajan puhelinsoiton ja viiden minuutin ajomatkan päässä.

Ilta meni oikein kivasti, mutta täytyy myöntää että edelleenkin yökerhoissa pyöriminen on mielestäni vähän yliarvostettua puuhaa. Ensin jonotetaan sisälle, sitten jonotetaan narikkaan, sitten jonotetaan juotavaa ja ehkä mahdutaan johonkin istumaan. Useimmissa baareissa musiikki on niin kovalla, että jutteleminen on haastavaa ja jos porukka ei ole kovin tanssivaa sorttia, niin ilta ulkona voi tarkoittaa sitä että istuskellaan siinä vierekkäin ja lipitetään juotavaa. Ja kaikkeen tähän lystiin uppoo tietysti reilu summa rahaa, jonka voisi käyttää vaikka lasten vaatteisiin. 😀 Mutta tämä on nyt näkemykseni baareista näin kahden pienen lapsen äitinä, kuka ei ole humalassa ja kuka todella osaa arvostaa nukkumista.

Tämä kännykällä napattu selfie ei ehkä ole paras mahdollinen kuva, mutta oli kyllä kiva huomata että pienellä (tai ehkä ei ihan niin pienellä) panostuksella, tästäkin vähän väsähtäneen näköisestä äidistä kuoriutui ihan baarikelpoinen nainen. 🙂

 

Kommentit (15)

Sun blogia on tosi kiva lukee! 🙂 ja te yltiökyselijät: Jättäkää pienet yksityiskohdat rauhaan, ei Eveliinan tarvitse kaikkea kertoa, "kuka hoiti ja mitä teitte kun et kertonut!?"

Siis oliko lapset hoidossa sun vanhemmilla? Emilian blogissa luki jotain sen tyylistä

Okei tämä selvä 😀 mitäs teitte sit sen ajan kun lapset olivat muutaman tunnin vanhemmillasi?:)

Niin, meidän lapset tosiaan olivat muutaman tunnin TÄMÄN VIIKON lauantaina (eilen) vanhemmillani. 😀 Tämä mun yöelämä -postaukseni on julkaistu viime maanantaina ja se kertoi edellisen viikon lauantaista.

Ai onko sun jollai muullakin siskolla lapsia? Kun emilia kirjotti jotain että siskon lapset jäivät vuorostaan vanhemmille hoitoon..?

" Tony jäi kotiin valvomaan lasten unta"
Lapset olivat kotona Tonyn kanssa.

hyvä postaus sinulta, sun blogia on niin kiva lukee, osaat kertoa asiat ymmärrettävästi ja niistä tulee niin hyvä olo itsellekkin 🙂 varsinkin ihan perus postaukset, niinkuin esim kuulumiset ja vain jotain päivittelyä niin ne on hyviä, niitä on harvoin enään missään blogeissa :/ olisi kiva jos tekisit jossain vaiheessa postauksen siitä teidän talosta, että missä vaiheessa rakennusurakka on menossa ja mitkä huoneet ovat jo valmiita ja sisustettuja 🙂

Oisko sun mahdollista tehdä Mielipide kirjoitus Suomeen tulleista pakolaisista?

Tasan samaa mieltä sun kans tuosta että liikaa hyysätään nykyään. Alkoholi ja imetys ei ole ollenkaan lapselle haitallista, jos äiti ei ole missään änkyräkännissä. Tarkoitan tällä, että saunaoluen/-siiderin jälkeen voi ihan hyvin imettää. 🙂

Mua taas ajatuskin baarista ahdistaa just näiden syiden vuoksi, mitä luettelit. Jos haluaisin rentoutua ja viettää kivan illan ulkona, oma valintani olisi joku kiva ja siisti ravintola hyvällä ruoalla -saisi jutellakin rauhassa.

Kauniilta näytät! 🙂

Hyvä kun olet päässyt tekemään pienen irtioton, kuulosti kivalta illalta ?

Ihana postaus ja se on kyllä tosi, että pienikin irtiotto arjesta lataa akkuja ihan hurjan paljon 🙂

Silti lukiessa mua kävi harmittamaan, kuinka säkin joudut selittelemään ja tilkkimään porsaanreikiä, jotta jotkut ihmismätäpaiseet eivät löytäisi jotain pahaa sanottavaa. Veikkaanpa, että kovin montaa sellaista äitiä tai isää ei löydy, joille hetkittäinen rentoutuminen kodin ulkopuolella ei tekisi hyvää.

Vitsit mun pitäisi muistaa laittaa sulle sitä s-postia remonttijuttuihin liittyen! Jospa tällä viikolla saisin lähetettyä 🙂

Hassua kun täytyy kauheasti selitellä pientä irtiottoa arjesta :D:D
Toivottavasti oli hauska ja rentouttava ilta/yö, nättinä olet ollut liikenteessä 🙂

Kiitos. 🙂
Lähinnä tuota imetys+alkoholi kuviota halusin hieman avata asiasta tietämättömille. Ei olis eka kerta kun joku lukija uhkailee lasu:lla ja ties millä.

Ei kukaan kysynyt mitään pahalla? Eikä mielestäni ollut mikään yliökysely??:D Jos eveliinaa häiritsee joku pieni kysymys niin hän varmaan kertoo, ei sun tarvii siihen puuttua 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X