Eveliina Matilda - Hero Header

Yöelämässä käymässä

Kaksi viikkoa sitä suunniteltiin ja vihdoin edellisenä lauantaina toteutettiin. …meinaan pieni baarikierros kavereiden kesken! Käytiin Adeliinan kummitädin Emilian kanssa päivällä kaupassa ja läväytettin kassahihnalle salaattiainekset sekä siiderit. Illalla syötiin hyvää ruokaa ja laitettiin lapset nukkumaan. Kun pikkuväki oli untenmailla, korkkasimme sidukat ja suuntasimme Empun kanssa Turun yöelämään. Tony jäi kotiin valvomaan lasten unta.
Alex syö tosiaan pelkkää tissiä, mutta jos hän öisin herää, hänet saa rauhoiteltua uneen myös tutin voimalla. Minä olin toki kokoajan puhelinsoiton ja viiden minuutin ajomatkan päässä, mikäli kotona tulisi kova tissin kaipuu. Alkoholia erittyy äidinmaidon kautta lapseen erittäin minimaalinen määrä (Alexin D-vitskuistakin löytyy enemmän..) ja parin siiderin jälkeen voi vielä huoletta imettää. Lähinnä lasta ei saisi käsitellä juopuneena, mutta illan tavoitteeni ei tosiaankaan ollut vetää mitään kännejä, vaan pitää hauskaa ja vähän rentoutua.

Ilta meni oikein kivasti, mutta täytyy myöntää että edelleenkin yökerhoissa pyöriminen on mielestäni vähän yliarvostettua puuhaa. Ensin jonotetaan sisälle, sitten jonotetaan narikkaan, sitten jonotetaan juotavaa ja ehkä mahdutaan johonkin istumaan. Useimmissa baareissa musiikki on niin kovalla, että jutteleminen on haastavaa ja jos porukka ei ole kovin tanssivaa sorttia, niin ilta ulkona voi tarkoittaa sitä että istuskellaan siinä vierekkäin ja lipitetään juotavaa. Ja kaikkeen tähän lystiin uppoo tietysti reilu summa rahaa, jonka voisi käyttää vaikka lasten vaatteisiin. 😀 Mutta tämä on nyt näkemykseni baareista näin kahden pienen lapsen äitinä, kuka ei ole humalassa ja kuka todella osaa arvostaa nukkumista.

Tämä kännykällä napattu selfie ei ehkä ole paras mahdollinen kuva, mutta oli kyllä kiva huomata että pienellä (tai ehkä ei ihan niin pienellä) panostuksella, tästäkin vähän väsähtäneen näköisestä äidistä kuoriutui ihan baarikelpoinen nainen. 🙂
 

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Ei kukaan kysynyt mitään pahalla? Eikä mielestäni ollut mikään yliökysely??:D Jos eveliinaa häiritsee joku pieni kysymys niin hän varmaan kertoo, ei sun tarvii siihen puuttua 😀

Avatar

Hassua kun täytyy kauheasti selitellä pientä irtiottoa arjesta :D:D
Toivottavasti oli hauska ja rentouttava ilta/yö, nättinä olet ollut liikenteessä 🙂

Avatar

Kiitos. 🙂
Lähinnä tuota imetys+alkoholi kuviota halusin hieman avata asiasta tietämättömille. Ei olis eka kerta kun joku lukija uhkailee lasu:lla ja ties millä.

Avatar

Ihana postaus ja se on kyllä tosi, että pienikin irtiotto arjesta lataa akkuja ihan hurjan paljon 🙂

Silti lukiessa mua kävi harmittamaan, kuinka säkin joudut selittelemään ja tilkkimään porsaanreikiä, jotta jotkut ihmismätäpaiseet eivät löytäisi jotain pahaa sanottavaa. Veikkaanpa, että kovin montaa sellaista äitiä tai isää ei löydy, joille hetkittäinen rentoutuminen kodin ulkopuolella ei tekisi hyvää.

Vitsit mun pitäisi muistaa laittaa sulle sitä s-postia remonttijuttuihin liittyen! Jospa tällä viikolla saisin lähetettyä 🙂

Avatar

Hyvä kun olet päässyt tekemään pienen irtioton, kuulosti kivalta illalta ?

Avatar

Mua taas ajatuskin baarista ahdistaa just näiden syiden vuoksi, mitä luettelit. Jos haluaisin rentoutua ja viettää kivan illan ulkona, oma valintani olisi joku kiva ja siisti ravintola hyvällä ruoalla -saisi jutellakin rauhassa.

Kauniilta näytät! 🙂

Avatar

Tasan samaa mieltä sun kans tuosta että liikaa hyysätään nykyään. Alkoholi ja imetys ei ole ollenkaan lapselle haitallista, jos äiti ei ole missään änkyräkännissä. Tarkoitan tällä, että saunaoluen/-siiderin jälkeen voi ihan hyvin imettää. 🙂

Avatar

Oisko sun mahdollista tehdä Mielipide kirjoitus Suomeen tulleista pakolaisista?

Avatar

hyvä postaus sinulta, sun blogia on niin kiva lukee, osaat kertoa asiat ymmärrettävästi ja niistä tulee niin hyvä olo itsellekkin 🙂 varsinkin ihan perus postaukset, niinkuin esim kuulumiset ja vain jotain päivittelyä niin ne on hyviä, niitä on harvoin enään missään blogeissa :/ olisi kiva jos tekisit jossain vaiheessa postauksen siitä teidän talosta, että missä vaiheessa rakennusurakka on menossa ja mitkä huoneet ovat jo valmiita ja sisustettuja 🙂

Avatar

Siis oliko lapset hoidossa sun vanhemmilla? Emilian blogissa luki jotain sen tyylistä

Avatar

" Tony jäi kotiin valvomaan lasten unta"
Lapset olivat kotona Tonyn kanssa.

Avatar

Ai onko sun jollai muullakin siskolla lapsia? Kun emilia kirjotti jotain että siskon lapset jäivät vuorostaan vanhemmille hoitoon..?

Avatar

Niin, meidän lapset tosiaan olivat muutaman tunnin TÄMÄN VIIKON lauantaina (eilen) vanhemmillani. 😀 Tämä mun yöelämä -postaukseni on julkaistu viime maanantaina ja se kertoi edellisen viikon lauantaista.

Avatar

Okei tämä selvä 😀 mitäs teitte sit sen ajan kun lapset olivat muutaman tunnin vanhemmillasi?:)

Avatar

Sun blogia on tosi kiva lukee! 🙂 ja te yltiökyselijät: Jättäkää pienet yksityiskohdat rauhaan, ei Eveliinan tarvitse kaikkea kertoa, "kuka hoiti ja mitä teitte kun et kertonut!?"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä