Eveliina Matilda - Hero Header

Pizzaperjantai

 Meidän viikonloppu lähti käyntiin vähän eri tavalla kuin normaalisti. Tony lähti parin kaverin kanssa eilen iltapäivällä Helsinkiin. Helsingistä matka jatkui Suomipopristeilylle, joka päättyy tänään iltapäivällä, kun laiva saapuu takaisin Helsingin satamaan.
Tony meinaa kuitenkin rentoutua vielä tämänkin illan kaveriseurassa, joten hän tulee kotiin vasta huomenna. Huomenna iltapäivällä me suunnataan koko perhe tätini tytön yksivuotis-syntymäpäiville. Sunnuntaina Tony ottaa taas vasaran käteen ja remontti jatkuu.

Kävimme eilen (kyllä, otsikko on jokseenkin harhaanjohtava) ennen Tontun laivalle lähtöä Turun keskustassa melko uudessa ruokapaikassa Splizeriassa. Pakko suositella paikkaa täälläkin, sillä tilat olivat siistit, ruoka oli maukasta ja saimme hyvää palvelua. Hyvää ruokaa saa jo monesta paikasta, mutta iloinen ja asiantunteva palvelu lienee edelleen ruokapaikkojen valttikortti kilpailussa.

Splizeriassa on yhdistelty makupareja erilaisista täytteistä. Kaikki täytteet saa joko pizzana tai salaattina. Me syötiin vähän pienempään nälkään kimppaan puolisko pizzaa ja toinen puolisko  salaattia.

Niukan painonnousun takia Alex on jo saanut maisteluannoksia kiinteää ruokaa. Tällä reissulla poju joutui kuitenkin tyytymään rintamaitoon.
Hyvää oli Adeliinankin mielestä!
Mä lähden tästä nyt tonne pihalle kuvaamaan meidän perheen uusinta tulokasta! 😉 Jospa saisin kuvat tänne blogiin teidän nähtäville vielä tämän vuorokauden puolella.

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Voi älyttömyys. Kai Eveliina ja Tony osaavat itse sopia oman perheensä ja parisuhteensa pelisäännöt ilman anonyymien vinkkejä..? Olet blogin perusteella hieno ja rakastava äiti ja Tony on läsnäoleva ja perheen etua ajatteleva isä. Käsittääkseni Tony tekee pitkää päivää töissä ja remonttihommien parissa, joten kai hän harrastuksia/reissuja "ansaitseekin". Kaikkea hyvää koko perheelle:) T. Äiti Savosta ja lapset 12/13 ja 3/15.

Avatar

Onko sulla koskaan omaa aikaa? Miten oikein jaksat? 🙁 ps. Ei ollut vittuilua eikä tarvii julkaista, teidän elämä näyttää blogissa vaan aika epäreilulta 🙁

Avatar

Moi Eveliina! Oon seuraillut sun blogia jo jonkin aikaa ja tykkään kovasti lukea juttujas, vaikutat hyvältä ihmiseltä 🙂 Mieltäni rupesi askarruttamaan tätä postausta lukiessa, että kai sullakin on aikaa itselles? Tonyllä kun tuntuu olevan paljon menoja. Miten jaksat yksin kahden pienen lapsen kanssa? Kai saat apua lasten hoidossa? Älä vedä itseäsi piippuun, hyvä äiti muistaa myös huolehtia omasta hyvinvoinnistaan! <3

Avatar

Toivottavasti Tony päästää sinutkin joskus tuommoisille reissuille. Käytkö ikinä yksin missään ilman lapsia? Kuulostaa vähän epäreilulta mielestäni että Tony menee töittenkin jälkeen aina harrastuksiin ja sinä saat yksin hoitaa lapset? Onko rankkaa?

Avatar

Ei Tony sentään joka ilta harrastuksissa käy. Voisinhan minäkin käydä, mutta Alexille ei kelpaa pullo. Tämä pikkuvauva aika on onneksi tosi lyhyt! Pian poika juo jo nokkamukista ja sitten on mun vuoro harrastaa! 🙂

Avatar

Samaa mieltä olen edellä kirjoittaneiden kanssa. Isää koskee pikkuvauva aika niin kuin äitiäkin. Suomipop-risteilylle voi mennä vuodenkin päästä ja jäädä bilettämään vielä yhdeksi illaksi poikien kanssa. Kuulostaa kyllä epäreilulta sinua kohtaan, kun Tony harrastaa illat omia juttujaan sinä olet kotona lasten kanssa. Se pienten lasten kanssa eläminen kyllä tarkoittaa molemmin puolista sitoutumista. Kun lapset kasvavat, niin sitten tulee aika omille jutuille. Reilu peli se olla pitäisi. Pidä huoli itsestäsi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä