eveliina matilda - Banneri
Ihan alkuun pakko pahoitella tämän postauksen viivästymistä… Blogger on hieman temppuillut ja kirjoitan tätä tekstiä nyt kolmatta kertaa. ūüėÄ
 Saahan näitä kutsua perheenjäseneksi? Saahan??

Ensin mä vannoin ettei meille tule ollenkaan tuplarattaita. Sitten ostin yhden istuttavat rattaat joihin iskin sisaristuimen ja vannoin että en koskaan hankkisi vierekkäin istuttava leveitä tuplarattaita. Vaan kuinkas nyt kävikään… Meidän kuistilla komeilee tuliterät vierekkäin istuttavat sisarusrattaat! Vaan nää ei kyllä ole leveät. ūüėČ

Julistaudun kyllä ihan täysin lastenvaunuhulluksi. Selaan vähänväliä puhelimella Facebookin lastenvaunuryhmiä ja aina ulkona liikkuessani kyttään muiden rattaita ja pohdin niiden ominaisuuksia ja lisävarustelua. Tunnistan jo kaukaa lähes kaikki merkit ja mallit. Lempi puuhaani on käydä lastentarvikeliikkeissä hipelöimässä vaunuja. Näitä Duetteja kävin monta kertaa katsomassa ja lopulta totesin, että en enää kehtaa mennä myymälään kun siellä on lähes aina ne samat myyjät paikalla… Onneksi pienen lämmittelyn jälkeen sain Tonyltä siunauksen ja ostin nämä rattaat.

Mountain Buggy Duetit ovat kapeimmat vierekkäin istuttavat tuplat mitä löytyy. Oikeastaan nämä ovat jopa kapeammat kuin monet yhden lapsen istuttavat rattaat! Yleensä rattaiden taka-akseli ja takapyörät ovat rattaiden levein kohta, mutta Dueteissa takapyörät ovat rungon alla ja ne ovat yhtä leveällä kuin istuinten ulkoreunat. Rungon muotoilun ansiosta nämä tuplarattaat ovat vain 63cm leveät.

Kuisti on tällä hetkellä vähän ahdas… Ostakaa joku noi Babyjoggerit pois, luulen että nyt tällä hetkellä pärjäämme hyvin yhdillä tuplilla ja matkaratailla. Sitten kun Adeliina ei enää istu rattaissa, mulla on jo kiikareissa korvaajat näille Dueteille. ūüėČ

Uusien rattaiden kaveriksi ostin Länsikeskuksen Citymarketin yhteydessä sijaitsevasta Mukelomestasta tämän ihanan hoitorepun. ūüôā

Me ollaan tässä pari päivää yritetty täyttää omakotitalon omistajien velvollisuuksia, eli hoitaa pihaamme. Nyt remontin ja salaojien kaivamisen jälkeen tiluksemme ovat aika myllätyssä kunnossa. Meidän harmiksemme viereiset naapurimme lienevät intohimoisia puutarhan hoitajia ja meidän tonttimmme hoitamattomuus oikein korostuu… Ihan kuin tässä keskellä olisi joku pieni autiotalo viidakopihoineen. Oikein hävettää kuinka meidän kohdallamme naapuruston tasaisen kaunis lehtipensasaita muuttuu sellaiseksi joka ilmansuuntaan sojottavaksi pöheiköksi. 

Kommentit (9)

Nainen saa muuttaa mielt√§√§n mutta k√§yt√§nn√∂ss√§ kaikki ei suju aina niinkuin suunnittelee ūüėČ Me kotiutetaan pian emmaljungan super vikingit joihin hankin muutaman tutun kauhuksi my√∂s tupla-adapterin ihan vain sen takia ett√§ 2,5v esikoinenkin p√§√§see kyytiin. Vaikka tuon ik√§inen kuinka jaksaa k√§vell√§ ja aion my√∂s kantaa vauvaa liinassa/repussa niin siin√§ vaiheessa kun ollaan koko p√§iv√§ liikkeell√§ tulee varmasti tarve saada molemmat lapset kyytiin

Naisella on oikeus muuttaa mielt√§ ūüėČ Hyv√§lt√§ n√§ytt√§√§!! Kun saat k√§ytt√∂kokemusta niin teetk√∂ jutun tuplien ominaisuuksista, hinnasta yms. Olisi ajankohtainen aihe kohta mietti√§. ūüôā

Ihan pakko esitt√§√§ semmoinen kysymys, ett√§ asutteko R-alkuisella asuinalueella? Eri alue kuitenkin kuin empulla ūüėÄ Tuli n√§ist√§ kuvista ihan semmoinen olo ett√§ onpas tutun n√§k√∂inen asuinalue. Jos arvasin oikein niin se on tosi idyllinen lapsiperhealue lukuunottamatta niit√§ kaupungin rivareita ūüôā oon asunut siell√§ aikoinani noin vuoden ja ajattelin silloin ett√§ oispa hyv√§ paikka kasvattaa lapsia.

Mutta kuitenkin yhden R-asuinalueen ihan vieressä, jossa levoton ja rauhallinen osa. Mutta tuollainen omakotialue on varmaan tosi mukavaa ja rauhallista seutua!

Emme asu R-kirjaimella alkavalla asuinalueella. ūüôā
T√§m√§ on t√§llainen omakotitaloalue, jossa ei ole kerrostaloja tai kaupungin asuntoja. ūüôā

Ei tietääkseni se mitä tarkoitat kun siellä ei oo levottomia rivareita vaan koko asuinalueen toinen puolisko on aika levoton (suurin osa kerrostaloja)

Mit√§ pyyd√§t noista babyjoggereista? onko sulla ne jossain myynniss√§? Voisin olla kiinnostunut ostamaan ūüôā

Hienot on! Niin se mieli muuttuu ūüėČ

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X