eveliina matilda - Banneri

Se mystinen perheenjÀsen

Ihan alkuun pakko pahoitella tämän postauksen viivästymistä… Blogger on hieman temppuillut ja kirjoitan tätä tekstiä nyt kolmatta kertaa. 😀
 Saahan näitä kutsua perheenjäseneksi? Saahan??

Ensin mä vannoin ettei meille tule ollenkaan tuplarattaita. Sitten ostin yhden istuttavat rattaat joihin iskin sisaristuimen ja vannoin että en koskaan hankkisi vierekkäin istuttava leveitä tuplarattaita. Vaan kuinkas nyt kävikään… Meidän kuistilla komeilee tuliterät vierekkäin istuttavat sisarusrattaat! Vaan nää ei kyllä ole leveät. 😉

Julistaudun kyllä ihan täysin lastenvaunuhulluksi. Selaan vähänväliä puhelimella Facebookin lastenvaunuryhmiä ja aina ulkona liikkuessani kyttään muiden rattaita ja pohdin niiden ominaisuuksia ja lisävarustelua. Tunnistan jo kaukaa lähes kaikki merkit ja mallit. Lempi puuhaani on käydä lastentarvikeliikkeissä hipelöimässä vaunuja. Näitä Duetteja kävin monta kertaa katsomassa ja lopulta totesin, että en enää kehtaa mennä myymälään kun siellä on lähes aina ne samat myyjät paikalla… Onneksi pienen lämmittelyn jälkeen sain Tonyltä siunauksen ja ostin nämä rattaat.

Mountain Buggy Duetit ovat kapeimmat vierekkäin istuttavat tuplat mitä löytyy. Oikeastaan nämä ovat jopa kapeammat kuin monet yhden lapsen istuttavat rattaat! Yleensä rattaiden taka-akseli ja takapyörät ovat rattaiden levein kohta, mutta Dueteissa takapyörät ovat rungon alla ja ne ovat yhtä leveällä kuin istuinten ulkoreunat. Rungon muotoilun ansiosta nämä tuplarattaat ovat vain 63cm leveät.

Kuisti on tällä hetkellä vähän ahdas… Ostakaa joku noi Babyjoggerit pois, luulen että nyt tällä hetkellä pärjäämme hyvin yhdillä tuplilla ja matkaratailla. Sitten kun Adeliina ei enää istu rattaissa, mulla on jo kiikareissa korvaajat näille Dueteille. 😉

Uusien rattaiden kaveriksi ostin Länsikeskuksen Citymarketin yhteydessä sijaitsevasta Mukelomestasta tämän ihanan hoitorepun. 🙂

Me ollaan tässä pari päivää yritetty täyttää omakotitalon omistajien velvollisuuksia, eli hoitaa pihaamme. Nyt remontin ja salaojien kaivamisen jälkeen tiluksemme ovat aika myllätyssä kunnossa. Meidän harmiksemme viereiset naapurimme lienevät intohimoisia puutarhan hoitajia ja meidän tonttimmme hoitamattomuus oikein korostuu… Ihan kuin tässä keskellä olisi joku pieni autiotalo viidakopihoineen. Oikein hävettää kuinka meidän kohdallamme naapuruston tasaisen kaunis lehtipensasaita muuttuu sellaiseksi joka ilmansuuntaan sojottavaksi pöheiköksi. 

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Mutta kuitenkin yhden R-asuinalueen ihan vieressÀ, jossa levoton ja rauhallinen osa. Mutta tuollainen omakotialue on varmaan tosi mukavaa ja rauhallista seutua!

Avatar

Hienot on! Niin se mieli muuttuu 😉

Avatar

MitĂ€ pyydĂ€t noista babyjoggereista? onko sulla ne jossain myynnissĂ€? Voisin olla kiinnostunut ostamaan 🙂

Avatar

Ihan pakko esittÀÀ semmoinen kysymys, ettĂ€ asutteko R-alkuisella asuinalueella? Eri alue kuitenkin kuin empulla 😀 Tuli nĂ€istĂ€ kuvista ihan semmoinen olo ettĂ€ onpas tutun nĂ€köinen asuinalue. Jos arvasin oikein niin se on tosi idyllinen lapsiperhealue lukuunottamatta niitĂ€ kaupungin rivareita 🙂 oon asunut siellĂ€ aikoinani noin vuoden ja ajattelin silloin ettĂ€ oispa hyvĂ€ paikka kasvattaa lapsia.

Avatar

Ei tietÀÀkseni se mitÀ tarkoitat kun siellÀ ei oo levottomia rivareita vaan koko asuinalueen toinen puolisko on aika levoton (suurin osa kerrostaloja)

Avatar

Emme asu R-kirjaimella alkavalla asuinalueella. 🙂
TĂ€mĂ€ on tĂ€llainen omakotitaloalue, jossa ei ole kerrostaloja tai kaupungin asuntoja. 🙂

Avatar

Naisella on oikeus muuttaa mieltĂ€ 😉 HyvĂ€ltĂ€ nĂ€yttÀÀ!! Kun saat kĂ€yttökokemusta niin teetkö jutun tuplien ominaisuuksista, hinnasta yms. Olisi ajankohtainen aihe kohta miettiĂ€. 🙂

Avatar

Nainen saa muuttaa mieltÀÀn mutta kĂ€ytĂ€nnössĂ€ kaikki ei suju aina niinkuin suunnittelee 😉 Me kotiutetaan pian emmaljungan super vikingit joihin hankin muutaman tutun kauhuksi myös tupla-adapterin ihan vain sen takia ettĂ€ 2,5v esikoinenkin pÀÀsee kyytiin. Vaikka tuon ikĂ€inen kuinka jaksaa kĂ€vellĂ€ ja aion myös kantaa vauvaa liinassa/repussa niin siinĂ€ vaiheessa kun ollaan koko pĂ€ivĂ€ liikkeellĂ€ tulee varmasti tarve saada molemmat lapset kyytiin

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

Lue seuraavaksi

YhteistyössÀ