eveliina matilda - Banneri

Adeliina meni eilen illalla vanhempieni luokse yökylään. Minä siivosin, pesin pyykkiä ja laiton tiskit kuntoon heti tänään aamulla, jonka jälkeen tein mulle ja Alexille ”pesän” makkariin. Köllöttelimme sängyssä monta tuntia vain höpötellen, tissitellen ja torkkuen. Olipa ihanaa vaan pötkötellä ja nuuhkutella pientä pallopäätä.

Alexander on kyllä niin ihana vauva. Hän juttelee paljon ja pysyy tyytyväisenä niin kauan kun hänelle vaan höpöttää ja hymyilee! Alex on aika laiska kääntymään itse, lieneekö tottunut liian hyvään palveluun liikkumisen suhteen. Alex viihtyy mainiosti liinan kyydissä ja minä kannankin häntä päivittäin liinassa tai Manducassa. Olen jo hetken aikaa sitonut selkäpuolelle, mutta välillä on ihanaa ottaa vauva etupuolelle ihasteltavaksi päiväunien ajaksi. Uusien rattaidenkin kyydissä poika viihtyy, kunhan selkänoja on sellaisessa asennossa että hän näkee ympärilleen. Pidemmillä vaunulenkeillä iskee yleensä väsy ja pienen itkun päätteeksi Alex yleensä nukahtaa vaunuihin. Jos ei olla liinan tai vaunujen kyydissä, niin Alex nukahtaa vain tissille ja tällä hetkellä hän haluaa nukkua vain tissi suussa. Tuttia poika ei syö laisinkaan, mutta minulle ei ole ongelma, että vauva viihtyy parhaiten turvallisesti lähelläni, iho ihoa vasten. <3

Alexander on neuvolan mukaan kasvanut melko maltilliseen tahtiin, joten teimme pienen muutoksen suunnitelmiin ja aloitimme kiinteiden syömisen sormiruuan oheella myös sileillä soseilla. Soseet uppoavat vähän vaihtelevasti, mutta sormiruoka eli pehmeäksi keitetyt vihannestikut, sekä kaikenlaiset kasvikset ja hedelmäpalat löytävät tiensä suuhun. Vellejä (=maustettua korviketta) emme aio THL:n nykyohjeistuksen mukaisesti edes tarjota. 

Alex täyttää 22. päivä jo puolivuotta! Meillä on samana päivänä neuvola ja palaan silloin tuoreiden neuvolauutisten kanssa.

Tony haki Adeliinan hoidosta työpäivänsä jälkeen. Hassua miten jo yhden yön erossa olon jälkeen iskee ihan uusi tsemppi keksiä tytölle kivaa ohjelmaa. Me askarreltiin vähän ja leivottiin yhdessä mutakakkua. Nyt mulla on vatsa liiasta suklaasta kipeänä ja makoilen sohvalla Alex kainalossa. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu! Ihanaa perjantaita kaikille!

Kommentit (3)

Ihana pikkuinen <3

Mei tyttö söi ekat 6kk vaan rintamaitoa, maitoa tuli hyvin, mutta kyllä tyttö oli paljon rinnalla ja normaaliahan se tietysti on. Nukkuikin paljon tissi suussa. Nykyisinkin nukahtaa usein yöunille ihan kiinni minussa, ihanaa <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X