eveliina matilda - Banneri

Pysy aina pikkuveljenä ja lintuna…

… älä koskaan miehisty. En meidän taloon lisää aikuisia halua.

Olen laulanut PMMP:tä, stressannut koska Alexin kirje varusmiespalvelua koskien kolahtaa postiluukkuun, sekä päättänyt imettää ainakin siihen saakka kunnes poika tuo ensimmäisen puolisokandidaatin näytille.
Alex tosiaan täytti torstaina puolivuotta ja olen potenut jonkinasteista kriisiä siitä miten nopeasti lapset kasvaa. Nyyh, onko tämä tosiaan meidän viimeinen vauva? Enkö enää koskaan pääse nuuhkuttamaan oman pienen kippuravarpaisen vastasyntyneen tuoksua? Puolivuotias alkaa jo pian liikkumaan ja istumaan syöttötuolissa, kohta meillä ei enää ole vauvaa!

Toisaalta olisi kiva ihan vain mielenkiinnosta yrittää sitä kolmatta lasta. Olisi hauska tietää tulisiko meille poika vai tyttö ja minkälainen sisarus sieltä oikein syntyisi.
Kuitenkin järjellä ajateltuna kaksi on juuri sopiva määrä meille. Mulla on kaksi kättä, meitä vanhempia on kaksi ja talossa on lapsille kaksi makuuhuonetta. Mökillä on myös kahdelle lapselle kerros-sänky sekä autoomme mahtuu sopivasti kaksi turvaistuinta vierekkäin.

Ehkäpä me nyt ainakin seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi unohdamme sen kolmannen lapsen. Yritämme nyt vain nauttia täysillä tästä pienestä puolivuotiaasta ja samalla odottelemme että lapset tästä vähän kasvavat ja arki alkaa helpottaa. Odotan myös sitä että perheenä matkustaminen helpottuu ja pääsemme etelän lämpöön.

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Järjetöntä todellakin!! Ei tuollaisessa tilanteessa voi kaikilla olla kaikki hyvin, ainakin vanhemmat vaikuttavat järjenköyhiltä kun nuin "urakoivat" lastentekoa. Lapsiraukat, varmaan jäävät vähälle sylille ja huomiolle!

Avatar

Meille on tulossa viides viiden vuoden sisällä. Järjellä ajateltuna – eihän siinä ole mitään järkeä. Autokin pitää olla bussi, kerrossänkyjä joka huoneessa. On ihan mielenkiintoista kokeilla, ehtiikö näitä saada 15 😉 😀 😀 😀

Avatar

Voi ei ihanaa! Itse olen siis varttunut isossa perheessä ja kyllähän se on ihanaa. 😀
Kuitenkin itselleni en voisi kuvitellakaan noin suurta lapsimäärää

Avatar

Järjetöntä! Eihän siinä äiti enää repeä viidelle lapselle millään, joilla on noin pieni ikäero. Ehtiikö saada kaikki riittävästi syliä ja huomiota 🙁

Avatar

Pus! Anteeks en haluu loukkaa mut kyllä asiat aina järjestyy jos te lisää lapsia haluatte. Ihan hupsuja syitä mun mielestä miksi ei. 😀 jos syntyis ni aden kans samaan huoneeseen jos ois poika niin alexin. Aina se elämä järjestyy ei sitä kuitenkaa voi kokonaan etukäteen ihminen suunnitella. Mukava blogi, ihana kun jaksat kirjotella<3

Avatar

Haha, näinhän se oikeasti on. 🙂
Kiitos <3

Avatar

Ylemmän kanssa samaa mieltä. Usein oon miettinyt miten hassua ja jopa vähän tyhmää on nuoren ihmisen sanoa että lapsiluku on täynnä tai ei koskaan. Mieli ehtii muuttua niin monta kertaa. Ja jos mieli kolmatta haluaa niin miksei. Kyllä se sisimmässään tietää riittääkö rahkeet siihen. ?

Avatar

Minähän sanoin että seuraavat 10 vuotta mennään näillä. 😀 voihan tässä vielä tapahtua vaikka ja mitä elämässä.. 🙂

Avatar

Never say never 🙂 sul on vielä about 20v aikaa tehä se kolmas jos siltä tuntuu 🙂

Avatar

Jep, siksi sanoinkin että seuraavat 10 vuotta näin… 😉

Avatar

Ääh, samat ajatukset pyörii päässä ja nuorin on vasta 3 kuukautta. 😀 Mut ei hän enää ole niin vauva, kun hänen kummitäti sai perjantaina vauvan. Lähinnä näyttää jättiläiseltä ja isolta mieheltä. 😉 Tosin tämä ei todellakaan ole meidän viimeinen vauva, vaikka jo toinen onkin. 🙂

Avatar

Kyllä se koiravauvakin menee paremman puutteessa 😉 Tuli älytön koiravauva kuume kun esikoinen lähestyy vuoden ikää, kai sitä kaipaa edes jonkin vauvan :'D

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä