eveliina matilda - Banneri

Tykkään aamulla laittaa naamaani kevyen meikin, vaikka päivän ohjelma koostuisikin vain perhekahvilasta ja kauppareissusta. Meikin tekemiseen kuluu minulta vain pari minuuttia, mutta olemus ja etenkin oma olo muuttuu nopeasti freesimmäksi.
Mökillä ja kotipäivinä annan ihon hengittää, enkä vaivaudu meikkaamaan.

 Minulta löytyy kolme pussillista meikkejä, mutta päivittäin käytän vain muutamaa tuotetta. Silmäpussit sekä mahdolliset näpyt peitän IsaDoran Color Correcting paletilla. Kulmat piirrän Lumenen kulmakynällä ja ripsiin harjaan kerroksen Maybellinen mustaa ripsiväriä. Huuliin toisinaan käytän Carmexin huulivoidetta ja iholle Rimmelin BB meikkivoidetta.

Bilettämään lähtiessä tykkään arkimeikkipohjan päälle lisätä ripsitupsuja tuomaan ripsiin volyymiä. Luomiin laitan Maybellinen Nudes paletista kullanhohtoista luomiväriä sekä huulet tykkään punata Lorealin Color riche 297 huulipunalla.

Vasemmalla ilman meikkiä ja oikealla arkimeikillä.
Meikki tekee ilmeelle paljon, mutta kaikkein virkeimmäksi naaman saa kyllä ihan vain hymyilemällä!

Kommentit (4)

Onko tuo isa doran color correcting paletti voidemaista? 🙂 oon miettiny että pitäisköhän ostaa. Peittääkö se hyvin silmänaluset ja näpyt?

Postausideaa sinulle, mitä olet mieltä alkoholin käytöstä? Esim lasten seurassa ja juotko itse saunasiideriä? Onko hyvä juoda kotona ja lapset vielä hereillä edes muutamaa siideriä/olutta? Tässäpä tämmöne idea 🙂

Kiitos ideasta! Pidän mielessä. 🙂

On voidemainen ja mielestäni peittää hyvin. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X