Eveliina Matilda - Hero Header

Kurkistus minimaaliseen meikkipussiini

Tykkään aamulla laittaa naamaani kevyen meikin, vaikka päivän ohjelma koostuisikin vain perhekahvilasta ja kauppareissusta. Meikin tekemiseen kuluu minulta vain pari minuuttia, mutta olemus ja etenkin oma olo muuttuu nopeasti freesimmäksi.
Mökillä ja kotipäivinä annan ihon hengittää, enkä vaivaudu meikkaamaan.

 Minulta löytyy kolme pussillista meikkejä, mutta päivittäin käytän vain muutamaa tuotetta. Silmäpussit sekä mahdolliset näpyt peitän IsaDoran Color Correcting paletilla. Kulmat piirrän Lumenen kulmakynällä ja ripsiin harjaan kerroksen Maybellinen mustaa ripsiväriä. Huuliin toisinaan käytän Carmexin huulivoidetta ja iholle Rimmelin BB meikkivoidetta.

Bilettämään lähtiessä tykkään arkimeikkipohjan päälle lisätä ripsitupsuja tuomaan ripsiin volyymiä. Luomiin laitan Maybellinen Nudes paletista kullanhohtoista luomiväriä sekä huulet tykkään punata Lorealin Color riche 297 huulipunalla.

Vasemmalla ilman meikkiä ja oikealla arkimeikillä.
Meikki tekee ilmeelle paljon, mutta kaikkein virkeimmäksi naaman saa kyllä ihan vain hymyilemällä!

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

On voidemainen ja mielestäni peittää hyvin. 🙂

Avatar

Postausideaa sinulle, mitä olet mieltä alkoholin käytöstä? Esim lasten seurassa ja juotko itse saunasiideriä? Onko hyvä juoda kotona ja lapset vielä hereillä edes muutamaa siideriä/olutta? Tässäpä tämmöne idea 🙂

Avatar

Kiitos ideasta! Pidän mielessä. 🙂

Avatar

Onko tuo isa doran color correcting paletti voidemaista? 🙂 oon miettiny että pitäisköhän ostaa. Peittääkö se hyvin silmänaluset ja näpyt?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä