eveliina matilda - Banneri
Olohuone ennen remonttia.
Olkkari remontissa…
… ja rempan jälkeen. 
Telkkari on pysynyt samassa kohdassa, mutta muuten huone on saanut aika erilaisen ilmeen. Tarkoitus ei ollut remontoida vanhaa taloa ”muka moderniksi”, vaan toivoin lopputuloksen olevan yhtenevä 50- luvun talon kanssa. Vielä ei olla ihan maaliviivalla (mahdetaanko koskaan olla?), mutta me itse ainakin tykätään! Kotoisan ahdas ja lapsekas olkkari, just passeli meidän pienelle perheelle. 😀
 Kunhan meidän vanha sähkökaappi lähtee eteisaulasta, niin päästään tosta tyylikkäästä johdosta eroon…

 Haha, ehdin jo kyllästyä tähän sohvaan. 😀 Tää lähtee yläkerran vierashuoneeseen vuodesohvaksi ja tilalle tulee vaaleanharmaa kevytrakenteisempi divaanisohva, jonka alta mahtuu imuroimaan!
 En oikein tiedä rakastanko vai vihaanko tätä persialaismattoa. Valkoinen matto oli olkkarissa hetkessä entinen, joten tuotiin leffahuoneen matto ylös ja rakastuttiin hetkessä siihen kuinka lämmin ja pehmeä lasten on köllötellä tässä.

Kommentit (26)

Ihanat valkoiset lautalattiat! Meiltä löytyy myöskin yläkerrasta ja niihin ensimmäisenä tässä kodissa rakastuinkin <3 Olohuone näyttää omaan silmääni vähän liian sekavalta… Eripariverhot, pieniä ja isoja kalusteita sekasin… Itse vaihtaisin sohvan isomman ikkunan eteen ja jos mahdollista vanha hyllykkö sen tilalle ja televisio hyllyn alatasolle ja siirtäisin radion tuohon lipaston päälle. Myös yhtenäiset verhot molempiin ikkunoihin, tai harmaat toiseen ja valkoiset toiseen! 🙂

Vanhat huonekalut on ihania! Ite maalaisin tuon hyllyn valakoseks, tumman värisenä hallitsee huonetta liikaa. Arvostan niitä ketä käyttää muutaki ku ikea rojua. Vihaan sitä että kaikkien (uuet) talot on täynnä ikeaa, niiin mautonta!!

ps. Ihanaa miten monta postausta on tällä viikolla tullut!! Odotan aina innolla kirjoituksiasi ja yhdyn erään Anonyymin kommenttiin jossa hän kertoi tämän blogin aitouden ja lämminhenkisyyden takia olevan ehdoton ykkönen! Etkä maikosta ja jaa alennuskoodeja jokaisen postauksen perässä!! Mieletön blogi 🙂

Kirjahylly ja "Aladin"matto, ovat omaan sisustukseeni ehdoton nou nou, mutta muuten todella ihana ja kotoisa koti ja aivan varmasti juuri teidän näköinen! Vanha kotinne oli myös minun unelmieni talo! Missä muuten se aivan ihana puusohva on?

Ihana huone! 🙂 Teillä on kyllä niin kiva koti !!

Hei, minusta taas tuo tumma hyllykkö on aivan ihana! Ei mitään perus ikeaa vaan tosiaan persoonallinen ja vaikka onkin vain huonekalu niin sillä on joku tarina 🙂

Minun makuuni vähän sekavan näköinen, ja myös minun mielestäni ruskea hyllykkö ei oikeen passaa vaan tilalle laittaisin jotain kevyempää! Mutta jokaisella on oma maku ja hyvä että sisustaa sen mukaan 🙂 teillä on kyllä muuten kivan näköinen talo! Olisi kiva nähdä lisää kuvia myös muista huoneista ☺

Kuvia muista huoneista on tulossa… 🙂

Niin ihanaa kun sinulta tulee useammin postauksia! Ihan päivän/viikon piristys kun saa lukea kuulumisia. Joten jos aikaa vähänkään on niin kirjottele ihmeessä että joka päiväiselle blogisi vilkuilulle saisi vastinetta kun tullut uusi postaus 🙂

Kotinne on ihana. Valkoinen lattia on aivan ihana. Pieni mukavan näköinen pienen perheen olohuone. Matto on hieman jännä en itse pidä tuollaisista mutta ei se tilassa pahakaan ole kyllä 🙂

-Sannak

Kiva kuulla! Ja kiitos kehuista. En normaalisti tykkää yhtään tämän tyylisistä matoista, mutta jotenkin ollaan nyt tykästytty tähän.. 😀

Mun mieleen toi tumma hyllykko on liian musta ja iso tuohon olohuoneeseen. Se hallitsee koko tilaa ja pienentää sitä myöskin.
Itse ottaisin se kokonaan pois ja tilalle jotain pienempää ja vaaleampaa, tai jättäisin kokonaan pois ja laittaisin vaikka tauluja tilalle 🙂
Matto on mieleeni myöskin liian "sekava", jokin vaalea/beige raidallinen tai yksivärinen matto rauhoittasi tilaa kummasti.

Olisipa itselläkin omakotitalo jota laittaa mieleisekseen!

Kiva kun olet nyt postaillut useamman kerran viikon sisään jo! Näitä on kiva lukea 🙂

– Emma

Kiitos kommentista! Vastaan sulle saman mitä edelliselle:
"Näitä kuvia tarkastellessani ruskea hyllykkö näyttää tosi hallitsevalta. Tästä sohvalta kun sitä kuitenkin livenä tarkastelen, se sopii mielestäni huoneeseen kuin nenä päähän! 😀 ehkä harkitsen sen maalaamista valkoiseksi… Löydettiin kaappi piharakennuksesta ja tykätään siitä tosi paljon. Yhden kaapin sisälle joku pieni Ari poika on aikoinaan harjoitellut nimensä kirjoittamista värikynällä. 😀 mielestäni ihana huonekalu jolla on pitkä historia tässä talossa."

Matosta olen kanssasi samaa mieltä. On kovin sekava. Mutta pehmeä! 😀 täytyy pitää kaupoilla silmät auki jos sattuisi löytymään yhtä mukavan tuntuinen matto rauhallisemmalla kuosilla.

Pakko vinkata että ehkä semmosta tiettyä selkeyttä lois jos maton laittais iha sohvan kohdalle. Siis siirtäis vähä enemmän ikkunaan päin!?:) mut teillä on kyllä ihana koti ❤️

Kiitos vinkistä ja kehuista! 🙂

Niin ihana! Itseäni lähinnä häiritsee tuo ruskea hylly joka näyttää aika massiiviselta, oisko vitriini parempi tai senkki niin sais telkkarin siihen päälle? Ja tietty toi johto;)
Mutta muuten ihana ja tuo Valkonen lattia <3
Ja edelleen, tuo kuisti on ihana, onko siellä lämmitystä?

Voin kuvitella kuin tunnelmallinen joulu tulee olemaan teillä…huoh…oon aika kateellinen 😀

Annu

Näitä kuvia tarkastellessani ruskea hyllykkö näyttää tosi hallitsevalta. Tästä sohvalta kun sitä kuitenkin livenä tarkastelen, se sopii mielestäni huoneeseen kuin nenä päähän! 😀 ehkä harkitsen sen maalaamista valkoiseksi… Löydettiin kaappi piharakennuksesta ja tykätään siitä tosi paljon. Yhden kaapin sisälle joku pieni Ari poika on aikoinaan harjoitellut nimensä kirjoittamista värikynällä. 😀 mielestäni ihana huonekalu jolla on pitkä historia tässä talossa.

Kotoisuus on musta tärkeää.
Pitääkin muistaa laittaa kuvia taas välillå meidän rempasta!

Oi kun näyttää kotoisalta 🙂 Mitähän valkoista maalia olette käyttäneet? Näyttää mukavasti lämpöiseen taittavalta olematta tunkkainen. Mun pitäisi pian päättää meidän seinien väri ja olen arponut Tikkurilan Gardenian, Kallan ja Lumikin välillä.

Ei ole kyllä hajuakaan maalista. 😀 joku melko matta valkoinen oli…

voi ihan tässä tulee kateelliseksi, teidän koti näyttää ihanalta! niin kodikas 🙂

Aivan kamala, mutta totta kai tärkeintä että itse viihdytte. 🙂

Ihan kivalta näyttää, mutta minusta teidän entinen koti oli 1000 kertaa ihanampi! Tietty hyvä jos ite viihdytte.

Entinen kotimme oli omalla tavallaan aivan ihana, mutta se ei ilmentänyt yhtään persoonallisuuttani, toisin kuin tämä meidän nykyinen talo. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X