Eveliina Matilda - Hero Header

Aulan remontin tulos

Esittelyvuorossa alkerran aula ja portaikko!
 Sumuinen kännykkäkuva portaita ennen remonttia
Ja lopputulos pinkopahvin sekä muovimaton repimisen, maalamisen ja seinän paneloinnin jälkeen.
Vanha kaide laitettiin takaisin sellaisenaan. Talon ovet on jätetty myös entiselleen, eli saman värisiksi kaiteen kanssa.
ennen… 
… ja jälkeen.
ennen…
…. ja rempan jälkeen.
Vanha peili pääsi takaisin samalle paikalle.
 Ennen 
Jälkeen.
Sähköt ei ole enää pinta-asennuksena, eikä aulasta löydy naulakkoa. Naulakot sijatsevat nykyään kuistilla ja kellarin puoleisella eteisellä.
 Rakastan räsymattoja vanhoissa taloissa. <3

Toi kauhistuttava vanha sähkökaappi pikku wc:n seinällä saa vielä lähteä ja seinä levytetään loppuun ja maalataan valkoiseksi. Yläkerrassa jätettiin vanhaa lautaa (valkoiseksi maalattuna) yhdelle seinälle, mutta tälle seinälle ajattelin keksiä jonkin katseen vangitsevan sisutusjutskan, joten lautaseinällä se lieneisi vähän liian rauhaton.

 Olen aulaan tosi tyytyväinen! Yhdessä kuistin kanssa, aula toivottaa vieraat tervetulleiksi kotiimme.
Mitä te tykkäätte tästä muodonmuutoksesta?

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Wow! Ihan sairaan upeaa, että olette remontoineet mutta kuitenkin jättäneet jäljen tuollaiseksi vanhan tyyliseksi. Todella hienoa. 🙂 Itse toivoisin myös tuon näköistä kotia, olen hieman "kateellinen". 😀 Mutta ehkä vielä joskus pääsemme mieheni kanssa remontoimaan yhteistä kotiamme juuri niin kuin me haluamme, toki sitten varmaan tapellaan tyylistä, koska mies tykkää uudesta ja minä vanhasta..

http://elamanihetketblogi.blogspot.com

Avatar

Ihan sairaan ihanan näköstä! ? Ootte kyllä taitavia kun teette niin paljon itse (näin olen ymmärtänyt ?) ja sä oot kyllä keksiny ihan täydelliset paikat joka tavaralle. Mikään ei näytä ylimääräselle, tai sille ettei ole vielä löytänyt paikkaansa. Teille tulee niin kaunis koti! ?

Avatar

Kiitos! 😀 Ihanasti sanottu!
Suvun ja Adeliinan kummisedän avulla Tony on ihan itse kaiken tehnyt. Ulkopuolista apua meillä ei ole käynyt. 🙂

Avatar

Ihana uudistus! Rakastan tätä teidän taloa 😀

Avatar

Todella kaunis aula. Portaa ovat aivan ihanat, peili kaunis ja muutenkin raikkaan ja nuorekkaan, mutta samalla vanhahtavan talon tuntua. 🙂

Avatar

Näyttääpä ihanalle! Ootte taitavasti saanu jätettyä tuota vanhaa, vaikka remointoittekin aika mittavasti koko talon. Teidän koti on kyllä todella kaunis ja varmasti juuri sopiva teidän perheelle :).

Avatar

Ihanan näköistä! Lohduttavaa katsella näitä remonttikuvia, kun meillä työ on vaiheessa, jossa kaikki pinnat on revitty auki ja asunto näyttää todella lohduttomalta. Kai siitä joskus kuoriutuu ihmisasumuksen näköinen!

Avatar

Oi kiitos kiitos kaikille!! 😀

Avatar

Aivan ihan koti teillä! Vielä joskus miekin asun jossain tuommosessa. 😀

Avatar

Tosi ihanan näköistä! Hyvin on Tony osannut rempata! Ja tosi kiva kun oot nyt kerennyt postaamaan näin useasti! 🙂

Avatar

Aivan ihana! Vanha talo uusilla sisustuksilla on niin kiva.

Avatar

Hienosti ootte saanut uusittua sisustusta kuitenkin vanhaa kunnioittaen! 🙂

Avatar

Kaunista 🙂 ei liity nyt mitenkään tähän, mutta pakko sanoa! 🙂 miettisin miksi tämä blogisi on niin kiva, tulin siihen lopputulokseen että blogi on ihanan aito, kertoo tavallisesta elämästä ilman jatkuvaa mainontaa yms. Eroaa siis paljon muista perheblogeista 🙂 jatkaa samaa linjaa 🙂
Terkuin, Tytti

Avatar

Tosi valoisaa ja ihana kun ootte säästyneet jotain myös entisiltä asukkailta (myös sen tumman hyllykön olohuoneessa, kiitos kun kerroit tarinan siitä, nyt ymmärrän ratkaisunne paremmin :))
Mää niin tykkään rintamamiestaloista, niissä on jotenkin semmonen lämmin ja kodikas tunnelma ja mielestäni remonttinne on oikein onnistunut!

Annu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä