eveliina matilda - Banneri

Rattaat näkyviin!

Murut iltalenkillä
Olen nyt syksyn tullen kiinnittänyt meidän tupliin kahdeksan heijastinta. Lisäksi lasten lämpöpusseista ja vaatteista löytyy heijastimia myös. Liikenteessä näkyy, (tai nimenomaan ei näy) ihan liikaa rattaita ilman heijastimia. Muistakaa viimeistään nyt tehdä menopelit pimeässä näkyviksi. 
Kauppoihin on ilmestynyt sprayheijastimia, joita mainostetaan voivan suihkuttaa mm. polkupyöriin. Jotkut maalit lähtevät vedellä, toisista saa pysyvämmän pinnan. Tommonen spray mahtais kyllä toimia rattaissakin! Myös heijastinteipillä pystyy tyylikkäästi tuunaamaan esim. rattaiden renkaat.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Hauska tuo toinen lapsi kun pipo silmillä.
Meidän rattaissa ei ole lisättyjä heijastimia, alunperin niissä on muutama, mutta tajusin just että me ei ulkoilla pimeällä (toki tilanne tulee muuttumaan sit kun on pimeetä jo päivällä kolmelta). Me ulkoillaan nyt 9-11 ja 16-17.

Avatar

No nyt oot oikealla asialla! Heijasin on halpa henkivakuutus. Näin kerran koiran, joka oli kuin joulukuusi vilkkuvin valoin ja heijastinliiviin puettuna. Myös hihnassa oli koko matkalta valo/heijastin, mutta hihnan päätä pitelevä henkilö oli täysin näkymättömissä…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä