eveliina matilda - Banneri
Murut iltalenkillä
Olen nyt syksyn tullen kiinnittänyt meidän tupliin kahdeksan heijastinta. Lisäksi lasten lämpöpusseista ja vaatteista löytyy heijastimia myös. Liikenteessä näkyy, (tai nimenomaan ei näy) ihan liikaa rattaita ilman heijastimia. Muistakaa viimeistään nyt tehdä menopelit pimeässä näkyviksi. 
Kauppoihin on ilmestynyt sprayheijastimia, joita mainostetaan voivan suihkuttaa mm. polkupyöriin. Jotkut maalit lähtevät vedellä, toisista saa pysyvämmän pinnan. Tommonen spray mahtais kyllä toimia rattaissakin! Myös heijastinteipillä pystyy tyylikkäästi tuunaamaan esim. rattaiden renkaat.

Kommentit (2)

Hauska tuo toinen lapsi kun pipo silmillä.
Meidän rattaissa ei ole lisättyjä heijastimia, alunperin niissä on muutama, mutta tajusin just että me ei ulkoilla pimeällä (toki tilanne tulee muuttumaan sit kun on pimeetä jo päivällä kolmelta). Me ulkoillaan nyt 9-11 ja 16-17.

No nyt oot oikealla asialla! Heijasin on halpa henkivakuutus. Näin kerran koiran, joka oli kuin joulukuusi vilkkuvin valoin ja heijastinliiviin puettuna. Myös hihnassa oli koko matkalta valo/heijastin, mutta hihnan päätä pitelevä henkilö oli täysin näkymättömissä…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X