eveliina matilda - Banneri
Ilman lukijoita ei olisi tätäkään blogia! Jokainen sivunlataus, rekisteröitynyt lukija, kommentti, Facebook tykkäys sekä tuolla live elämässä juttusille tulevat lukijat ovat se juttu miksi blogin kirjoittaminen  on niin kivaa. Pääsen tätä kautta purkamaan ajatuksiani päiväkirjamaiseen tyyliin, mutta ennen kaikkea te lukijat olette minulle se syy kirjoittaa, kuvata, muokata ja kehittää blogia eteenpäin. Postaus jonka te luette parissa minuutissa, saattaa pohjimmiltaan  olla pitkän ajatustyön ja monen työtunnin lopputulos. Käytän siis paljon aikaa luodakseni blogiini kaikille avointa ja ilmaista materiaalia, joten on huippua saada teiltä lukijoilta myös jotain takaisin päin. Monien kommentoijien nimimerkit ovat painuneet mieleeni ja Facebookin kautta ahkerasti tykkäilevät tyypit tuntuvat jo tuttaviltani. Yritän tässä siis ilmeisesti sanoa kiitos teille kaikille mukana roikkuville!

Olen tainnut raapustella blogia nyt reilut pari vuotta ja sinä aikana Hedelmistään puu tunnetaan -on kehittynyt ihan huimasti ja kävijämäärien tasainen kasvu kertoo kehityksen suunnan olevan hyvin positiivinen! 
Näihin pariin vuoteen on sisältynyt yksi mietintätauko, jonka aikana pohdin jatkanko kirjoittamista uudella panostuksella vai lopetanko blogin. Onneksi päätin vielä yrittää ja jatkaa, sillä  nyt minusta tuntuu että tämä on niin mun juttu! On vaikeaa kuvitella että mitä ihmettä minä tekisin, jos mulla ei olisi tätä blogia, eikä näin valtavaa määrää ihania lukijoita. Lapsena se mun oma juttu oli hevoset ja talli. Panostin siihen mikä oli mulle tärkeää ja rakasta. Kävin tallilla seitsemänä päivänä viikossa, parhaimpina päivinä kahdella eri tallilla. Sillä ei ollut mitään väliä, että joskus loskaa satoi vaakasuoraan ja tallille oli kuuden kilsan pyöräilymatka. Tällä hetkellä lapset ovat se ykkösjuttu elämässäni, mutta ilman tätä omaa blogiharrastusta, olisi elämä kieltämättä tyhjempää. Aivoni sulaisivat pois, jos arki  olisi pelkkää kakkavaipan vaihtoa ja puurokattilan vispausta. 
Mulle iskee aina syksyisin tarve uudistua ja tehdä asioihin muutoksia. Nyt tällä kertaa muutostarve on iskenyt tänne blogiin ja suunnittelen parhaillaan muutamaa pientä muutosta, joiden avulla Hedelmistään puu tuunetaan, olisi jatkossa yhä selkeämpi ja tosissaan otettava perhe-/lifestyleblogi. En kuitenkaan halua tehdä blogistani liian ns.   ammattimaista, vaan tarkoitukseni on pitää kirjoitukseni helposti samaistuttavina, henkilökohtaisina ja rehellisinä. Haluan että voin ylpeänä kirjoittaa jokaisen tekstin päätteeksi nimmarini. Haluan että jokainen teksti kuulostaa minulta ihan itseltäni ja tukee omaa ajatusmaailmaani. 
Mitä tulevat muutokset sitten ovat, niin ainakin aion tehdä muutoksia ulkoasun, somemarkkinoinnin, kuvien laadun sekä blogin aktiivisuuden suhteen. Olen avoin kehitysideoille!

Kommentit (4)

Moikka! Semmonen vinkki on pakko sanoa, että tuota muotoilua voisi jotenkin muuttaa. Sun tekstit on muuten ihan kivoja (joitain kirjoitusvirheitä ;)) ja asiallisia sekä tietenkin mielenkiintoisia, mutta jokin tuossa fontissa tai muotoilussa hämää. Tekee ehkä tekstistä vähän raskasta. Joku siistimpi fontti tai kapeammat rivit voisivat ainakin mun silmää miellyttää. Nää on kyllä ihan makuasioita, joten mieti, mistä ite tykkäät 😀

Oon lukenu sinun blogia ihan alusta asti, mutta empä ole tainnut ikinä ennen kommentoida! Lähes joka päivä tulee vilkastua onko uutta tekstiä tullut. Susta huokuu sellanen ihana rauhallisuus ja järkevä ote elämään 🙂 tykkään sun blogista paljon. Kiitos kun kirjotat <3

Tohon someen itse ainakin käytän todella paljon instagramia ja on mukavaa kun siellä näkee jo otteita bloggaajien päivistä ja siitä mitä odottaa seuraavalta postaukselta, jos siis haluat jotain somekehitystä niin toi ainakin toimii muhun 🙂 itse luen kyllä blogiasi ilman someakin ja innolla odotan taas uutta postausta! Kiitos kivasta blogista 🙂

Mä oon lukenu sun blogii alusta asti ja tuntuu et oisin just vast alottanu! Meneepä aika nopeesti 🙂 sun blogi on tosi kiva ku täällä on kaikkea mitä tykkään lukea! Perhe-elämää, arkea, sistustamista, mielipiteitä ja kirjotuksia susta itestäs!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X