Eveliina Matilda - Hero Header

Talven kauppatyyli

 TAKKI: ZARA / PIPO JA HUIVI: POMP DE LUX / KENGÄT: CROCS / SUKKAHOUSUT: H&M
Tykkään että lapsilta löytyy niiden kura- ja toppahaalareiden rinnalta myös siistimmät päällysvaatteet kauppa- ja kyläilyreissulle. Kauppatakki on tarpeeksi lämmin kun kuljetaan autolla tai rattaiden lämpöpussissa. Kaupassa takki on helppo riisua jos kuumuus yllättää. 

 MUN VAATTEET: TAKKI: H&M / KENGÄT: CLICK (2MOONS) / HUIVI: THAIMAA

On mulla itsellänikin kauppaan eri varusteet kuin leikkipuistoon, niin tietysti myös lapsillakin! Alexilla on muuten maailman söpöin pieni toppatakki! Alex tuhisi parkkihalli kuvauksen aikana autossa, joten siitä ei nyt ole kuvaa…

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Koska teillä on aden neuvola? 🙂

Avatar

Ihana takki! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä