eveliina matilda - Banneri

….kuten Sohvi sen minulle ilmaisi.

Niille kenelle tulee yllätyksenä että aivan kaikesta ei blogeissa aina avauduta, haluan vielä selventää että olen ennen julkista paljastusta käsitellyt eroa jo jonkin aikaa itsekseni. Pitkään tilanteestamme tiesi vain kaksi läheisintä ystävääni. Viikkojen kuluessa aloin avata eroa muulle lähipiirille ja lopulta minusta tuntui hyvälle kirjoittaa asiasta tänne. Nyt haluan blogin kanssa palata takaisin reaaliaikaan.

Tässä hetkessä kuviot ovat melko selkeät. Vastuu lapsista on jaettu. Yhteisen omaisuuden jakokin onnistuu fiksusti. Asumisjärjestelyiden kanssa on nyt menty niin kuin lapsille on parasta. Kaikki tuntuu nyt toimivan ok ja haluan blogin puolesta sulkea eron surkuttelun. Tottakai menneisyys eroineen on aina osa elämääni, mutta juuri nyt focus on muualla.Kävin Sohvin kanssa leffateatterissa katsomassa How to Be Single -elokuvan. Juoni nyt ei ollut mikään kaikkien aikojen mullistavin tekele, mutta leffakokemus oli hyvin viihdyttävä. Tarina ja elokuvan hahmot persoonineen olivat melko liioitellut, minkä takia kokoajan tuntuikin että seurasin valkokankaalta todellakin hyvin fikiivistä tapahtumasarjaa. Yritin kuitenkin heijastaa tapahtumia omaan elämääni ja mietiskelin, että jos olisin joku elokuvan sinkkunaisista, kuka minä olisin? Siispä elokuva laittoi minut taas pienen itsetutkiskelun pariin. Reippaan viiden vuoden parisuhteen jälkeen kesti jonkin aikaa tajuta että olen oikeasti sinkku. En ole parisuhde mielessä sidottu kehenkään. En toki itse ole pyrkinyt tähän tilanteeseen, mutta kun tässä nyt kerran ollaan, yritän tämänkin asian suhteen keskittyä niihin tilanteen hyviin puoliin. Aluksi sana sinkku tuntui pelottavalta, mutta eron käsittelyn jälkeen se muuttui jännittäväksi ja lopulta jopa kiehtovaksi. Minusta on mukavaa heittäytyä ajatuksen varaan, että joku ylempi voima jossain on päättänyt että näin elämäni kuuluukin mennä. Menneisyydelle en enää voi mitään, joten käännyn kohti tulevaisuutta. Päivät, viikot, kuukaudet ja vuodet kuluvat eteenpäin minusta huolimatta ja olen varma että jossain tuolla minua odottaa jotain parempaa.Tällä hetkellä elämässäni tietysti tärkeintä ovat lapset (sekä Fido) ja he vievätkin 99% aivokapasiteetistani, mutta olisi tekopyhää väittää että en kaiken tämän rinnalla myös miettisi omaa rakkauselämääni. En etsimällä etsi uutta kumppania, osaan olla myös yksin. Ehkä pikemminkin olen ottanut hieman erilaisen näkökulman ja otteen: annan elämän kulkea ja huolettomasti otan vastaan sen mitä se minulle tarjoaa. En koe tekeväni väärin jos mukavaan mieheen törmätessäni vilkaisen vasemman käden nimettömän tilanteen tai jos lasten nukkumaanmenon jälkeen istahdan sinkku-Sohvin kanssa olkkarin sohvalle selaamaan Tinderiä. Kyllä, minäkin latasin kyseisen sovelluksen ja kehtaan myöntää käyneeni jo Tinder treffeillä. Ajattelin jatkossa jopa kehdata avata tätä uudenlaista kokemusta enemmänkin täällä. Siispä kuin AA-kerhossa konsanaan, tässä minä nyt olen: Eveliina, 21, kahden lapsen äiti. Sinkku.

 

Kommentit (35)

Muista ottaa tällä kertaa vanhempi ja kypsempi mies!

Olet super vahva ja positiivinen nainen! Paljon iloa ja valoa elämääsi!

Vitsi että oot niin upea & inspiroiva 🙂 <3

Mahtava asenne! 😀 ei nyt kuulu tähän postaukseen mutta olisi kivaa lukea alexanderin kuulumisia, imetätkö vielä? Miten hän nukkuu yms. 🙂

Näillä muutamilla on taas sellaista samanlaista jeesustelua kommenteissaan, kuin se mielipide, että äitihän ei missään nimessä voi käydä ystäviensä kanssa esim. baarissa tai laivalla, ei, kun pitää olla lasten kanssa. Isähän voi, kaikki on isälle sallittua. Äiti on huono, jos liikkuu kodin ulkopuolellla muuten kuin lasten kanssa tai töissä. Juu, mutta hienoa Eveliina, ettet jäänyt neljän seinän sisälle surkuttelemaan itseäsi ja kohtaloasi 🙂

Juuri noin, oikea asenne! Kyseessä on sinun elämäsi, teet juuri niin mikä tuntuu hyvältä ja sinusta oikealta. Suruun ei tarvitse jäädä vellomaan, eikä se, että sinulla on lapsia, tarkoita että sinun tarvitsisi olla yksin kun lapset ovat isällään! Eksäsi teki väärin, sinä ansaitset parempaa ja nyt saat luvan kanssa nauttia sinkkuudesta. Olet nuori ja parhaassa iässä. Sinunlaisesi sinkkuäiti tosiaan ON kuumaa kamaa!

Hei! Olipas upea kirjoitus,olen itse samassa jamassa. En ole oikeastaan koskaan asunut yksin ja nyt se tulieteen kun mies syksyllä jätti minut ja 2kk vanhan poikamme toisen naisen takia. Aluksi kaikki tuntui pelittavalta mutta pikkuhiljaa myös jännittävältä. Ja kyllä ,myös minä olen eksynyt tinder treffeille vaihka olenkin äiti ? Ja aijon myös jatkossa keskittyä myös omaan rakkauselämään vaihka olisin kuinka yh äiti. Kaikkea hyvää sinulle, elämä tuo varmasti tullessaan mieluisia yllätyksiä!?

Muistan todella elävästi sen hetken, kun itse välähti eron jälkeen tuo sama ”Hei, olen sinkku!” ja kaikki se mitä yhtäkkiä sai ihan vapaasti tehdä. Kaikki sellainen, mitä ei ollut oikein osannut kaivatakaan aiemmin.
Toisaalta oli yhtälailla ahdistavaa se, miten exä pakotti minut sinkuksi. Etenkin kun HÄN ei joutunut sinkuksi jäämään ollenkaan! Pah. 🙂 Mutta zemppiä Tinder-treffeille! Omista kokemuksista sanon, että muista varovaisuus!

T: Ananas
Yksinhuoltajan selviytymisopas
http://neljajalkaamaassa.blogspot.com/

Minun mottoni on että kaikella on tarkoituksensa!

Olen krsinyt elämäni aikana useista tapaturmista nivelien kanssa jolloin jouduin luopumaan rakkaasta harrastuksests vuodeksi. Tänä aikana löysin nykyisen mieheni kun aikaa jäi suhdekontakteihin harrastuksen sijaan.
Vakuutus ei ollut kunnossa joten maksoin nivelteni leikkauksesta muutaman tonnin, mutta nyt ovat kunnossa!

Aloimme yrittää vauvaa, mutta 5kk yrittämisen jälkeen minulta löytyi hidaste- pco. Mutta silläkin varmasti on tarkoitus ettei lapsi tärpännyt heti. Ei ollut oikea aika.

Kaikilla elämän positiivisilla ja negatiivisilla asioilla on loppupeleissä joku tarkoitus.. vaikkei aina heti siltä tunnu.

Olet todellakin kuumaa kamaa ja saat elää elämääsi! Löytää uusia ihmisiä ja parisuhteen sitten kun se on tarkoitettu. Elä ihmeessä täysillä kaikista odottamattomista elämän käänteistä huolimatta.
Nauti arjesta, lapsista, vapaa-ajastasi. Minä en näe siinä mitään, miksi pitäisi kantaa mitään syyllisyyttä oman ajan ja elämän nauttimisesta tällaisessa tilanteessa 🙂
tsemppiä!

Kannattaa nyt unohtaa tinder-treffit heti alkuunsa ja ihan ensin opetella olemaan ja elämään yksin ilman miestä. Tossa vaiheessa laastarisuhteen ottaminen olisi typerää. Samaten lapset tuskin kaipaavat heti uusia isäpuolia elämäänsä. Mutta kun taas on niin kiire…niin kiire. Noh, tuskin kahden lapsen 21v äiti kovin kuumaa kamaaa sinkkumarkkinoilla onkaan. 😀

Eihän tuollainen deittailu aina tarkoita sitä että etsii parisuhdetta. Deittailu voi olla hauskaa ajanvietettä. Evekin saa muuta ajateltavaa ja uusia tuttavuuksia, mikäs sen parempaa 🙂

Ja uutta äitipuoltako ne sitten kaipasivat elämäänsä, kun kerta isä lähti toisen naisen matkaan? Deittailu ei myöskään meinaa sitä että sitä uutta ihmistä esiteltäisiin lapsille heti, onhan ne lapset siellä isälläkin. Tosin eihän se äiti varmaan saisi muuta tehdä sillä ajalla kuin ikävöidä lapsiaan 😀 Nää on taas näitä juttuja että isä saa kyllä tehdä mitä vaan ja saa kiitosta pikkuasioistakin, mutta äiti on huono äiti jos ei keskity pelkästään lapsiin 100%, jopa sillon kun lapset on muualla. o/

Ihan tosi?? Miksi pitää olla ilkeä? Jos on tommosia mölyjä mahassa niin kannattaako sulkea blogi ja siirtyä sinne omalle sohvalle surkuttelemaan… jos tinder ei tuonut sinulle prinssiä valkoisella ratsulla, niin tämän ”21v yh-mamman” oven taakse saattaa tulla jopa jono! En ihmettelelisi hetkeäkään, sen verran rohkea ja fiksu nuori nainen, että ei hän yksin jää. Eveliina osaa varmasti myös äitinä määritellä koska tuo uuden miehen lastensa elämään. Tinder-treffailu ei tarkoita sitä, että lapsille esitellään uusi isäpuoli -ehdokas kerran viikossa. Eikä Adeliina 2v ajattele hoidossa ollessaan, että ”äiti se vaan juoksee miesten perässä”. Valot päälle, kyllä Eveliina varmasti tietää mitä tekee ja millä aikataululla.

Näin juuri. 🙂
Tarkennan vielä että lapset tosiaan eivät ole mielestäni hoidossa silloin kun ovat isänsä kanssa ja minulla on vapaa-aikaa. 🙂

Kirjoitin sen vähän huonosti, olen samaa mieltä että isä ei ole ”hoitopaikka” vaan toinen yhtä tärkeä vanhempi 🙂

Idioottimaisesti kirjoitettu, vaikka tässä viestissä perää onkin. Olen samaa mieltä: opettele ensin olemaan yksin. Erosi on vielä tosi tuore ja vaikka siihen ei missään nimessä pidäkään jäädä vellomaan ja surkuttelemaan, niin yli siitä pitää ennen uutta suhdetta päästä. En millään usko, että täysin yllätyksenä tulleesta erosta (johon liittyy monta yhteistä vuotta, yhteiset lapset, kihlaus ja juuri rempattu omakotitalokin) voi päästä yli ihan kuukaudessa tai parissa vaikka se siltä aluksi ehkä tuntuukin.
Ei ole lapsillekaan hyväksi, että uusia isäpuolia tulee kvuioihin heti, ja että sinä olet kerta toisensa jälkeen sydänsuruissa kotona.
Ei ole tarkoitus missään nimessä olla ilkeä tai vanhoillinen, mutta tiedän tämän kokemuksesta.
ps. tuo MM kommentoijan loppuosa, jonka mukaan 21v kahden lapsen äiti ei olisi kuumaa kamaa sinkkumarkkinoilla kannattaa jättää omaan arvoonsa 🙂

Kiitos neuvoista, vaikka osuit pahasti ohi. Osaan olla yksin ja osaan varmasti käyttää omaa hatkintakykyäni sen suhteen milloin lapsilleni esittelen muita ihmisiä.

Ihanasti jälleen kirjoitettu. 🙂 Vaikka pitäisikin paikkansa tuo viimeinen kuvaus sinusta niin olet paljon muutakin. Olet hauska, kaunis, varmasti monessa asiassa taitava, hyvä ystävä, sisko ja tytär. 🙂

Minä myös uskon että kaikella on tarkoitus, myös ikävillä asioilla. Sen verta itelle tullu kakkaa niskaan…
Nauti!

Tuli hyvä mieli kirjoituksestasi. 🙂

Loistava asenne, tsempit sulle. <3

Siis ihana asenne <3 Sä pärjäät nainen loistavasti, ei epäilystäkään!

Pakko sanoa et ihailen sun asennetta, oot ihan huippu nainen! 🙂

Voi kiitos. :,)<3 ihana kuulla kehuja.

Hieno juttu, Aivan mahtava nainen olet! Ja loistava asenne! Ihanaa kevättä! 🙂

Kiitos. 🙂 Hyvää kevättä sinne myös!

Sä oot nainen niin rautaa! Ja mitkä upeet kuvat! <3

Aina yhtä ihana Mere. <3 Kiitos.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X