eveliina matilda - Banneri

Olen otettu myötätunnosta ja avun tarjoamisesta, mutta en kuitenkaan kaipaa sääliä. Myönnän että kaikki ei mennyt niin kuin alunperin suunniteltiin, mutta minulle jäi entisestä suhteesta myös paljon hyvää. Tärkeimpinä tietysti kaksi upeaa lasta sekä paljon tärkeitä hetkiä ja muistoja. Loppu ei todellakaan ollut kaunein mahdollinen, mutta se ei silti määrittele koko taivalta. Olen onnellinen tästä kaikesta ihanasta mitä minulla on ympärilläni, enkä muuttaisi elämääni, sillä menneisyys on tehnyt minusta nykyisen minäni. Minua ei hävetä kertoa että olen kahden alle kolmevuotiaan eronnut äiti. Eikä teidän puolituttujen tarvitse punastella, jos satutte perhekerhon kahvipöydässä esittämään kysymyksen miehestäni ja minä vastaan ettei sellaista ole. En tarvitse osanottoja, selkääntaputtelua tai sääliviä katseita. Mennyt on mennyttä ja tulevaisuus näyttää paremmalta kuin hyvältä.

Kunhan me saadaan nämä asumiskuviot kuntoon, kaikki on kohdallaan. Kevät tulee kovaa vauhtia, lapset kasvaa ja arki rullaa. Lapset viettävät suurimman osan ajasta minun kanssani ja osan ajasta isänsä kanssa. Välillä tuntuu että vuorokaudessa on aivan liian vähän tunteja ja käteni ovat aamusta iltaan täynnä tekemistä. Toisinaan taas tuntuu että on aivan liian hiljaista, enkä oikein tiedä mitä minun pitäisi tehdä, kun lapset eivät ole luonani. Onneksi on ystäviä. Olen tavannut vanhoja ystäviäni, joiden kanssa tiet vain jossain kohdassa lähtivät eri suuntiin. Olen tavannut myös paljon uusia tuttavuuksia jotka ovat tuoneet uudenlaista, positiivista sisältöä elämääni.

Nyt tällä viikolla Ade ja Alex ovat perjantaihin asti mun kanssa. Meillä on ohjelmassa ystävien tapaamista leikkitreffien ja kahvin muodossa, ulkoilua lämpenevässä säässä sekä avoimessa päiväkodissa käymistä. Loppuviikosta käymme Adeliinan kanssa jujutsussa ja viikonloppuna lapset ovatkin sitten pari päivää isän kanssa. Täällä on siis alkanut mukava, keväinen viikko!

Kommentit (19)

Miksi päivität nykyään niin harvoin tätä blogia? 🙁 ikävä niitä jokapäiväisiä kivoja postauksia! Ja sitä videota ootellaan edelleen. Yritä saada se ladattua 🙂

Vanhempani erosivat rumalla tavalla ja huoltajuudesta tapeltiin pari vuotta oikeudessa. Kertakaikkiaan kamala ero.

Ihan täyspäinen ja onnellinen musta kasvoi.

Jos et itse sääliä kaipaakaan, käy säälimään noita pieniä ihmisiä vierelläsi.
He ovat menettäneet jotain, mitä eivät enää koskaan voi saada takaisin. Tätä ehjän kodin menetystä ei valitettavasti korvaa hyvät välit molempiin vanhempiin, ei kaksi ihan kivaa kotia, ei vanhempien uudet suhteet tai ”miehen mallit”.
Jotain särkyi, jotain vietiin heiltä, vietiin mitään kysymättä.
Heitä minä säälin.

Ihanku Even lapset olisi ainoat eroperheiden lapset tässäkin maassa! Enempi kävis sääliks sellasia lapsia, jotka asuu jossain sijaisperheissä tmv joissa heitä kaltoinkohdellaan.

No säälin aiheet kaikilla omansa. 😀

Tuskin lapsilla olisi myöskään mukava olla, jos vanhemmat eivät aidosti olisi onnellisia toistensa kanssa.

Missä Turussa on avoimia päiväkoteja? ?

Minä myös erosin heti kun toinen lapsi syntyi ja vaikka suhteesta jäi käteen hyvääkin, niin en ymmärtänyt sitä valtavaa säälin määrää. Meillä oli loppuvaihe tosi huono ja eron jälkeen mun elämä oli siihen verrattuna tosi mukavaa ja kivaa! Vaikka nykyään olen naimisissa, niin edelleen muistelen lämmöllä sitä yh-aikaa.

Tsemppiä jatkoon, kyllä asiat siitä kummasti lähtee sujumaa ! Mä erosin mun miehestä kun lapset oli 1v1kk ja 2v8kk

Olet kyllä ihailtavan vahva ja rohkea! ☺️
Millon muuten saadaan se kauan odotettu videopostaus? ☺️
Ihanaa kevättä teille!

Täällä yksi kaimasi ja uusi lukija, joka myös erosi vastikään lapsensa isästä. Kyllähän sitä hyvin pärjää yksinäänkin, saapahan ainakin tehdä kaiken just niinku itse haluaa! 😉

Perheitä on monenlaisia, pääasia, että kaikki ovat onnellisia, yhdessä tai erikseen! ❤

Jään innolla seuraamaan teidän matkaa! Aurinkoista kevättä teille! 🙂

Mä en kyllä sääli sua.. Vaan ihailen! Oot aikamoinen teräsnainen ja selviytyjä!
Itsellä kaksi alle 2v ja välillä meinaa pää levitä tähän oman ajan puutteeseen, vaikka mulla mies onkin. Tosin pitkät päivät töissä.
Hyvä lohtu on, että elämää soljuu eteenpäin; lapset kasvaa ja sitä kautta itsenäistyvät ja ovat vähemmän ”housunlahkeessa roikkumassa” 🙂
Aurinkoisia päiviä sinulle!:)

Oot niin ihanan aito ja inspiroiva tyyppi! Ihanaa kevättä teille (:

Ihanaa kun rohkeasti kerrot asiasta, eipä tarvitse kenenkään spekuloida ja miettiä! Olet ihanan aito bloggaaja ja luen aina mielelläni blogiasi 🙂 Paljon tsemppiä sinulle!

Mitens imetys kun vauva on isällään niin kauan? Tiesitkö että yö/ikävuosi olis ”suositus” eli jos tuntuu pahalta nii vauvaa ei tarvi sinne antaa

Tuo yö/ikävuosi on siis tarkoitettu lapsen olla erossa vanhemmistaan eli vieraalla hoidossa. Jos lapsi on isällään, hän ei ole erossa vanhemmastaan…Eivätköhän Eve ja Tony osaa hoitaa nämä lasten asumiskuviot ihan itse? Ja isällä on myös oikeus lapsen tapaamiseen siinä, missä äidilläkin (jollei oikeus ole toisin määrännyt), eli tuo ”ei vauvaa tarvi sinne antaa”, oli aika outo toteamus. En myöskään Even kirjoituksesta aistinut ahdistusta asian suhteen, ainoastaan, että vielä on totuttelua sen suhteen, mitä tekisi, kun yhtäkkiä onkin omaa aikaa lasten ollessa isällään.

Isällä on oikeus tavata lastaan, mutta mikäli lapsi on vielä vauva, riittää ihan päiväsaikaan tapahtuva tapaaminen, jos Eve niin haluaa. Pienen vauvan ei tarvitse olla öitä erossa äidistään.

Juu, tiedän kyllä, mutta mielestäni tässä tapauksessa ei voida enää puhua pienestä vauvasta, kun Alexander täyttää juuri kohta vuoden…

Hei, pahoittelen vaisua postaustahtia. Tässä on minulla hoidettavana kaksi lasta, koira ja omakotitalo, sekä nyt viimepäivinä myös sairauteni on tuonut omat ongelmansa. 🙁 Koitan ehtiä kaiken, mutta pyydän toisaalta myös teiltä lukijoilta hieman ymmärrystä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X