eveliina matilda - Banneri

Sairastamani nivelsairaus on muutaman kuluneen päivän aikana hieman riehaantunut ja siksi tietokoneen näppäily on jäänyt vähemmälle. Sairaus ei oireile näin pahana jatkuvasti, mutta parhaillaan sormet, ranteet ja toinen polvi vaikeuttavat normaaliarkea.

Tästä huolimatta fiilis on loistava, koska kevät hiipii koko ajan pidemmälle ja tänäänkin oli aamupäivän huikean lämmin ilma! Tehtiin lasten ja Aden kummitädin Empun kanssa pieni reissu Empun isovanhempien luokse. Ollaan pienempinä yökyläilty ahkerasti Empun isovanhempien luona ja oli mahtavaa nähdä kylät taas monen vuoden tauon jälkeen. Pienenä leikimme ja ratsastimme näissä maisemissa, teininä pyörimme kaupungilla kavereiden kanssa ja nyt tänään menimme kahden lapsen kera syömään ja kahvittelemaan. Niin se aika vaan menee.

Uskaltauduimme heittämään kevät-takit niskaan ja innostuimme napsimaan muutamat kuvat ennen kuin vaihdoimme kyläpaikkaa Empun äidin vanhempien luota tämän isän vanhempien luokse.

Olkalaukku, Converset, huivi, farkut.. Näistä minut on helppo arkipäivänä tunnistaa kaupungilta.

Nahkatakin rinnalle hankin tänä keväänä myös hieman asiallisemman ja siistimmän neulos tyyppisen, puoleen reiteen ylettyvän takin. Se on niin kiva, että tulee varmasti myös vilahtelemaan kuvissa. Viime vuodelta minulta löytyy vielä musta ja tummanvihreä trenssi, farkkutakki sekä läjä tuulitakkeja. Näillä pitäisi nyt pärjätä taas syksyyn asti.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X