eveliina matilda - Banneri

Kun minulta kysytään bloggaamisen huonoja puolia, ensimmäinen mieleeni tuleva asia on loukkavat kommentit. Kun minulta kysytään mikä bloggaamisessa taas on parasta, niin ensimmäisenä listassa on ihanat lukijat ja heidän komenttinsa. Kommentin ei tarvitse olla minua ylistävä ja ihaileva, asiallista kritiikkiä ja neuvoja on myös erittäin mukava lukea. Yksi positiivinen kommentti voi vaikuttaa todella paljon päivääni ja olen lukemattomia kertoja saanut apua, helpotusta ja iloa lukemalla teidän juttujanne. Joskus kun minulla on paha olo, palaan lukemaan yhä uudelleen ja uudelleen teidän sanojanne.

blogi5

Oli vaikeaa valita vain muutama tämän tyyppinen kommentti tähän postaukseen. Nämä ovat olleet erittäin tärkeitä neuvoja, joita olen pyrkinyt noudattamaan. ”älä katkeroidu, älä kosta, äläkä jää menneeseen” -Kun aikoinaan luin ensimmäisen kerran tämän kommentin, päätin että näiden kolmen asian annan näyttää minulle suuntaa eron keskellä.

blogi3

Tässäkin muutama minulle erittäin tärkeä lause, joista sain paljon voimaa sillon kun olin melko pohjalla. Vasemmalla olevasta kommentista sain idean alkaa lenkkeilemään ja keskittymään maratonin treenaamiseen. Oikeanpuoleisen kommentin on kirjoittanut nainen, joka ei ole millään tavalla tuttuni, mutta tapasimme kerran sattumalta kauppakeskuksessa. Sain vasta myöhemmin tietää hänen lukevan blogiani ja kulissit kaatuu -kirjoitukseni jälkeen oli jotenkin tosi mahtavaa saada häneltä tämä kommentti.

blogi2

Kehuja, kehuja, kehuja! Nämä piristävät mieltä ja tekevät itsetunnolle hyvää! Kuinka äärettömän paljon minua onkin kaikken haukkujen vastapainoksi kehuttu blogini kautta. Ei kai näin moni ihminen ei voi olla väärässä? (:blogi1Positiivinen palaute kirjoituksiani ja koko blogiani kohtaan antaa minulle suunnan kirjoittaa. Näistä minulle tulee sellainen olo että julkaisu taisi olla ihan kelvollinen ja siitä tykättiin. Ehkä en olekaan ihan toivoton tapaus ja voin vielä jatkaa bloggaamista.

blogi6

Sitten nämä lauseet joista välittyy tosi vahvat tunteet. On hämmästyttävää huomata miten paljon mun jutut joskus liikuttaa teitä lukijoita. Se taitaa kertoa siitä että teksti on tehnyt tehtävänsä; jokin siellä lukijan sisällä on liikahtanut. On ne sitten vihan tai ärtymyksen tunteita, poskille vieriviä kyyneliä tai naurua, niin jollain tavalla olen päässyt vaikuttamaan. Juuri tämä on yksi suurimmista syistä kirjoittaa blogia. Näiden blogiin jätettyjen juttujen lisäksi olen saanut teiltä paljon sähköpostia ja useita yhteydenottoja Facebookin kautta. On ollut hienoa lukea myös teidän tarinoitanne, samaistua niihin ja saada muilta samojen asioiden äärellä painivilta vertaistukea.

Olen todella kiitollinen teille kaikille ketkä lähetitte tsempit kun minulla oli vaikeaa. Jokainen voimahali, hymiö ja sydän tuli perille ja teki tehtävänsä. Ystävieni ja perheeni lisäksi te olitte osa sitä tärkeää porukkaa kun piti minua pinnalla.

Kuten joku teistä sanoi: ”pian tulee kesä ja tämä synkkä talvi on muisto vain”

Kommentit (9)

Moikka!
Olen lukenut blogiasi sen alkumetreiltä asti ja ajattelin nyt kiittää sinua. Kiitos että kirjoitat aidosti oikeista asioista niitä kaunistelematta. Kiitos että kerrot oman mielipiteesi, vaikka tiedät että kaikki eivät ole asioista samaa mieltä. Sen avulla olen itsekin ymmärtänyt, että maailmassa on yhtä monta erilaista mielipidettä kuin ihmistä. On vapauttavaa tajuta, että kaikkien ei tarvitse olla samaa mieltä kuin minä tai sinä. He voivat silti olla uskomattomia ihmisiä, joilla on upeita ajatuksia. Annat varmasti kaikille lukijoillesi inspiraatiota ja upeita oivalluksia heidän omasta elämästään.

Miljoona sydäntä tähän!! <3 Mahtava lukea, että kommenteista on ollut apua! Itsestä monesti tuntuu, että se mitä kirjoittaa on vain sanahelinää ja jotkin asiat ovat niin korneja kuten "aika parantaa haavat" jne, vaikka tuossakin on pala totuutta 🙂

Sulla on vaan niin mahtavan upea asenne elämää kohtaan, että ei voi kun ihailla ja inspiroitua! <3

Treenaatko maratonia!? :O mahtavaa!! Näin instasta että olit 21 km lenkin jo vetäissyt. Mitä ihmettä, miten voit jaksaa sellaisen lenkin kun ymmärtääkseni et aiemmin ole juuri ollenkaan liikkunut? Kauanko olet treenannut? Olisi kiva kuulla asiasta lisää 🙂 Itse vuodesta toiseen haaveilen aloittavani treenaamisen mutta sitten se aina kuitenkin jää…

”Olet todella kaunis, elät vain yhden kerran. Olet todella viisas, elät vain hetken verran.” Laulu, joka tsemppaa itseäni jatkamaan ja oppimaan rakastamaan itseäni enemmän. Olet loistotyyppi, mahtava bloggaaja ja ennen kaikkea olet äiti jollaisen olisin itsekin halunnut. Tsemppiä ja ihanaa kesää!<3

Kai tiesit että tossa zen cafen biisissä lauletaan kaljasta ? 😀

Mahtavaa että joku tulee aina nippelitietopäissään muistuttamaan että laulu kertoo kaljapullosta!

Tiesitkö sä, että musiikissa on sellainen hieno juttu, kuin tulkinnan varaisuus? Vaikka itse biisin kirjoittaja olisikin tarkoittanut henkilökohtaisesti biisissä jotain ihan muuta niin jokainen kuuntelija saa kuitenkin sen tulkita niin kuin itse haluaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X