eveliina matilda - Banneri

Muistan päivitelleeni blogia kännykällä viimeksi kauan, kauan sitten. Blogini oli silloin vielä Bloggerin alustalla, joten en yhtään tiedä miltä tämä postaus nyt sitten näyttää tietokoneen ruudulta. Hyvin todennäköisesti negatiivisella tavalla mielenkiintoiselta, mutta mun oli nyt pakko ottaa riski, sillä mulla ei tällä hetkellä ole ainuttakaan tietokonetta joka haluaisi tehdä yhteistyötä kanssani.

  1. Talosta löytyy kaksi kunnollista läppäriä joista toinen ei jostain kumman syystä käynnisty.
  2. Toinen käynnistyy mutta ruudulla on nyt viikon verran näkynyt teksti ”Virhe määrittäessä Windows päivityksiä, kumotaan päivityksiä. Älä sammuta virtaa tietokoneesta.” 
  3. Näiden lisäksi pöytälaatikossa komeilee kaksi hybridiä, toinen toimii aivan moitteettomasti, mutta surkeiden sattumusten takia sen näyttö on tuhoutunut niin pahasti ettei siitä näe juuri mitään, joten etenkin kirjoittaminen on hyvin haasteellista.
  4. Toisen pöytälaatikossa pölyä keräävän hybridin sain Empulta lainaan, mutta Topias on hävittänyt sen virtajohdon. Tietenkään yksikään mun tuhannesta laturista ei sopinut yhteen tän Empun hybridin kanssa, joten pitkän metsästyksen päätteeksi ostin 80 eurolla uuden laturin, jossa on toiset tuhat vaihtopäätä. Kun tää läppäri oli sitten saanut akkunsa täyteen, se toimi tasan 10 minuuttia, sammui eikä ole sen jälkeen useista pyynnöistäni (rukoilusta, itkusta ja anelusta..) huolimatta osoittanut minkäänlaisia elonmerkkejä.
  5. Noh, ei hätää! Onhan mulla sitten vielä yksi oma hybridi, joka tosin oli valmiiksi rikki kun saapui kaupasta kotiin. Kone eli täysin omaa elämäänsä; sammuili, availi ja sulki ikkunoita, hiiren osoitin pyöri milloin mitenkin ja teksti hävisi vähänväliä taivaan tuuliin. Oli oikein mukava kirjoittaa blogia.. Vein koneen takuuhuoltoon, jossa se oli pari viikkoa, kunnes huollosta tuli ilmoitus että kone on korjattu. Integroitu hiiri oli vaihdettu uuteen, mutta sammuilu vikaa ei oltu havaittu. Kone oli läpäissyt puhtain paperein kaikki valmistajan vaatimustestit. Hain uuden silmäteräni kotiin ja aloin siirtää koneeseen sitä riivattuja videopostausta, mutta sitten kone sammui. Käynnistin sen uudestaan -> se sammui. Ja tämä toistui ainakin sata kertaa (miinus liioittelu). Nyt tämä tietokone seilaa taas ties kuinka monetta viikkoa teillä tuntemattomilla, eli siellä takuuhuollossa.

Siispä olen tässä jo jonkin aikaa päivitellyt kuulumisia aina kun mulla on ollut saumaa lainata jonkun tietokonetta, eli melko harvoin.  Pahoittelut siitä ja pahoittelut että oon hävettävän pitkään joutunut lykkäämään sitä videopostauksen julkaisua. En nyt viitsi tähän hätään ostaa mitään uutta laitetta, vaan elättelen vielä toivoa että tää viimeisin läppäri saapuu sieltä huollosta korjattuna.

Nyt kun kerran näpytän tätä tällä kännykällä, ajattelin heittää muutaman lähiaikoina puhelimen albumiin päätyneen otoksen näkyville. Seuraavat kuvat eivät todellakaan ole mitään perinteistä blogimatskua, mutta toisaalta hauskaa näyttää teille miltä tämä meidän arki kaikessa koruttomuudessaan näyttää. Osa kuvista on vilahdellut instassa (eveliinamatilda) mutta älkää antako sen häiritä. 🙂

Sellasia kuvia.. 😀 Näitä puhelimen otoksia ei kyllä koskaan tule käytettyä mihinkään järkevään, joten oli ihan hauska tämän postauksen myötä palata takaisin näihin hetkiin. Mun täytyy ehkä useammin tehdä tällaisia kännykän albumi tyhjäksi -postauksia ettei kerralla tule näin montaa kuvaa.

Hyvää alkavaa kesäkuuta kaikille. <3

Kommentit (5)

Moikka! Osaatko kertoa mikä fontti tuo on joka on tuossa sun bannerissa ”Hedelmistään puu tunnetaan”? 🙂 oon koittanu metsästää nimeä joka paikasta mut ei onnaa!

Ihana, että jaksat kirjoittaa vaikka puhelimella, jos ei muuten onnistu 🙂 Toivottavasti kohta saatte jonkin koneista toimimaan!

Ihania kuvia ? Kenen kultainennoutaja? Onko se teidän! Ihana ❤️

Omituista tuuria sulla kyllä tosiaan tietokoneiden kanssa. Itselläni on elämän aikana vaan yksi tietokone sanonut sopimuksen irti ja sekin oli mulla ollut yli 6 vuotta käytössä ennen kun hajosi. Sitten tuli mieleen yksi kysymys tuosta liinailusta; hiostaako tuo liina sua tai Alexia näin lämpimimmillä keleillä? Noissa kuvissa ainakin näyttää siltä, että itselläni tulis ihan kauhee ahdistus ja hiki, jos olis noin monta kierrosta kantoliinaa ympärillä kesällä 😀

Voi eii :DD sulla on kyllä järkyttävän surkea tuuri läppäreiden kanssa! Pitäisköhän vaihtaa merkkiä, vai ovatko ne kaikki samaa? Verkkokaupasta voi tehdä hyviä ja edullisia löytöjä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X