eveliina matilda - Banneri

Hei hei vanha, tervetuloa uusi! Omakotitaloasumisen jälkeen oli suuri muutos muuttaa kerrostaloon. Muutos ei kuitenkaan missään nimessä ollut pelkästään negatiivinen. Uusi asuntomme on aivan Turun ydinkeskustassa, vain minuutin päässä kauppatorilta, kauppahallista, leffateatterista, puistoista, aurajoen rannasta, tuomiokirkosta, kahviloista, kauppakeskuksesta… Ihanaa vaihtelua asustaa tällä tavalla, etenkin kun kerrostalo on ikivanha 20-luvun kivitalo, joka henkii tunnelmaa. Asunto on hiljattain remontoitu ja korkea huonekorkeus sekä isohkot ikkunat tuovat sisälle paljon valoa. Ainoa miinus on se että kämppä ei ole oma! Oman asunnon etsiminen on ollut hankalaa eikä täydellistä (ja budjettiini sopivaa) asuntoa meinannut millään löytyä. Pidemmän päälle olisi fiksuinta lyhentää lainaa ja kartuttaa sitä omaa varallisuutta, mutta ei tämä vuokralla asuminen taida olla hullumpaa sillä aikaa kun odottelee että sinne etuovi.com:iin pamahtaa se helmi. 

Just nyt kaikki asiat ovat pääpiirteittäin hyvin. Laitan kotia pikkuhiljaa kivaksi ja totuttelemme lasten kanssa tähän uuteen kaupunkielämään.

P.S Se mun läppäri tuli sieltä huollosta -jälleen rikkinäisenä, joten lähetin sen samana päivänä takaisin ja sain käyttööni lainakoneen, mikä ei kuitenkaan suostu yhteistyöhön kamerani kanssa. 😀 Haha, onneksi mun fiilistä ei voi nyt pilata mikään.

Kommentit (8)

Näyttää tosi ihanalle. Vanhat talot ovat kyllä tunnelmallisia. Minäkin välillä kaipaan vanhan kaupunkodin leveitä ikkunalautoja, joissa saattoi istua ja juoda kupposen kahvia kadun vilinää seuraten. Onnea uuteen kotiin!

Kuinka iso sinun uusi asuntosi on? Muuttiko koira myös mukanasi? Onnea uuteen kotiisi.

Onnea uuteen kotiin! 🙂 <3

Onnea uuteen kotiin! 🙂 tosi kauniin näköistä!

Onnea uuteen kotiin!
Oliko läppäri kenties Verkkokauppa.comista?

Paljon onnea uuteen kotiin!
Innolla odottelen, koska ehdit tehdä asunnostasi postauksen.

Eveliina: sulla on nyt paljon isompia asioita meneillään kuin jokin blogin videopäivitys! Unohda koko homma hyväksi aikaa, oo rauhassa ja päivittele muuten 🙂 Nostan hattua kun pärjäät. Kiva kuulla miten uudenlainen elämä alkaa.

Änkyrät jotka kettuilee jostain vanhasta videopäivityksestä: menkää ulos, eläkää, kiinnostukaa omista asioistanne, niin tekee muutkin.

Onnea uuteen asuntoon!? Minkäkokoinen asunto on?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X