Eveliina Matilda - Hero Header

Uudessa kodissa

Hei hei vanha, tervetuloa uusi! Omakotitaloasumisen jälkeen oli suuri muutos muuttaa kerrostaloon. Muutos ei kuitenkaan missään nimessä ollut pelkästään negatiivinen. Uusi asuntomme on aivan Turun ydinkeskustassa, vain minuutin päässä kauppatorilta, kauppahallista, leffateatterista, puistoista, aurajoen rannasta, tuomiokirkosta, kahviloista, kauppakeskuksesta… Ihanaa vaihtelua asustaa tällä tavalla, etenkin kun kerrostalo on ikivanha 20-luvun kivitalo, joka henkii tunnelmaa. Asunto on hiljattain remontoitu ja korkea huonekorkeus sekä isohkot ikkunat tuovat sisälle paljon valoa. Ainoa miinus on se että kämppä ei ole oma! Oman asunnon etsiminen on ollut hankalaa eikä täydellistä (ja budjettiini sopivaa) asuntoa meinannut millään löytyä. Pidemmän päälle olisi fiksuinta lyhentää lainaa ja kartuttaa sitä omaa varallisuutta, mutta ei tämä vuokralla asuminen taida olla hullumpaa sillä aikaa kun odottelee että sinne etuovi.com:iin pamahtaa se helmi. 

Just nyt kaikki asiat ovat pääpiirteittäin hyvin. Laitan kotia pikkuhiljaa kivaksi ja totuttelemme lasten kanssa tähän uuteen kaupunkielämään.

P.S Se mun läppäri tuli sieltä huollosta -jälleen rikkinäisenä, joten lähetin sen samana päivänä takaisin ja sain käyttööni lainakoneen, mikä ei kuitenkaan suostu yhteistyöhön kamerani kanssa. 😀 Haha, onneksi mun fiilistä ei voi nyt pilata mikään.

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Näyttää tosi ihanalle. Vanhat talot ovat kyllä tunnelmallisia. Minäkin välillä kaipaan vanhan kaupunkodin leveitä ikkunalautoja, joissa saattoi istua ja juoda kupposen kahvia kadun vilinää seuraten. Onnea uuteen kotiin!

Avatar

Onnea uuteen asuntoon!? Minkäkokoinen asunto on?

Avatar

Eveliina: sulla on nyt paljon isompia asioita meneillään kuin jokin blogin videopäivitys! Unohda koko homma hyväksi aikaa, oo rauhassa ja päivittele muuten 🙂 Nostan hattua kun pärjäät. Kiva kuulla miten uudenlainen elämä alkaa.

Änkyrät jotka kettuilee jostain vanhasta videopäivityksestä: menkää ulos, eläkää, kiinnostukaa omista asioistanne, niin tekee muutkin.

Avatar

Paljon onnea uuteen kotiin!
Innolla odottelen, koska ehdit tehdä asunnostasi postauksen.

Avatar

Onnea uuteen kotiin!
Oliko läppäri kenties Verkkokauppa.comista?

Avatar

Onnea uuteen kotiin! 🙂 tosi kauniin näköistä!

Avatar

Onnea uuteen kotiin! 🙂 <3

Avatar

Kuinka iso sinun uusi asuntosi on? Muuttiko koira myös mukanasi? Onnea uuteen kotiisi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä