eveliina matilda - Banneri

Lapset lähti juhannuksen viettoon isän luo. Siis koko loppuviikoksi. Jännittää ja vähän harmittaa olla niin pitkään erossa heistä, mutta näin sovittiin ja näin nyt toimitaan. Alex otti alkuviikosta ensimmäisiä askeleitaan ilman tukea ja mua vähän jännittää, että lähteekö poika nyt sitten isäviikonlopun aikana kunnolla kävelemään, enkä ole näkemässä…

Minä istun Aden kummisedän auton kyydissä, upouusi läppäri sylissäni, nokka kohti vähän keskeisempää Suomea. Takaluukusta löytyy virveli, muutama saunajuoma ja kassillinen vaatetta. Ollaan matkalla Sohvin mökille, jossa muu kaveriporukka varmaan jo availee juhannusjuomiaan.

Ulkona sataa ja niinku naamasta ehkä näkyy, oon viime yönä nukkunut kokonaiset neljä katkonaista tuntia. Autossa soi kuitenkin hyvä nostalginen biisilista ja seura on mitä mainioin, joten fiilis on tosi jees. Varmasti viimeistään lauantaina iskee kova ikävä lapsia, mutta täytyy sit vaan soitella ja kysellä kuulumisia Adeliinalta.

Nauttikaahan nyt kaikki juhannuksesta!

Kommentit (3)

Mukavaa kun olet nyt postannut niin useasti! Olen uusi lukija, löysin blogisi keskustelupalstalta ja täytyy sanoa että pidän blogisi ”maanläheisyydestä” ja aitoudesta. Vaikutat vahvalta ja upealta naiselta, jota ei vastoinkäymiset kaada. 🙂

Ihanaa juhannusta muru. <3 Yritä nauttia!

Mihin päin Keski-Suomea matkaat?Ihanaa juhannusta sinulle.Palaatko sunnuntaina takaisin Turkuun?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X