Video -vastaukset kysymyksiinne 1/2

 

Apua mikä ilme mulla on tossa videon esittelykuvassa. Youtube antoi kolme kuva vaihtoehtoa ja tämä oli niistä paras. 😀 Muutenkin jotenkin tosi hassua katsella omaa höpinää videolta, mutta pakko tämä on kai julkaista. Kysymyksiä tuli tosi paljon ja vaikka tässä on vain osa, niin pätkästä tuli tosi pitkä. Seuraavaan filmiin pitää vastailla vähän lyhyemmin..

 

 

Kommentit

9 kommenttia

Susta huokuu pohjaton surumielisyys, vaikka yrität olla selkeesti positiivinen. Paljon jaksamista Eveliina!

Iloa ja valoa elämääsi ja tulevaisuuteesi Eveliina! 🙂 Blogiasi jo jonkin aikaa seuranneena nää videot vain vahvistaa sitä tuntemusta että olet ihana, lämminhenkinen nainen, ja paras mahdollinen äiti lapsillesi. Toivon sinulle luottamusta tulevaan ja kaikkea hyvää! <3

Et vastannut tuohon että mistä sait tietää siitä toisesta naisesta vaikka kyllä luit kysymyksen, ymmärrän kyllä jollet halua kertoa mutta ihan mielenkiinnolla samasta tilanteesta johtujen se kyllä kiinnostais. 😀

Hah, ”samassa tilanteessa”. Ja tuskinpa. Kyllä ihmiset vain on uteliaiata… Mitä se sinua hyödyttää vaikka olisitkon samassa tilanteessa, että miten Eve tilanteen sai tietää. Niin, ei yhtikäs mitään.

No on varmaan kiva kuulla muidenkin samanlaisia tarinoita… Mutta älä nyt herranen aika aloita tästä mitään soppaa, vai miksi mun kommentti sua häiritse vaikka ei ollut ees sinulle tarkoitettu?:D Ei tarvitse tietenkään kertoa jos liian henkilökohtaista ja ymmärrän sen kyllä 🙂 ihailen Eveliinan vahvuutta tähän ero asiaan, ois ihanaa jos itekki pysyis noin vahvana!

Olet kyllä ihanan rauhallinen ja aito videoilla. Lisäksi osaat ottaa ihanan aikuismaisesti tuon koko eron hässäkän! Hieno juttu! ??

Minä haluan kanssa sanoa sinulle, että valoa, voimia ja uskoa tulevaan! Olet varmasti mahtava äiti lapsillesi! Viimeinen vastaus sai hymyn huulille 🙂 Itseironia kertoo ihmisestä paljon ja pelkästään hyvää 🙂 Aurinkoista, onnellista kesää sinulle ja lapsillesi!

Kiva kun vihdoin sait tän tehtyy.

Susta vois tulla hyvä sosiaalityöntekijä.

Kuiet puhu Turun murretta? 😀

Ei hitsi sulla on loistava huumorintaju! 😀 Varsinki toi viimeinen heitto mielenterveydestä 😀 Sulla aina silmät syttyi kun vitsailit! Sua on miellyttävä katsella ja kuunnella ja hienosti vedät rajat yksityisyydelle. Kiitos kivasta videosta! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä