eveliina matilda - Banneri

 

Apua mikä ilme mulla on tossa videon esittelykuvassa. Youtube antoi kolme kuva vaihtoehtoa ja tämä oli niistä paras. 😀 Muutenkin jotenkin tosi hassua katsella omaa höpinää videolta, mutta pakko tämä on kai julkaista. Kysymyksiä tuli tosi paljon ja vaikka tässä on vain osa, niin pätkästä tuli tosi pitkä. Seuraavaan filmiin pitää vastailla vähän lyhyemmin..

 

 

Kommentit (9)

Susta huokuu pohjaton surumielisyys, vaikka yritÀt olla selkeesti positiivinen. Paljon jaksamista Eveliina!

Ei hitsi sulla on loistava huumorintaju! 😀 Varsinki toi viimeinen heitto mielenterveydestĂ€ 😀 Sulla aina silmĂ€t syttyi kun vitsailit! Sua on miellyttĂ€vĂ€ katsella ja kuunnella ja hienosti vedĂ€t rajat yksityisyydelle. Kiitos kivasta videosta! 🙂

Kiva kun vihdoin sait tÀn tehtyy.

Susta vois tulla hyvÀ sosiaalityöntekijÀ.

Kuiet puhu Turun murretta? 😀

MinĂ€ haluan kanssa sanoa sinulle, ettĂ€ valoa, voimia ja uskoa tulevaan! Olet varmasti mahtava Ă€iti lapsillesi! Viimeinen vastaus sai hymyn huulille 🙂 Itseironia kertoo ihmisestĂ€ paljon ja pelkĂ€stÀÀn hyvÀÀ 🙂 Aurinkoista, onnellista kesÀÀ sinulle ja lapsillesi!

Olet kyllÀ ihanan rauhallinen ja aito videoilla. LisÀksi osaat ottaa ihanan aikuismaisesti tuon koko eron hÀssÀkÀn! Hieno juttu! ??

Et vastannut tuohon ettĂ€ mistĂ€ sait tietÀÀ siitĂ€ toisesta naisesta vaikka kyllĂ€ luit kysymyksen, ymmĂ€rrĂ€n kyllĂ€ jollet halua kertoa mutta ihan mielenkiinnolla samasta tilanteesta johtujen se kyllĂ€ kiinnostais. 😀

Hah, ”samassa tilanteessa”. Ja tuskinpa. KyllĂ€ ihmiset vain on uteliaiata… MitĂ€ se sinua hyödyttÀÀ vaikka olisitkon samassa tilanteessa, ettĂ€ miten Eve tilanteen sai tietÀÀ. Niin, ei yhtikĂ€s mitÀÀn.

No on varmaan kiva kuulla muidenkin samanlaisia tarinoita… Mutta Ă€lĂ€ nyt herranen aika aloita tĂ€stĂ€ mitÀÀn soppaa, vai miksi mun kommentti sua hĂ€iritse vaikka ei ollut ees sinulle tarkoitettu?:D Ei tarvitse tietenkÀÀn kertoa jos liian henkilökohtaista ja ymmĂ€rrĂ€n sen kyllĂ€ 🙂 ihailen Eveliinan vahvuutta tĂ€hĂ€n ero asiaan, ois ihanaa jos itekki pysyis noin vahvana!

Iloa ja valoa elĂ€mÀÀsi ja tulevaisuuteesi Eveliina! 🙂 Blogiasi jo jonkin aikaa seuranneena nÀÀ videot vain vahvistaa sitĂ€ tuntemusta ettĂ€ olet ihana, lĂ€mminhenkinen nainen, ja paras mahdollinen Ă€iti lapsillesi. Toivon sinulle luottamusta tulevaan ja kaikkea hyvÀÀ! <3

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan tÀÀllÀ Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elÀmÀÀn.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekÀ Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttÀ:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X