eveliina matilda - Banneri

En koskaan poistu kotoa ilman kameraa. Kamera keikkuu kaulassa tai sijaitsee jossain käden ulottuvilla, mutta etenkin lasten kanssa kulkiessa se kamera jää liian usein kaiken muun sählingin jalkoihin. Tänään minä ja Mere vietimme lapsinemme kivan kesäpäivän kaupungilla. Niin kuin lähes joka toinen päivä. 😀 Tästä päivästä kuitenkin spesiaalin teki se että me oikeesti otettiin aikaa myös sille kuvaamiselle. Tai aikaa ja aikaa, mutta aina jossain välissä napattiin nopeat räpsäisyt, samalla kun joku lapsonen singahti kaukaisuuteen, itki rattaissa tai muuten vaan oli hankala. 

Aamupäivällä kävelimme jokirannassa kansainvälisten suurmarkkinoiden läpi. Mukaan ei nyt tällä kertaa tarttunut mitään, mutta markkinoilla on lapsille aina kivaa katseltavaa ja sekin on pienille jo sinänsä kiva kokemus. Tuumittiin Meren kanssa että jos joku vielä kehittelisi markkinapäiville jokirannan tuntumaan lasten leikki- tai puuhailupisteen, viihtyisimme me äiditkin siellä paremmin. Kahvi kun on ihan kiva juoda joskus istuen.

Markkinahälinän jälkeen poikettiin vielä lasten apteekkimuseossa ja lounastettiin keskustassa. Pizzalounaan jälkeen kipaistiin päiväuniajaksi omiin koteihimme.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti iltapäivällä lähteä hieman isommalla kokoonpanolla rannalle, mutta koska aurinko piileskeli pilvissä, päätimme tyytyä leikkipuistoon ja varpaiden upottamiseen hiekkalaatikon dyyneihin. 

Iltapäiväulkoilu on kyllä parasta kun ympäristönä on pienehkö, aidattu puisto jossa ei ole paljoa porukkaa ja samalla penkillä istuu mukava mutsikaveri jonka kanssa ajatukset käy yksiin!

Vielä kun Alexander oppii olemaan syömättä ja heittämättä hiekkaa niin puistoilua voi jo melkein kutsua rentouttavaksi.

Viivyttiin puistossa ilta yhdeksään asti. Kotona syötiin pikapuurot naamaan ja pieniä hiekkaisia kavereita katsellessani totesin, että kyllä likainen lapsi on onnellinen lapsi! Mentiin sänkyyn kuitenkin suihkun kautta ja oli ihan parhautta kun koko päivän kylillä kulkeneet pikkuiset nukahtivat omiin sänkyihinsä kuin napista painamalla.

Tämä päivä oli kameran käytön suhteen tällaista treeniä, huomenna pääsette kuvien kautta mukaan meidän koko perjantaipäivään. 😉

Kommentit (6)

Suloisia kuvia! Odotan aina postauksiasi kovasti!

Mukavaa kun nyt on tullut postauksia tiheästi!

Sun blogi on niin hyvä nykyään. Olisi kiva jos tekisit jonkun tuunaus tai leivonta ohjeen.

Onko Adeliinan hiukset olleet aina noin kiharat, vai ovatko kihartuneet iän myötä? Ihanat! 🙂

Kiva, kun kirjoittelet blogiin näin aktiivisesti 🙂 Ja onpa Adeliinalla suloiset kiharat!

Adeliinan hiukset ovat niin ihanat! Todella suloinen tyttö

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X