Eveliina Matilda - Hero Header

Kesäpäivä kaupungilla

En koskaan poistu kotoa ilman kameraa. Kamera keikkuu kaulassa tai sijaitsee jossain käden ulottuvilla, mutta etenkin lasten kanssa kulkiessa se kamera jää liian usein kaiken muun sählingin jalkoihin. Tänään minä ja Mere vietimme lapsinemme kivan kesäpäivän kaupungilla. Niin kuin lähes joka toinen päivä. 😀 Tästä päivästä kuitenkin spesiaalin teki se että me oikeesti otettiin aikaa myös sille kuvaamiselle. Tai aikaa ja aikaa, mutta aina jossain välissä napattiin nopeat räpsäisyt, samalla kun joku lapsonen singahti kaukaisuuteen, itki rattaissa tai muuten vaan oli hankala. 

Aamupäivällä kävelimme jokirannassa kansainvälisten suurmarkkinoiden läpi. Mukaan ei nyt tällä kertaa tarttunut mitään, mutta markkinoilla on lapsille aina kivaa katseltavaa ja sekin on pienille jo sinänsä kiva kokemus. Tuumittiin Meren kanssa että jos joku vielä kehittelisi markkinapäiville jokirannan tuntumaan lasten leikki- tai puuhailupisteen, viihtyisimme me äiditkin siellä paremmin. Kahvi kun on ihan kiva juoda joskus istuen.

Markkinahälinän jälkeen poikettiin vielä lasten apteekkimuseossa ja lounastettiin keskustassa. Pizzalounaan jälkeen kipaistiin päiväuniajaksi omiin koteihimme.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti iltapäivällä lähteä hieman isommalla kokoonpanolla rannalle, mutta koska aurinko piileskeli pilvissä, päätimme tyytyä leikkipuistoon ja varpaiden upottamiseen hiekkalaatikon dyyneihin. 

Iltapäiväulkoilu on kyllä parasta kun ympäristönä on pienehkö, aidattu puisto jossa ei ole paljoa porukkaa ja samalla penkillä istuu mukava mutsikaveri jonka kanssa ajatukset käy yksiin!

Vielä kun Alexander oppii olemaan syömättä ja heittämättä hiekkaa niin puistoilua voi jo melkein kutsua rentouttavaksi.

Viivyttiin puistossa ilta yhdeksään asti. Kotona syötiin pikapuurot naamaan ja pieniä hiekkaisia kavereita katsellessani totesin, että kyllä likainen lapsi on onnellinen lapsi! Mentiin sänkyyn kuitenkin suihkun kautta ja oli ihan parhautta kun koko päivän kylillä kulkeneet pikkuiset nukahtivat omiin sänkyihinsä kuin napista painamalla.

Tämä päivä oli kameran käytön suhteen tällaista treeniä, huomenna pääsette kuvien kautta mukaan meidän koko perjantaipäivään. 😉

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Suloisia kuvia! Odotan aina postauksiasi kovasti!

Avatar

Adeliinan hiukset ovat niin ihanat! Todella suloinen tyttö

Avatar

Kiva, kun kirjoittelet blogiin näin aktiivisesti 🙂 Ja onpa Adeliinalla suloiset kiharat!

Avatar

Onko Adeliinan hiukset olleet aina noin kiharat, vai ovatko kihartuneet iän myötä? Ihanat! 🙂

Avatar

Sun blogi on niin hyvä nykyään. Olisi kiva jos tekisit jonkun tuunaus tai leivonta ohjeen.

Avatar

Mukavaa kun nyt on tullut postauksia tiheästi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä