eveliina matilda - Banneri
  1. Asun asunnossa, minkä imuroimisessa kuluu alle puolituntia! Ihan oikeasti tää on näppärän kokoinen asunto tosi keskeiseltä paikalta. Sitä paitsi, oli varmasti oikea ratkaisu muuttaa vuokralle ja pohtia kaikessa rauhassa mihin minä sitten ihan oikeasti haluan seuraavaksi asettua. Vuokra-asunnosta on aina helppo irtautua.
  2. Tuolla makuuhuoneessa tuhisee kaksi täydellistä pikkutyyppiä. Olen hiljattain nähnyt ympärilläni jonkin verran lapsettomuutta sekä vakavasti sairaita tai vammaisia lapsia. Koskaan ei tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta olen ihan äärettömän kiitollinen siitä, että tällä hetkellä suurin lapsiini kohdistuva murheeni on se, että ovatkohan ne nyt siellä isän luona muistaneet pestä hampaat. 
  3. Mun suku ja ystävät on parhaita. Jankutan tätä täällä aina, mutta tää vain on älyttömän suuri voimavara mulle.
  4. Raha-asiat ovat mallillaan. Sen lisäksi että Suomeen syntyminen oli lottovoitto ja lapset ovat tehneet musta arjen miljonäärin, niin kauppareissulla ei tarvitse metsästää edullisinta kilohintaa. Talon kauppakirjat on allekirjoitettu ja olen luonut itselleni kuukausibudjetin lisäksi säästösuunnitelman. Mulla on tosi hyvä fiilis siitä että lompakko on hallinnassa.
  5. Vaatekutsukausi on startannut. (Älkää huoliko, tää on huomioitu edellisessä kohdassa mainitsemassani budjetissa!) Eikä näissä kutsuissa ole ihanaa pelkästään ne kaikki upeat lasten ja naisten vaatteet, vaan aivan mahtavaa päästä istumaan kahvikupposelle yhdessä ystävien kanssa.
  6. Olen tavannut tosi mukavan miehen. …useamman kerran jo. Tilanne on se, että hän saa mut hymyilemään. Se riittää nyt, siinä kaikki.

Kommentit (5)

Onpa ihanaa lukea jotakin noin positiivista, että jollakin ihmisellä on kaikki asiat hyvin, on itse tyytyväinen ja kuvassa hymyillään luonnollisesti. Varsinkin kun tämä vuosi on ollut täynnä ikäviä uutisia maailmalta ja Suomesta. On ollut terroristi iskuja, pakolaiskriisi, luonnonkatastrofeja, muita isoja onnettomuuksia ja kaiken huippuna jotkut kauheudet, mitä on tehty pienille lapsille tai eläimille. Onneksi kaiken pahuuden keskellä on jotain hyvääkin.

Tuo on hyvä että muistaa kirjottaa usein ylös mitkä kaikki asiat on hyvin 🙂 Niin huomaa että monet asiat on kuitenkin kunnossa. Voisin suositella että silloin kun olet itekseen kotona, lähde yksin juoksulenkille, kuntosalille yms. tai esim voimisteluseuroilla on hyviä ryhmäliikuntoja myös viikonloppuisin! 🙂 Koita vielä saada joku kaverikin mukaan, mutta siellä kyllä tutustuu uusiin ihmisiin nopeasti 🙂 Meillä Oulussa on Oulun Naisvoimistelijat, joilla on pilatesta, zumbaa, tanssia yms. Löytyykö teidän kaupungista joku vastaava liikuntaseura? Monet äidit just kaipais että sais omia liikuntahetkiä pikkulapsi arjessa. Ja liikunta auttais sun mielialaan ja antais energiaa kaikken parhaiten. Tsemppiä, kunhan saat hyviä rutiineja itelle syksy lähtee käyntiin 🙂

Ihana tuo aloitus 😀 Kirjoitat kyllä todella aidosti ja mukaansatempaavasti, ehdottomasti yksi lemppariblogeista!

Ei tässä mitään diagnooseja aleta tehdä 😉 Sellaista elämä on. Hyviä ja huonoja päiviä, tylsempiä ja iloisempia päiviä. Mukavaa lukea, että ympärilläsi on noin paljon hyvää.

Nykyäänhän kaikkien pitäisi olla koko ajan onnellisia ja iloisia ja positiivisia. Jos valitat väsymystä, olet masentunut. Jos sanot olevasi surullinen ja allapäin, sulla on joku mielialahäriö. On hyvä, että nykyään saa apua ahdistukseen, mutta liika on liikaa. Kun joka tuutista toitotetaan sitä masennusta, niin ihan terve mielialojen vaihtelukin on jo sitten sitä. Ja jos ajattelee sun tilannetta, niin kellä ei mielialat vaihtelisi? Kuka selviää erosta ihan hymyillen koko ajan? Ja jos selviää, niin ei ole kyllä siitä toisesta välittänytkään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X