eveliina matilda - Banneri

Tiedän olevani erittäin etuoikeutetussa asemassa kun minulla on ympärilläni sukulaisia sekä ystäviä, jotka ovat tarpeen vaatiessa (ja ilman todellista tarvettakin) jeesaamassa minua lasten kanssa. Kipeänä voin aina mönkiä jonkun sohvalle niin, että joku muu huolehtii jälkikasvustani ja saan itse sairastaa rauhassa. Yllättävän työkeikan ajaksi olen aina saanut whatsapin suku -ryhmästä lapsille hoitajan tai jos joskus olen ihan muuten vain halunnut imuroida rauhassa, niin apukäsiä on ollut saatavilla. Pankissa ja kampaajalla on kieltämättä myös ihan mukava asioida ilman pikkuväkeä…

Tiedän myös sen että kaikilla ei todellakaan ole näin ruhtinaallisia taustajoukkoja. Minulla on tuttavia joiden lapsilla ei välttämättä ole ainuttakaan auttamishaluista tai -kuntoista isovanhempaa, kummia tai muuta sukulaista, joka asuisi lähietäisyydellä. Täällä blogissanikin saan aina silloin tällöin kommentteja, joissa joku kertoo olevansa täysin yksin lapsiensa kanssa. Kuulostaa hurjalta ettei kaikilla vanhemmilla ole ketään keneen tukeutua kun olisi tarvetta lastenhoitoavulle.

Olen aivan hiljattain tutustunut netissä olevaan lastenhoidon välityspalveluun ja haluan vinkata palvelusta myös teille. Helppokäyttöisellä sitly.fi sivulla voit etsiä lähialueeltasi lastenhoitokeikkaa tekeviä ihmisiä. Oman profiilini luotuani yllätyin siitä kuinka monta ihmistä palvelu löysi tästä ihan muutaman sadan metrin säteellä meidän kodista. Ilman tällaista palvelua, lastenhoitajan löytäminen olisi paljon haastavampaa. Suosittelen tutustumaan!

Julkaisu on toteutettu yhteistyössä sitly.fi -sivuston kanssa. 

Kommentit (2)

Hei, pitääkö lapsenvahdin työssä babysitterillä maksaa veroja?

Hei! Pahoittelut tämä kommentti ei mitenkään nyt liity postaukseen. Tai voisinpa sittenkin sanoa, että kiitos vinkistä, käyn katsomassa tuon sivuston, jos sieltä vaikka löytyisi töitä opiskelujen oheen. Kuitenkin se piti sanomani, että on tosi erikoista että tuo ”edellinen” ja ”seuraava” painikkeet postauksen jälkeen ovat väärin päin. Eli siis vasemmalla lukee seuraava ja oikealla edellinen. ( siirryttäessä seuraavaan tai edelliseen postaukseen) Eli tavallaan päin vastoin, jos miettii sitä miten esim. kirjan avaisi. Onkohan muillakin näin vai vika minun koneessani? Tosiaan siis varmastikaan et itse tähän voi mitenkään vaikuttaa, erikoinen näkemys vain 😀 kiitos vielä mahtavasta blogista ja mukavaa syksyä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X