eveliina matilda - Banneri

Kynsilakkani : Lumenen gel effect, 30 Meriheinä

Hän ei todellakaan ole sellainen kumppani mitä kuvittelin etsiväni

Hänellä on paljon ajatusmaailmastani poikkeavia mielipiteitä, eikä hän jarruttele ajatustensa esille tuomisen suhteen.
Hän tytöttelee minua. Hänellä on monta projektia, töitä, paljon tekemistä sekä aivan liian vähän aikaa. Toisinaan hän isottelee ja tuntuu ajattelevan etteivät säännöt koske häntä. Hän on poistattanut autostaan turvavöiden käyttämättä jättämisestä varoittavan mekanismin.

Mutta…

Hän kiinnittää turvavyönsä kun istuu kanssani samaan autoon. Hän huolehtii ettei minulla ole nälkä tai vilu. En vielä kertaakaan ole joutunut kilpailemaan puhelimen kanssa hänen huomiostaan. Hän on ylisosiaalinen ja iloinen hassuttelija, mutta jos minua ei hymyilytä, hän vakavoituu ja haluaa tietää mikä mieltäni painaa. Hän kantaa aina kaikki kantamukset ja avaa ovet edeltäni. Yöllä, kaljan hajuisessa kebabbilassa hän tilaa kasvispizzan, vaikkei itse ole kasvissyöjä. Hän kehuu minua ja haluaa saada minut näkemään itseni yhtä kauniina kuin miltä hänen silmissään näytän. Serkkuni, siskoni ja ystäväni pitävät hänestä kovin. Hän on hauska ja täynnä hyviä juttuja.

Hän ei omien sanojensa mukaan näe itsessään arvoistani miestä. Hänen mielestään olen kai mukava tyttö, mutta minun pitää löytää itselleni kunnollinen mies, kenen kanssa olen onnellinen. Niin kuin se ei olisi mahdollista hänen kanssaan. Hän on hyvä mies, en vain tiedä onko hän sitä minulle. Olemme kuin yö ja päivä, mutta silti meillä on ihan mahdottoman hauskaa yhdessä. Päätimme kuitenkin pitää kaikki ovet avoinna ja vain hengailla, ilman mitään suurempaa. Ainakin niin pitkään kun se ei satuta kumpaakaan.

Kommentit (5)

Hei, luin pitkästä aikaa blogiasi ja silmiini osui tämä teksi. Kun kuvailit miestä niin minulla tuli siitä ihan yksi tuttuni mieleen jonka kanssa en ole vuosiin ollut tekemisissä. Mahtaako hänen nimikirjaimet olla J.V?

Muista, että toisinaan vastakohdat täydentävät toisiaan, mikä saattaa olla hyväkin asia <3 Ihanaa syksyä!

Vaikka lapsillasi on jo isä eikä hänen paikkaa kukaan vie, niin vakava seurustelukumppanisi olisi kasvatukseen osallistuva aikuinen etenkin jos yhteinen polku johtaa avoliittoon. Siinä tapauksessa olisi hyvä, että suurissa linjoissa ajatusmaailmat kohtaisivat. Mutta voihan tässä elämänvaiheessa olla parasta, että jätät lapset vielä ulkopuolelle suhteesta ja nautit itse lapsivapaalla tästä ihanasta suhteesta ilman uusioperhepainetta 🙂 Tsemppiä!

Tuntuu kuin olisit kuvaillut minua ja minun miestäni… olemme kuin yö ja päivä. En ole koskaan ollut näin rakastunut ja hänen kohdalla lakkasin kyselemästä ”mistä tietää kuka on se oikea”. Sen todella tietää. – Silti, mietin välillä, tätäkö minä todella tahdon.

Hei, mainitsemasi nimikirjaimet eivät täsmää.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X