eveliina matilda - Banneri

Aina silloin tällöin keskustelu ystävieni kanssa ajautuu miehiin ja etenkin siihen minkälaisia ominaisuuksia kumppaniehdokkaassa arvostamme. Nämä keskustelut ovat innoittaneet minua pohtimaan hieman syvällisemminkin sitä minkälaista tyyppiä tykkäisin tässä vierellä loppuelämäni katsella. Kaikki mielessäni heräävät ajatukset ovat tietysti vain sellaisia ominaisuuksia mitä voisin kuvitella hyvän miehen omaavan. Todellisuudessahan se unelmieni mies on varmaan aivan erilainen mitä parhaillaan kuvittelen. Kokonaisuushan on tärkein, eikä rakkaus roihahda mitään saavutus- tai erityistaitolistaa tuijottelemalla.

Huomaan kuitenkin kiinnittäväni positiivista huomiota miehiin, jotka ovat käsistään taitavia. Jos auton talvirenkaiden vaihto on ylitsepääsemättömän vaikeaa ja taulun seinälle saamista varten täytyy palkata ulkopuolinen tekijä, miehen pisteet ovat silmissäni jokseenkin laskusuuntaiset. Tätä kirjoitusta tehdessäni huomaan ajatuksieni karkaavan useamman kerran omaan isääni. Joskus joku sanoi että useat naiset alitajuisesti etsivät itselleen oman isähahmonsa kaltaista kumppania. Tämä väite pitänee paikkansa minun kohdallani. Oma isäni kun kantaa vähintään supermiehen viittaa minun silmissäni. Etsimäni miehen ei kuitenkaan tarvitse omata supervoimia tai kantaa viittaa, riittää että hän kantaa vähintään puolet niistä kauppakasseista.

Ulkoisen olemuksen suhteen minulla ei ole mitään ”must have -listaa”. En koe olevani mitenkään erityisen ulkonäkökeskeinen ihminen, mutta tässä uusia ihmisiä hetken aikaa tapailtuani, olen huomannut muutamien erilaisten ulkoisten ominaisuuksien saavan minut luikkimaan pakoon. Tai en minä ole treffeiltä kertaakaan kirjaimellisesti pakoon juossut, mutta näitä listan kohtia paikkaillakseen, miehen on kyllä nähtävä jokseenkin vaivaa…

Tässä siis pinnallisuuden huipentuma, TURN OFF -listani:

  1. Pitkät kynnet miehellä. Onkohan päässäni vikaa,  kun itsellänikin on toisinaan melko pitkät kynnet. Miehillä se on kuitenkin ihan nou nou!
  2. Kikattava tyttömäinen nauru. Tällaisten henkilöiden kanssa yritän vältellä sanomasta mitään hauskaa, koska hauska tilanne muttuu vastapuolen kikatuksen myötä minun mielestäni kauhistuttavaksi.
  3. Pitkä rasvainen hevari letti. En ole koskaan viehättynyt miesten pitkistä hiuksista. Hiljattain tähän päähänpinttymääni loven on kuitenkin tehnyt ihanat ”mies nuttura” sekä ranskalainen letti.
  4. Pienet kädet. Jokin niissä käsissä ja käsivarsissa vain kiinnittää aina ensimmäisenä huomioni, enkä pääse yli taikka ympäri jos miehellä on sirommat kädet kuin minulla. Mitä isommat ja karheammat kourat, sitä parempi!
  5. Koko yläruumista peittävä rintakarvojen muodostama ryijymatto. En ikinä pistäisi ryijyä seinälleni, enkä mielellään sänkyyni.
  6. Kannabislehden logoilla varustetut vaatteet ja asusteet. Tämä saattoi olla joidenkin mielestä tyylikästä 15-vuotiaana. Nyt nolottaa ja harmittaa että treffit sovittiin julkiselle paikalle…
  7. Typerät tekstipaidat. En ole mikään muotipoliisi, mutta ”en ole gynekologi, mutta voisin vilkaista” -tyyliset tekstit T-paidassa, saavat minussa negatiiviset väreet liikkeelle.
  8. Elämäm kolu -henkiset ihmiset. Tarvitseeko tähän lisätä mitään? Jos ajankohtaisista asioista keskustelu pohjautuu MV-lehden ”uutisten” paikkansapitävyyden perusteluun ja minulta yritetään hakea jonkin tyyppistä kunnioitusta kertomalla kuinka monta grillijono-vittuilijaa viikonloppuna ”pisti matalaksi”, niin heikoilla jäillä mennään…
  9. Luisevan laiha. Paljon mielummin pullukka kuin pulkan-narun varjo. Tämä johtunee vain siitä, että en halua tuntea itseäni jättiläiseksi toisen rinnalla.
  10. Alastonkuvien lähettäminen. Näitä on yllättävän paljon liikenteessä. Joskus joku on voinut livenä antaa itsestään oikein hyvän kuvan, mutta parin päivän koodailun jälkeen se hyvä kuva vaihtuu peniskuvaan. Ei ole todellakaan kiihottavaa nähdä puolituntemattoman housujen sisältöä puhelimeni ruudulla. Sitä paitsi, mitä niihin kuviin pitäisi edes vastata? ”Komeasti seisoo!”?? Jatkossa taidan pistää takaisin että ”noh, on noita isompiakin nähty”.

Ja jotta en nyt yksinäni vaikuta pinnalliselta ääliöltä, niin kertokaa tekin kommenttikenttään teidän naurettavimmat TURN OFF:it

Kommentit (19)

Tuo kikkelikuvien lähetys on jotain niin käsittämätöntä. Myös itselle tuli järkytyksenä, kun eron julkitulon myötä jopa yhteiset tutut on kohta alkanut painaa viestiä tulemaan – eikä aikaakaan, kun viestin sävy on muuttunut ja on alettu vihjaa halusta tulla hoitelee mun tarpeita. Anteeksi mitä h*lvettiä??! Mistä sä tiedät mun tarpeet ja jos onkin, niin sä et ole listalla mukana. Miehet Ja niiden itsetunnot….

Mulle ihan ehdottomat turn offit:

-Pihiys. Hrrrr. Kerrankin olin maksanut kalliit lentoliput nähdäkseni tuttavan ulkomailla (mies kutsui mut). Jotakin viritystä oli ilmassa. Maksoin kaikki omat kulut, mies ei menettänyt penniäkään mun vuokseni. Yhdessä kahvilassa kortti ei käynytkään ja mulla ei ollut 5 € käteisenä. Mies maksoi mun sämpylän pitkin hampain (jouduin neuvotella siitä) ja heti kadulle päästyämme usutti menemään automaatille, jotta saisi 5 € takaisin. Mies varakas lakimies.

-Eksän haukkuminen. Mulle tulee nopeasti narsisti-vibat, jos eksiä on useita/useampi ja kaikki kamalia ja kohtelivat miesparkaa huonosti.

-Likaiset vitsit ja jatkuvat seksin ympärillä pyörivät jutut.

-Ylimielisyys. Asenne, että on jotakin parempaa ja se oikeuttaisi katsoa vähemmän onnekkaita, terveitä, varakkaita, älykkäitä jne. pitkin nenän vartta.

-Vanhempien rahapussilla ramppaaminen. Ajatus siitä, että mitä tässä nyt rehkimään tai budjetin kanssa elämään, kun ilmaista rahaa saa soittamalla. Voi kostautua nopeasti perhe-elämässä.

-Tatuoinnit.

-Teinimäiset, muka nuorekkaat vaatteet aikuisella miehellä.

-Kotiäitiyden halveksiminen ja/tai ajatusmaailma, että nainen maksaa lapsiin liittyvät kulut lapsilisillä ja joutuu laskemaan eurot tarkkaan, samalla kun mies ostaa kalliita vempeleitä palkallaan.

T. Onnellinen KARVAISEN miehen vaimo. 🙂

Oli hauska mulle omakohtaisesti tuo ”pienet kädet”. Minäkin ajattelin noin, mutta oma ihana aviomies muutti tän kriteerin. Olin ekoilla treffeillä, kun hänen pienikätisyytensä tajusin ihan, että voi ei, miten sillä voi olla saman kokoiset kädet kuin mulla. Mut sitten kun tutustuttiin, niin ne miljoona muuta hyvää ja ihanaa ominaisuutta meni tän hupsun inhokki-ominaisuuden ohi. Nyt vaan ajattelen, miten hyvin hän mm. maalaa ja miten hienosti hoitaa vauvojamme niillä käsillään. <3

Hmm, paljon oli samaistuttavia kohtia, mutta mietitääs..
– haiseva, likainen ja ”hommssuinen” ulkonäkö saisi minut äkkiä tekemään u-käännöksen
– myös se karvaisuus, hyi
– myös liian viimeistelty ulkonäkö viimeistä hiushaiventa myöden saisi minut ajattelemaan treffikumppania uudestaan, onko hän muutenkin elämässä noin tip top?
– haiseva hengitys
– muka hauskat jutut ja kirjoitukset vaatteissa (esim. juuri tuo gynekologi juttu)
– jos mies ei olisi suorittanut edes perukoulua loppuun niin ei tule kesää
– jos muutaman alkoholipitoisen juoman jälkeen mies alkaisi lääppimään tai ehdottelemaan ekojen treffien aikana niin nou nou
– miehen fanaattinen harrastus, joka tuntuisi tulevan esille missä hyvänsä puheenaiheessa, saisi minut miettimään että olisiko minulle oikeasti tilaa hänen elämässään
– vaaleanpunainen ja mies eivät vaan sovi yhteen, eli pinkki paita olisi myös ehdoton ei
– jos huomaisin että miehellä on paljon enemmän naispuolisia tuttavia, joiden kanssa hän pitää yhteyttä jättäytyisin mieluusti pois ”kokoelmasta”. En siis sietäisi sitä, että mieheni ympärillä parveilisi naislauma.
– viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, jos mies toisi koko ajan itseään esille eikä omakehuille näkyisi loppua, niin treffit olisivat sitten siinä.

Varmasti olisi vielä paljon muuta, mutta tuossa nyt ne mitä äkkiä tulee mieleen.

Miehen pitää olla mies! Raamikas, ruumiinrakenteeltaan mua kookkaampi ja pidempi. Arvostan myös jos mies hallitsee kädentaidot – renkaiden vaihdon ja kantaa puolet kauppakasseista. Miehen pitää myös pitää itsestään huolta mutta liian sliipattu hän ei saa olla, jos kulmakarvat on huolitellummat kuin mulla niin se on tervemenoa! Jos mies on elämän koulun käynyt, viikonloppu tissuttelija niin näytän punaista valoa? Miehellä olisi myös hyvä olla vakaa pohja elämässä – koulutus ei ole pakollinen mutta vähintään työpaikka pitää olla. Ja mitäpä tulee karvaisuuteen, niin kauan kuin mun ei tarvitse trimmaus saksia ostaa niin kaikki on hyvin. Kun tässä nyt saa olla pinnallinen niin ehdoton nou on kalju mies jumalattomalla parralla?

Puuttuvat käytöstavat. Laskua ei tarvitse maksaa ravintolassa, mutta oletan, että ovi avataan. 🙂

Se jos mies on kunnon ”bitch”.
Käyttäytyy kuin teinileffojen draama kuningattaret ja kuvittelee olevansa kuumaa kamaa.

Ylipäätään likaisuus on aivan kamalaa. Ja sitten tietynlainen tyylittömyys/tilanteen mukaisen pukeutumisen osaamattomuus. Tarkoitan sitä, että saapuu paikalle esim. ”crocseissa” ja verkkareissa. Karvaisuus on kanssa ihan hirveää varsinkin, jos käyttää siihen lisäksi vielä esim. kesällä hihatonta paitaa, josta parhaimmillaan vilkku nännit, eikä siis edes yritä näyttää siistiltä… Kaikki naiselliset piirteet miehessä on niin nou nou, juurikin tuo kikattaminen tai semmoinen tietynlainen käsillä huitominen. Ylimielisyys ja kunnioituksen puute toisia ihmisiä kohtaan. Allekirjoitan myös noi aivan kamalat huutokauppakeisarin tyyliin kuuluvat tekstipaidat, kuten toi gyne-esimerkkisi. Näin tässä viime viikonloppuna paidan, jossa oli Karhun (siis se olutmerkki)logo ja karhun sijaan siinä kuitenkin luki tyyliin ”kauhu” tai jotain muuta yhtä viisasta. Mistä tulikin mieleen tietenkin nämä Karjala-lippistyypit… Voi elämän koulu.

Ei mulla mitään traumoja ole 😀

Luisevan laihahan ei välttämättä voi itse sille mitään, että on luiseva, voi olla esim. joku sairaus joka estää ravintoaineiden imeytymisen. Toivottavasti sinun treffikumppanisi lukevat näitä postauksia, niin tietävät jo sitten etukäteen, ettei kannata edes tapailla jos kuuluuu em. listalle.

Toivottavasti sinä itse sytyt kaikista vartalotyypeistä. Myös esimerkiksi sänkyyn jämähtäneestä 300kg kokoisista, koska heillä saattaa olla jokin mielenterveydellinen sairaus mistä johtuen ruokailutottumukset eivät ole hallinnassa.

Kyllä, tiedän että ihmisiä on erilaisia ja syitä olla erilainen on erilaisia. Tarvitseeko silti kaikessa mennä aina tekopyhyyden puolelle? Jos nahan läpi pullottavat luut eivät sytytä minua, niin en sille mitään mahda.

Musta noi ”kyllä miehen pitää olla raamikas” -jutut on samaa sarjaa kun miesten suusta: ”isot tissit ja hyvä perse naisella olla pitää!”

Samaa mieltä sun kanssa, ihan verrattavissa miesten tissi ja perse-kommentteihin. En itse ihan ymmärrä…

Mun mies oli hintelä kun tavattiin, mutta suurin osa alle 20v. onkin. Nykyään 15 vuotta myöhemmin onkin sitten tuollainen raamikas ja jonkun mielestä miehekäs mies. Mun mielestä se on kyllä aina ollut mulle ihan tarpeeksi miehekäs, ei ole ensimmäisenä vaatimuslistalla. 🙂

Henkilökohtaisen hygienian laiminlyönti on mulle off, mutta niin on myös hakusteilla läträys, niin naisilla kuin miehilläkin.
Toinen no no on liian mustavalkoinen maailmankatsomus, sellaisen henkilön kanssa saa harvoin keskustelua mistään asiasta järkevästi.

Ehkä pahin turn off on rahoilla kehuskelu ja muutenkin sellainen ylimielinen asenne.

Mä tykkään just semmosista *duunari* miehistä, joten ehdoton nounou on jos ei osaa käsillään mitään tai pelkää niiden likaamista. Myös noi pitkät kynnet hyi! 😀

Henkilökohtaisen hygienian laiminlyönti on pahin turn off, samoin liian äärimmäiset mielipiteet ja mustavalkoiset asenteet. Ulkonäkökysymykset ovat tietysti toissijainen juttu jos synkkaa tarpeeksi hyvin, mutta itse kiinnostun ulkonäköönsä panostavista miehistä.

Tämä ” Jatkossa taidan pistää takaisin että ”noh, on noita isompiakin nähty”.” :D:D:DD sain hullun nauru kohtauksen, onneksi lapsi ei herännyt 😀

Haha, aivan huippu postaus! Moni kohta on niin totta, vaikka postaus pistikin hymyilemään. Voisin jopa itsekin harkita listailevani omasta mielestäni pahimmat turn offit 😀

Mies joka ei ole MIES 😀 Eli on jotenkin liian ”hiirulainen”, ei osaa esim. asentaa pesukonetta, hintelä..

Tuo peniskuvien lähettely on kamalaa! Itselläni lisäksi likaiset hampaat/ haiseva hengitys ovat tällä listalla. Alkoholin juomisella mässäily ja siitä kertominen saavat kiinnostukseni lopahtamaan, samoin kuin entisistä sänkykavereista kertominen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X