eveliina matilda - Banneri

Tämä on sinulle kenelle valehdeltiin. Sinulle ketä kohtaan käsi sydämellä luvatut lupaukset unohdettiin. Sinulle ketä petettiin ja sen myötä satutettiin tavoin, jota vain toinen asemaasi joutunut voi käsittää.

Sinun ehkä annettiin ymmärtää että joku toinen on sinua kauniimpi, taitavampi ja parempi. Peitä korvat käsilläsi ja käännä katseesi kohti niitä jotka sinua eivät pettäneet. Ystäväsi kertovat sinun olevan kaunein, taitavin ja parhain. Usko se.

Kun se kaikki vääryys tuotiin esille ja näit miten monen vuoden ajan rakennettu elämä mureni edessäsi, ole tarpeeksi voimakas ymmärtämään, että paha ei voita pahaa. Jälkeenpäin olet itsellesi kiitollinen, että nyrkkiin puristetun käden sijaan, kohotat vain leukasi. Toisen matalaksi saamisen sijaan keskity itsesi kohottamiseen.

Sinut ehkä hyvästellään kodistasi ja lähes koko entisestä elämästäsi. Sinut pakotetaan sopeutumaan aivan erilaiseen elämään, kuin se mitä kohden te kaksi olette yhdessä kulkeneet. Katkeroitumisen sijaan voit tehdä itsellesi suurimman mahdollisen palveluksen; anna anteeksi, niin sinulla on kevyt sydän ja voit olla vihasta vapaa.

Nyt et ehkä saa vastausta kysymykseen miksi? Mutta ehkä vielä joku päivä ymmärrät saman kuin minä: Joskus hyvät asiat menevät erilleen, jotta vielä paremmat asiat voisivat mennä yhteen.

Kommentit (18)

Tämä oli koskettava ja kaunis kirjoitus! Olet kirjoittanut erosta avoimesti ja tässä olisi, mikäli ei tunnu liian henkilökohtaiselta, postausehdotus: avioliitto vs. avoliitto sinun näkökulmastasi. Olitteko avio- vai avoliitossa ja miksi olitte juuri siinä ja miten tämä sinulle nyt eronneena näyttäytyy? Suojaako mielestäsi avioliitto erolta, onko eroaminen liian helppoa, onko asialla lasten kannalta väliä? Kaikkea hyvää teidän perheelle!

voit vaan kuvitella miltä siitä toisesta naisesta tuntuu. ei taida olla ihan onnesta soikeena kun sun vanhassa keittiössä aamupuurot keittelee.. 🙂

Niin ja tällä toisella naisellahan ei missään tilanteessa koskaan ikinä ole oikeutta olla onnellinen vain koska sattui rakastumaan varattuun mieheen. Niin siinä joskus vain käy. Vaikeaa se on aina sille jätetylle osapuolelle, mutta katkeruus ei paranna ketään, kuten Eveliinakin on sen upeasti ja kypsästi hoksannut 🙂 ja ennenkuin joku kerkeää kommentoimaan niin ei, en ole itse ollut ”toinen nainen” ja tuskin koskaa tulen olemaan. Musta vaan on typerää nähdä asiat niin mustavalkosesti.

Ihailen tapaasi kirjoittaa, tää on blogeista paras♡ Oot niin kaunis tossa vikassa kuvassa..♡

Mulla meni kylmät väreet tätä lukiessa. Tekstisi pysäytti ja kosketti.

Olet kyllä niin taitava kuvailemaan tunteitasi.

Lähipiirissäni on meneillään rankka tilanne: mies on ihastunut toiseen ja haluaa lähteä, vaimo toivoo viimeiseen asti asioiden järjestyvän ja liiton jatkuvan. Lapset pieniä.

Kävin heidän kotonaan ja ilmapiiri oli niin huono, että itsekin aloin voida fyysisesti pahoin. Vaimo yrittää miellyttää miestä, herättää miehensä rakkauden, mutta mies elää jo uutta elämää ajatuksissaan ja kohtelee vaimoaan kuin rääkkääjä kohtelisi suojatonta kulkukoiraa.

Mulla ei riitä sanat kuvaamaan, kuinka pohjattoman surullista ja niin raakaa on liitto, missä toinen rakastaa vailla vastakaikua, edelleen toivoen ja menettää rysäyksessä ydinperheensä ja kotinsa.

Tosin, elämä tulee olemaan parempaa ilman petollista kumppania. Asiat järjestyvät. Aina. Edessä on vielä hieno tulevaisuus. <3

Kirjoitat kauniisti! Olet kehittynyt aivan valtavasti ja tosi nopeasti kirjoittajana – tätä on ollut tosi hienoa seurata. Näin ulkopuolisena tuntuu myös, että olet ehkä saanut kirjoittamisesta myös itsellesi sellaisen ajatuksia jäsentävän työkalun. Kirjoitat koskettavasti ja ajatuksella. Tosi ihanaa syksyä sulle!

Sun kirjallinen lahjakkuus häviää Suomen blogiskenessä vain ammattitoimittajille, todella kaunista ja ilolla luettavaa sanankäyttöä.

Lisäksi mulle tuli tosi hyvä olo tästä tekstistä, oon onnellinen sun puolesta että olet niin hyvä ystävä itsellesi.

Pakko kommentoida ensimmäistä kertaa. Olen lukenut blogiasi pidempään. Minut jätettiin käytännössä ihan samoihin aikoihin ja olen saanut blogistasi paljon apuja oman eroni käsittelemiseen. Minulla myös kaksi pientä lasta.
Kirjoitat erittäin hyvin ja pystyn todellakin samaistumaan teksteihisi, sillä käyn samoja asioita läpi.

Tämän kirjoituksen myötä tajusin itsekin, kuinka pitkän matkan olen kävellyt ja että olen tyytyväinen siihen, miten olen matkan taittanut. Olen ylpeä itsestäni ja tekemistäni päätöksistä. Tässä mä seison vahvempana kuin koskaan ja tyytyväisenä elämääni. Ennen kaikkea onnellisena 🙂 Kiitos, kun sait mutkin ymmärtämään tämän 🙂

Olisin voinut itse kirjoittaa juuri noin. Täydellisesti kuvasit tunnetta mikä tuon kaiken jälkeen on.
Itsellä yhteistä eloa oli yli 10v. takana ja kaksi alle 3v. lasta. Nyt erosta yli 13 vuotta ja elämässä ei voisi olla asiat paremmin 🙂

Oot kirjoittajana ihan mieletön! Selkeästi kehittynyt huikeasti juurikin tässä vuoden aikana. Oot kaunis niin sisältä kuin ulkoa, älä koskaan unohda sitä.

Olet viisas ihminen. Hienoa, että annat kiitosta kaikesta oppimastasi myös vanhemmillesi ja kotikasvatuksellesi. Kaikkea hyvää sinulle: olet sen ansainnut!

Harvoin kommentoin, mutta nyt täytyy sanoa, että olet kehittynyt kirjoittajana todella paljon! Tekstejäsi on mukava lukea ja oikea tunne välittyy lukijoille. Arvostan asennettasi!

Ihanan piristävä tuossa lopussa, ”joskus hyvät asiat menevät erilleen..” Noinhan se elämä menee 🙂 olisipa joku heittänyt tuon fraasin minulle kun kärvistelin eron takia!

Oot todellakin vahva ja rohkea nainen! <3 hyvin helposti saattaisi katkeroitua, mutta onneksi olet kulkenut leuka pystyssä eteenpäin! Ja todellakin, vielä tulee sitä mitä ansaitset, eli jotain paljon parempaa!

Ihanasti kirjoitettu. Olet upea ja vahva nainen<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X