eveliina matilda - Banneri

Kuvani heijastuu peilistä. Minusta tuntuu kuin epävarmasta teinistä. Ihan kuin päälläni lukisi parasta ennen eilistä.
Altistin itse itseni arvostelulle. Nyt luen inhottavia kommentteja, jotka on osoitettu mulle;

”Missä sun vyötärö piileksii?”
”Ootko muokannut sun kuvii, olit lihavampi viimeksi?”
”Sulla on silmien alla tummat pussit”
”Ei ihmekään että miehesi jotain toista naista nussi”

Yllätyin että tää peli on niin raaka. Teille ulkonäköni määrittelee vain henkilövaaka.
Yritän ajatella että tällaisena mä riitän ja kivoista kehuista ainoastaan kiitän.
Pilkkahan osuu omaan nilkkaan, eikä haukku haavaa tee… Kuitenkin ilkeydet ajatuksiini menee. Vaikka mulla on ympärilläni jonkinnäköinen kuori, on mieleni vielä kovin nuori.

Vaikka sananne ei tee musta ainakaan itsevarmaa, annanko anonyymeille sen mitä he halusivat ja olen jatkossa vain harmaa? En aio kiusaajaa kumartaa, olen varma ettei rumat sananne mua voi murentaa.

Ennen kuin jätät kommenttikenttääni lauseen vihaisen, muista että sanasi tavoittavat toisen ihmisen.

Kommentit (34)

😮 Eka kuva vähän pornahtava. Ihan nätti oot, muut silti..

Kaunis olet ja älä välitä kateellisten sanoista. ❤☺

Kaunis! Ootpa samannäköinen Emilian kanssa 🙂

Kauniita kuvia ja ajattelemisen arvoinen teksti. Tuossa vikassa kuvassa huomaa muuten paljon samaa näköä siskosi Emilian kanssa.

Netti on täynnä bikinikuvia ym paljon enemmän paljastavia kuvia, jotka ovat kaiken lisäksi mauttomia! Nämä sen sijaan ovat vielä ihan ok, sillä tosiaankin herättävät huomiota paljon vähemmän kuin tyrkkykuvat. Näistä käsittää, että ollaan alusvaatteissa, eikä siinä ole mitään vikaa. Joillakin on rannoilla vielä pienempiä bikineitä kuin kuvien alusvaatteet.
Kommentin pointti tässä kuitenkin on se, että ikinä en itse pystyisi julkaisemaan tällä tavalla itsestäni kuvaa someen, mutta on hienoa, että siun itsetunto kestää tällaisen 🙂

Musta on tosi hassua, että kun joku keksii vaikkapa tän beautiful body somekamppanjan, vai mikä ikinä olikaan, missä rohkeat hienot naiset esittelevät alusvaatekuviaan ja vartaloaan, niin nää samat ihmiset luultavasti tai ainaikin yleisesti suuren yleisön vastaanotto on, että vau upeaa rohkeaa hienoa. Ja sitten tänne pitää kuitenkin tulla suoltamaan ”ei millään pahalla, mutta..” kommentteja. En nää näissä mitään sen ajattelemattomampaa tai tyhmempää, oikein hyvällä maulla napattuja otoksia. Tälläinen se maailma on, ihmisillä on keho ja alusvaatteita ja niitä nyt näkyy joka tuutista muutenkin. Hieno ihmeinen olet sinä!

Olenko ainut jolta meni ohi miten nämä alusvaatekuvat liittyvät postaukseen? Mainio postaus ja kivoja lauserakenteita tekstissä, mutta itse(kin) vähän vierastan puolialastomia kuvia postauksissa. Kauniita kuvia toki, mutta ehkä sopivat paremmin yksityiskäyttöön..? Hyvää jatkoa sinulle Eveliina käytöstavat kunniaan kommentoijat

Tyylikkäästi toteutetut kuvat ja teksti on täyttä asiaa.

Mikä sun blogin lukijoitavaivaa? Taitaa olla ne vauvapalstan äitylit vauhdissa. Eipä ole kovin radikaaleja alusvaatekuvia ja mitä sitten vaikka oliskin? Seksiä telkkarissa, uutisissa, somessa koko ajan. Nää on herkkiä ja kauniita. Olet kaunis, ei siitä mihinkään pääse. 🙂 anteeksi avautuminen, eksyin blogiisi sattumalta ensimmäistä kertaa.

En ymmärrä, mikä tarve ihmisillä on haukkua ketään 🙁 Tosi inhottavaa ja kertoo vain haukkujien lapsellisuudesta. Koita pysyä vahvana ja pitää itsetuntoa yllä, vaikka toki sanat satuttaa.

Anteeksi suorat sanani, mutta tässä ei ole kyse mistään muusta kuin kehujen kerjäyksestä. Herää nyt pahvi. Olet aikuinen nainen mieti mitä nettiin julkaiset. Minkä kerran nettiin laitat, et 100% varmuudella saa sitä koskaan sieltä pois. Varsinkin kun kyseessä on suosittu blogi.

olet upea <3 itsekin alusvaatekuvi,karmeita sellaisia julkaisseena voin sanoa, että niiden jälkeen oppii pitämään itsedtään erilailla. ainakin opin näkemään itseni irtonaisena ja toteamaan, ei se ehkä ookkaan niin paha. Sanoi muut mitä hyvänsä. kommentit on sanoja vain, mut kaikki me tiedetään miten ne voi viiltää, ainakin heikkona hetkinä ja ajanmyötä. mitä siihen nussimiseen tulee, niin onneksi me kaikki tiedetään ettei sillä ole mitän tekemistä minkään kanssa. eikä noilla muillakaan paskakommenteilla. bloggaaminen on joskus tuulimyllyyn paskomista, vahingossa mutta onneksi silti ne tuulimyllyt tuo sen energian ja voiman avata elämäänsä. sun blogi näyttää sulta. freesiltä kauniilta ja elinvoimaselta. oon ajatellut aina niin mut nyt ehdin ja muistin sanoa sen 😀 jatka mitä ikinä teetkin ylpeydellä <3

Höh, kommentoitteko myös bikini fitness -malleille, etteivät saa poseerata bikineissä, samoin uimareille, alusvaatemalleille jne.. Hölmöä. Tai olisko asenne eri jos kuvat olisivat otettu uimahallissa biksut päällä? Minusta nämä kuvat viestivät enemmän rohkeasta ihmisestä ja terveestä itsetunnosta, olet upea nainen Eveliina <3

Voi ei!
Myöhäistä se on tietysti enää itkeä, kun jo kinttuja pitkin valuu, mutta olisitpa nukkunut yön yli ennen tämän julkaisua.
Ihan sama, kuinka kaunis/hoikka/upea tai treenattu tahansa, alusvaatekuvat netissä on hyvin harvoin hyvä idea. (Ei tule heti mieleeni, milloin olisi…)
Vaihtaisin toki vartaloa kanssasi milloin tahansa, kateellisen panettelu siis, sanokaa, mutta väitän, että vanhemman ja elämää enemmän nähneen näkökulma. Tulee fiilis epätoivosta, mikä kyllä valitttavasti naulaa naulansa arkkuun ennemmin kuin ikä tai kilo.

Oih ja voih nimetön. Maailma muuttuu. Käytkö kommentoimassa samoin jokaiseen Iltalehden artikkeliin, joissa on kuvattu uimareita uimapuvuissa?

En ole koskaan kommentoinut iltapäivälehtien tekstejä, mutta lupaan tehdä sen, jos yksikin uimari poseeraa voitokkaan suorituksensa jälkeen lehden sivuilla uimapuvussa ja mustissa stay upeissa.

En ole se kenelle vastasit, mutta kysynpä sitten myös sinulta että onko jutun kirjoittaja sitten alusvaatemalli, uimari tai fitnesskisaaja? Edellä mainittujen nyt täytyy hillua vähissä vaatteissa ihan syystä (koska ammatti/kilpailutilanne etc), mutta jos päättää läntätä alusvaatekuvia blogitekstin kylkeen on asia aivan eri. Varsinkin kun kyseinen teksti tulisi selväksi ilmankin noita kuvia. Hyvä kroppa silti, mutta huomiohakuisuus on aina vähän surullista katsottavaa..

Rohkea postaus, näytät upealta!

Olet kyllä niin ihastuttava ja kaunis ihminen! Eikä näissä kuvissa ole mitään hävettävää!
Niin ja sun blogi on kyl yks parhaimmista mitä seuraan! 🙂

Siis ei oo tosikaan enää! Mä en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa aikuisten ihmisten käytökselle! Tiedän, että olen paljon nuorempi kun monikaan muista kommentoijista, mutta tiedän myös olevani paljon kypsempi kun monikaan kommentoijista. Siis ei mulle tulisi mieleenkään kirjoitella toiselle ihmiselle mitään noin kamalaa, mitä aikuiset ihmiset syytää tänne! En minäkään pidä kaikesta blogeista lukemistani asioista, mutta osaan sentään pitää suuni kiinni eikä minulla ole mitään tarvetta mennä pahoittamaan toisen mieltä. Miettikää nyt herranjumala vähän millaista esimerkkiä annatte, aikuiset ihmiset!

Oot upea! Niin sisäisesti kuin ulkoisestikin <3 you go girl!

I love these photos! Would be nice if u could also write in englis xx

Oletko miettinyt nyt loppuun asti tätä postausta. Ymmärrän alusvaatekuvat jos on treenattu ja kiinteä vartalo, mutta en ehkä tämmöisiä kuvia postaisi nettiin kaikkien nähtäväksi.

Ensimmäinen kerta kun kommentoin tänne ja toinen kerta kuin ikinä mihinkään muuhunkaan blogiin… (vaikka päivittäin monia luenkin) En ihan ymmärrä näitä negatiivisia kommentteja… Esim. instagram on täynnä vaikka minkälaisia kuvia fitnesstyypeistä ja omasta mielestä suurin osa niistä täysin mauttomia ja huomiota kerjääviä.. Näistä kuvista kumpikaan ei ole liian paljastava tai mauton, vaan päinvastoin kaunis ja upea kuva kauniista naisesta. Evellä on sellainen vartalo josta moni varmasti haaveilee… Pakko oli kommentoida kun tuli niin paha mieli sun puolesta Eveliina, olen samanikäinen kuin sinä, mutta minulla ei ole lapsia. Tykkään lukea sun blogia hirveästi! <3 inhottavaa kun ihmiset ei ymmärrä mitä kommentoivat, itse olen aina ollut epävarma omasta vartalosta ja jos olisin sinun tilanteessa nämä kommentit kyllä kolahtaisivat 🙁

Nimetön 25.10. Klo 18.35, Nimetönnä 26.10. Klo 9.33 ja Tiluli.
Hieman ”vanhempana” äitinä, +50v ja ”elämää kokeneempana” en voi kuin ihmetellä kuka kasvattaa tällaisia henkilöitä joiden elämäntehtävä tuntuu olevan muiden dissaaminen kaikin tavoin. Jos ei ole positiivista sanottavaa, jätä kommenttisi kokonaan sanomatta. Näillä kuvilla ei ole mitään tekemistä omien lastenne itsetunto-ongelmien kanssa.
Ani

Voihan aivopieru sentään!ajattelitkohan Tiluli ihan loppuun asti kun sammakon suustasi päästit. Nämä ovat upeita ja omaan silmään säädyllisempiä kuvia, kuin niiden treenattujen fitnes heruttajien kuvat!jos täytyy olla kiinteä kroppa voidakseen laittaa kuvia niin silloin täytyy olla pehmeä pää 😉

Tiluli, mä ainakin kattelen tälläsiä alusvaatekuvia miljoona kertaa mielummin ku jotain fitness-kuvia…

Eveliina oot upea nainen !! ?

Tiluli, uskomaton kommentti sulta. Oon varma ettei sulla ole lapsia.
Menepä seuraamaan fitness-blogeja.
Meillä äideillä on prioriteetit kohdillaan ja Eveliinalla upea vartalo joka on synnyttänyt kaksi lasta.

Mä en kestä ihmisten idiotismia!! Juuri tällaisilla kuvilla maailmaa parannetaan; näytetään millainen on tavallinen kaunis ihminen.

Pienen tytön äitinä olen huolissani tyttöjen ulkonäköpaineista ja juuri tuollaiset kommentit ovat omiaan niitä aiheuttamaan.

Eveliina, olet ihana.

Aika provosoiva kommentti.. Eveliinan postauksen tarkoitus taisi olla juuri tällaisille kommenteille… Olet kaunis nuori nainen Eveliina, sun kroppa on just hyvä tollasena!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X