eveliina matilda - Banneri

Lapset eivät olleet kanssani viime viikonloppuna, joten olin suunnitellut itselleni paljon ohjelmaa. Perjantai alkoi ihanissa merkeissä, sillä luovutettuani Adeliinan ja Alexin isälleen, suuntasin Turun Puutarhakadulla sijaitsevaan Avantgarden kampaamoon, jossa tuttavani Pinja työskentelee.

Hiukseni kasvavat kuin rikkaruoho, mutta tämänkään asian suhteen määrä ei korvaa laatua… Latvat olivat melko kärsineet, kuivat ja näin ollen myös hyvin katkeilevat. Viime kesänä värjätty harmahtavan ruskea väri oli jo täysin pois haalistunut ja kaipasin tukkaan eloa ja ryhtiä.

Mun tulee istuttua kampaamon penkillä niin harvoin, että Pinja ehdotti mulle sellaista väriä, mikä näyttää kivalta ilman, että juurikasvua täytyy olla jatkuvasti värjäämässä. Vapaalla kädellä tehdyt raidat sekoittuvat luonnollisesti omaan tukkaan ja kun tyvi jätettiin latvoja tummemmaksi, niin oma väri kasvaa toivottavasti melko luonnollisesti esiin.

Olipa mukavaa aloittaa viikonloppu istuskelemalla kahvikuppi kädessä ja antaa jonkun muun huolehtia siitä että tukka näyttäisi upealta illan menoissa.

Ja upeahan tämä lopputulos on! Hiuksista tuli oikein luonnolliset ja terveen näköiset. Tykkään kiillosta sekä siitä että etenkin luonnonvalossa hiukset taittavat kivasti aikaisempaa viileämpään.

Jos säkin kaipaat tän synkän talven keskellä vähän kirkautta tukkaan, niin Pinja antaa kuluvan kuukauden aikana -15% alennuksen kaikille asiakkaille jotka mainitsette hänelle mun blogin nimen!

Toteutettu yhteistyössä Avantgarden kampaajan Pinjan kanssa

Kommentit (5)

Vitsi, miten vähällä saisi tukan ihan uuden näköiseksi. Kun sitä itsekin saisi mentyä kampaajalle.

Leikattiinko tukkaasi siis vai mitä latvoille tehtiin? Ne ei kuitenkaan kai värjäämällä korjaannu! 😀
Mullakin on tosi kuivat latvat tällä hetkellä ja toivoin, että olisit kertonut jonkun poppakonstin niiden kunnon parantamiseen, ettei tarvitsisi leikata!

Ihanan väriset raidat! Ja siis kokonaisuudessakin upeat hiukset! 🙂

Kiitos, tykkään itse myös kovin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X