eveliina matilda - Banneri

Olen antanut ystävälleni Emilialle lempinimen makeup artist, sillä hän on ihan mahdottoman kiinnostunut ulkonäkönsä kohentamisesta erilaisin tuottein ja tekniikoin. More is more! – voisi olla hänen mottonsa. Empulta löytyy kotoaan meikkaukselle pyhitetty huone ja aina Empun luona kyläillessäni istahdan hänen meikkipöytänsä äärelle tutkimaan niitä satoja (-tuhansia?) tuotteita mitä hänen laatikkonsa kätkevät sisälleen. Joka kerta törmään johonkin minulle täysin tuntemattomaan juttuun. Sanavarastoni on laajentunut ainakin termeillä beaty blender, higlighter, contour kit, consealer, primer ja meikinkiinnitys-suihke. Kaikki nämä ovat kuulemma ehdottoman tärkeitä tuotteita, eikä minulta ennen ole löytynyt ainuttakaan.

Kävimme hiljattain Empun kanssa Kicks -meikkimyymälässä. Minun piti ostaa itselleni vain oikean värinen meikkivoide, mutta päädyin sitten hankkimaan myös muutaman muunkin tuotteen. Myyjä etsi minulle oikean sävyistä meikkivoidetta ja kyseli samalla millä tykkään pohjustaa kasvoni ennen meikin levitystä. Kerroin peseväni naamani aamuisin käsisaippualla ja levittäväni jotain lasten koko kehon rasvaa kasvoilleni ennen meikkivoidetta. Emilia haukkoi henkeään ja myyjä nauroi. Sain kuulla että ihan ensin kasvot pestään siihen tarkoitetulla puhdistusaineella, jonka jälkeen ihohuokoset taputellaan kiinni kasvovedellä. Tämän jälkeen levitetään seerumi ja sitten primer, joka pitää meikkipohjan paikoillaan. Tajusin tippuneeni kelkasta ja päätin päivittää kylppärin peilikaappia.

Ostin Kicksistä Lumenen blur -meikkivoiteen, kaupan oman merkin primerin sekä kasvoveden. Olen ollut niihin erittäin tyytyväinen ja olin hyvin iloinen kun muutama viikko sitten Lumenen pressikassista paljastui heidän uutuus tuotteitaan.

Tuon Glow Reveal tuubin sain joskus alkuvuodesta ja olen sitä käyttänyt aina kun olen muistanut. Näppärä tuote kaikille kiireisille, sillä tavaran ei tarvii vaikuttaa kasvoilla kuin minuutin ajan.

Vasemmanpuoleisen purkin sisältöä olen levitellyt kasvoilleni (sekä ystävieni kasvoille) parin viikon ajan ja siitä on tullut mun suosikki. Ihanaa hyytelömäistä geelimönjää, mikä tuntuu kasvoilla miellyttävän viileältä. Tän annetaan vaikuttaa 10 minuuttia tai sitten sen voi jättää kasvoille tehohoitona yön yli.

Kasvorasva sekä tuommoinen kosteuttava kasvosuihke. Rasva ei mielestäni ole tarpeeksi rasvainen omalle kuivalle iholleni. Tuoksu on jees, mutta koostumus toimii varmaan paremmin jos oma nahka ei ole rutikuiva. Tuo suihke taas oli sellaine tuote mitä en todellakaan tiennyt tarvitsevani ennen kuin sain sen! Tästä voi suihkia kasvoille pitkin päivää sellaisen kosteuttavan vesisumun. Etenkin nyt kylmällä ja kuivalla ilmalla tää on huippu. Ja on muuten tosi riittoisa tuote, oon meinaan muutaman viikon tosi reippaalla kädellä suihkinut tuosta pullosta, eikä aineen pinta ole laskenut juuri lainkaan.

Meikeistä minulta löytyy Lumanelta Blur-meikkivoide sekä sellainen pumppupullossa oleva meikkivoide. Se pumppupullossa oleva ei ollut mulle tarpeeksi peittävä, mutta kun alle laittaa tuota Beauty seruumia, niin meikkivoiteelta ei enää vaadi niin paljon pigmenttiä. En ihan tarkalleen tiedä mikä tuo seerumi on, mutta ystävänä valisti sen jollain tapaa solutuvan ihon omaan väriin ja tuovan hohtoa kasvoille.

Pinkki puteli tuo poskipäihin ja kulmien alle terveen hehkun. Empun mielestä tämä on liian plattua, mutta minulle ketä en halua higlighterin avulla loistaa kuin diskopallo, tää on just hyvä.

Ripsiväri on myös ollut jees. Mullahan ei ole mitään ripsienpidennyksiä, niin nyt hankittuani sellaisen ripisentaivuttimen, olen mennyt vain taivutus+ripsari meiningillä.

Tykkään melko luonnollisesta arkityylistä, mutta olen Empun opastuksella opetellut myös hienompaa iltameikkiä. Tätä varten ostin sellaisen consealerin ja contour setin, jota käytän hyvin säästeliäästi. Ostin h&m:stä myös sellaisen mustasta rautalangasta valmistetun korin, mistä tuli olkkariin hauska ja kaunis meikkien säilytysratkaisu. Harmi ettei siitä ole nyt kuvaa, täytyy korjata tilanne kun on valoa kuvata.

Kommentit (4)

Kiva postaus! Nämä Lumenen uudet tuotteet onkin kiinnostaneet, tuo pinkki puteli täytyy ainakin itsekkin hankkia.

Hei, joku muukin siis pesee kasvonsa saippualla ja vedellä ☺

Toi meikkivoide on maailman paras! Mä sekoitan siihen aina pari pisaraa saman sarjan bronzer-tippoja. 🙂

Joo, tää on paras mitä olen koskaan käyttänyt!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X